הפרק היומי

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי אמבר לגמרי צודקת במה שהיא אמרה לברוק, ואני מקווה שברוק הבינה את זה שהמצב של אמבר ותומאס זה בדיוק המצב שברוק הייתה פעם, רק מעניין אותי מה ברוק תגיד לה מחר../images/Emo3.gif ואיך זה היה נחמד השיחה שלה ושל תומאס, איזו חמודה היא../images/Emo9.gif והיא גם הייתה פשוט מהממת היום../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif ודיקן ומאסימו אין לי ממש מה להגיד.. אחלה פרק היה../images/Emo45.gif

rachelMcfadden

New member
תומאססס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזההה מתוקקק!! כל כך אהבתי אותו היום! הוא היה כזה מסכן...ממש ריחמתי עליו...ברוק הייתה ממש חמודה איתו *חוץ מההערות על אמבר אבל נסלח לה../images/Emo3.gif* והשיחה בין אמבר וברוק-אמבר שלי מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif כל מילה שהיא אמרה הייתה נכונה! הלוואי הלוואי שברוק תקשיב לה../images/Emo57.gif מאסימו סתם צווחן. לא עניין אותי הקטע שלו עם דיקן, וגם לא אחרי זה שג'קי נכנסה...ממש לא אכפת לי מהם ב-3 מילים: היה פרק טוב../images/Emo127.gif ב-2: אמבר מלכה../images/Emo47.gif במילה אחת: תומאס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

S c a r l e t t

New member
פרק חביב ירידה במתח מהפרקים הקודמים אבל עדיין פרק טוב מאסימו הזה פשוט מרגיז, הוא מתייחס לג'קי כאל רכוש שלו, לעזאזל אולי תקלוט כבר שהיא בן אדם?? היא עושה מה שהיא רוצה, אי אפשר לשלוט בה ולנהל לה את החיים! והיא מצידה די מעודדת התנהגות כזו, כל הזמן מפחדת לפתוח את הפה לידו ולהגיד את המילה הלא נכונה, מפחדת לזוז צעד בלי אישור ממנו, מה הקטע? דיקן מקסים../images/Emo99.gif אני לעולם לא אבין איך ג'קי יכולה לסרב לו אמבר פתאטית מידי אפילו כדי לסחוט ממני רחמים, וזה לא שיש לי משהו נגדה, דווקא התחלתי לחבב אותה לאחרונה אבל היא ממש מגזימה. מה שהיא אמרה לברוק היה כל כך נכון!!! חיכיתי להשוואה הבלתי נמענעת הזו בין שתיהן וחשבתי שדווקא סטף תטיח את זה לברוק בפרצוף, אבל זה היה חזק שזה בא מאמבר, אהבתי ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gifתומס היה כזה מסכן, אוי איפה טיילור כשצריכים אותה??? אגב, איזה כיף שרידג' לא באיזור??? מישהו התגעגע? לדעתי שישאר איפה שהוא ולא יחזור! אף פעם!

girlontop

New member
נשמע שלא הפסדתי משהו קריטי שכחתי להקליט... מערכת היחסים בין אמבר וברוק אף פעם לא היתה מעניינת כמו מערכת היחסים בין ברוק וסטפני, ולכן גם הסצינות ביניהן חסרות את אותו המתח והחשמל שזורם בין סטף וברוק בכל פעם שהן נפגשות על המסך (אגב, מערכת היחסים הכי לסבו-אירוטית בסדרה. כן, יותר מסאלי וגלדיס). אולי זה בגלל שברוק היתה עסוקה רוב חייה בעצמה ולא נשאר לה זמן להתערב בחיי הילדים שלה כמו סטפני ולכן היחסים בינה לבין אמבר לא נבנו מספיק טוב, ואולי זה נובע מכך שברוק, למרות ההשוואות המאולצות, לעולם לא תהיה סטפני - היא טיפוס שונה לחלוטין. מה גם שיש את החשש התמידי שברגע שאמבר תתחיל לבכות ברוק תצטרף אליה ../images/Emo8.gif

יניב1

New member
לצערי לאחרונה לא יוצא לי לראות ובגלל זה גם אין סצינות נבחרות להורדה באתר. הצלחתי כמה דקות בלבד לראות ובאמת נראה שהיה פרק טוב. חבל, דווקא הפרקים עכשיו עושים רושם של שיפור מסוים, מקווה שהיום אני אקליט וגם אראה. בכל מקרה צפו לעידכונים נוספים באתר היום - הולך להיות משהו טוב.

למעלה