הפרק היומי :)

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי :) סוזן ואדריאן פשוט שחקניות ענקיותתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ממש נהנתי מהמשחק של שתיהן בפרק הזה!!!! היה מהמם!!!!! ואני דיי הסכמתי עם סטפני... כי מצד אחד היא באמת צודקת.. אבל אני מבינה גם את אמבר.. ושכואב לה.. הקיצר, אני מסכימה עם שתיהן../images/Emo3.gif וטוב, אין לי ממש מה להגיד על מאסימו וכל המשפוחה הזאתי..../images/Emo3.gif שיהיו בריאים :)

לינה18

New member
רק היום יוצא לי להגיב, אבל היה פרק טוב. לא כמו הקודמים, אבל טוב. אדריאן וסוזן היו מעולות שתיהן. ועוד דבר-כל השינאה שלי לסטפני חזרה. אפילו שהיא צדקה בכל מה שאמרה לאמבר, אני פשוט לא יכולה שלא לשנוא אותה(כניראה בגלל הצורה המשכנעת שבה סוזן משחקת). ואהבתי את זה שסטפני השוותה את אמבר לברוק-כי אמבר בדיוק כמו ברוק וזאת פעם ראשונה שבה סטפני ממש קלטה את זה! ואמבר ניראתה ממש טוב. ודבר אחרון-המסימו הזה סתום, או מה? הוא חושב שרשת חנויות תקנה לו את האהבה של ג'קי? מיסכן דיקן. ממש ריחמתי עליו. אבל ג'קי הזאת בעצמה סתומה חבל על הזמן אם היא מוכנה לחזור למסימו.

Shiri from the block

Active member
אממ לא נראה לי שהוא קנה לה את החנויות בגלל "לקנות" את אהבה של ג'קי.. הוא בעצמו אמר שהוא קנה את זה כדי להוכיח לה שהוא סלח לה ושהוא לא כועס עליה יותר.. כי ג'קי כבר איתו.. אז הוא לא צריך "לקנות" את אהבתה..

לינה18

New member
זה לא משנה מה הוא אמר, אבל אותי אישית זה לא שיכנע. זה הרושם שקיבלתי.

rachelMcfadden

New member
עכשיו ראיתי את הפרק../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif איזה רשעית סטפני! מה זה?? איך היא צועקת על אמבר מסכנה שלי../images/Emo10.gif ואיך היא מכריחה אותה לעזוב../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif *BTW מה יהיה עם זה?* מכולם היא מנסה להיפטר../images/Emo46.gif איך היא הרגיזה אותי! וריק מעצבן גם! די להתערב מה הבעיה שלו? עדיף שיסתום וזהו! מאסימו ג'קי דיקן וניק היו משעממים. שונאת את סטפני../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

morgold

New member
../images/Emo6.gif מסכימה איתך! איזה עצבים עם סטפני הזאת! היא כל כך *כלבה*!!! ובכלל..מאסימו קוץ בתחת! איש שמן וזקן,שיצא לפנסיה ויעזוב את ג'קי

למעלה