הפרק היומי

rebelde way net

New member
הפרק היומי

איזו כאפה הייתה
מסכן פאבלו. היה פרק יפה, מה חבל שאת אינמורטל שמו פעמיים וחוץ מזה ומבוניטה לא היה עוד שום קליפ, אין לי כח ממש לפרט אבל פרק יפה

RIP CURL1

New member
איזה חוצפה על מה שאמרו

על היהודים פאבלו אני שונא אותך

גם אני לא סובלת את הנאצי הזה אבל...

רק בסדרה מנואל מריסצה לוחאן ומיה היו דווקא טובים מיה הרגה אותי שהיא אמרה שיש לנו בגדים יפים חחח

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

הפרקק היה יפה ואני עכשדיו שונא גם את הילדה שהיא מקללת ואת מיה ראיתם אותה איך היא מגנה עכשיו אני בעדה וגם בעד מנואל שגם הגן עלינו... מסכן פאבלו גם חטף כפה, גם ליד ילדים אחרים וגם בפרק הבא הוא ינסה להחטיף לו בחזרה ולא יצליח ... ראית את אבא של פאבלו יש לו ריפלקסים כמו לספיידרמן מישהו ראה את הסרט... בסרט מישהו מנסה להחטיף לפיטר פרקר(ספיידי) והוא מתחמק
טוב אני לא כל כך זוכר מה עוד היה ונראה לי שמי שחיטט לסנטי במגירה הוא האיש הזה שרצה את התפקיד וגם זה שתפס אותם ביחד(קלאודיה וסנטי)... טו תמשיכו

אמממ...

ת´אמת, חשבתי על זה עמוקות (
) ולא נראה לי שזה הוא... נו, ההוא... המורה ל... כלכלה. כי היא באה כזה ו"מה אתה עושה פה?", כלומר הוא לא אמור להיות שם. וזה חדר מורים. והוא מורה? הוויכוח על היהודים דווקא ממש לגיטימי לדעתי (ראיתי שכתבתם למטה שהם לא צריכים לערב יהודים...), בגלל שיש אנטישמיות בעולם כיום ולא צריך להתעלם מזה. אולי הם היו צריכים להתייחס לזה באופן שונה, אבל זה לא שהם נאצים או משהו, להפך. חחח... מיה קרעה אותי עם הקטע על הבגדים! חחחחחח... זה מזכיר לי שהיא שאלה את מריצה מה לובשים להפגנה! חחחח... איזה שיר חמוד היה לפאבלו
אבל איזו סטירה.... איך התעצבנתי שהוא לא מצליח להחזיר לו!
כמו שאמרתי, גו פלי! גם נעלה את מיה עם סיבה טובה וגם פחות פרנואידית. מריצה! חחח... אבל, איך היא כזה נלחצה כשהיא חשבה שזה לא היה פאבלו והיא עשתה את זה בטעות...
יו גו גירל. מה עוד היה...

אה!

איך אני אוהבת את אימורטל... פשוט שיר יפה. גם הקליפ יפה, וגם השיר עצמו, באופן אינבידואלי, ממש יפה... ולא ראיתי/שמעתי אף שיר אחר חוץ מהפתיחה/סגירה.
כלומר, זה טוב שהם לא תוקעים קליפ כל שלוש שניות, אבל... וגם, רציתי להוסיף שה*מילים* של השיר של פאבלו היו ממש יפים. rock on!

קארין14

New member
אויש היה היום פרק מדהים...

ואני מאמינה שגם מחר יהיה פרק סוףףף הדרך.. אהבתי על מה שמנואל אמר על היהודים...גו מנו גו מנו..נו תראו את המורה המסריחה הזאת להסטוריה...שתדחוף את ההשקפות שלה לתחת שלה. יוו איזה כאפה קיבל פאבלו.......מסכן.. מחר יהיה פרק מדהים...ראיתי אותו כבר באזול...מריצה תחביא את פאבלו

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

היה פרק נחמד
ואהבתי את השיר שלפבלו
,איזה מסכן,הכאפה הזאת וואי וואי...בטח כואב... חוץ מזה איזה מצחיקותמיה ומריצה שהן רבו בקשר ללהקת מחול
ומחר תתגיע סוף סוף לולו(הלא היא הדוגמנית-פמפיטה) הפרק סכ"ה היה אחלה

אילונוש

New member
../images/Emo182.gifאחלה פרק../images/Emo182.gif

איזה חמודה לונה איך היא אמרה לניקו שהיא אוהבת אותו.. אבל למה הוא חבר שלה סתם? איזה פחדן לא יכל להגיד לה שהוא לא רוצה אותה..
יפה שמריצה סוף סוף הזניחה כצת את חואקין המניאק.. חח ואיך שפלי עשתה בשכל סגרה את מיה חואקין נדפק משני הצדדים היום!!
איזה חמוד מרקוסיטו שלי איך הוא אמר למריצה שהוא מסתכל עליה
איך היא לא רואה שהוא הכי חתיך ולא זורקת את חואקין המכוער הזה
מה זה הפרסומות הנדחפות האלה באמצע הפרק???
וואו איזה מדהים יהיה פרק הבא!!

sapir stieben

New member
פרק נחמד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן היה פרק יפה אבל איזה כאפה דפק לו... וגם ראיתם בכאילו פרק הבא שהוא ניסה להחזיר לו?! זה היה מצחיק!! זה די מטומטם שבכל הבית ספר אין שום יהודי חוץ מניקו ואיך יכול ליהיות שבבית ספר לא יודעים שהוא יהודי?!

boly

New member
../images/Emo99.gif הנשיקה ../images/Emo99.gif

איזה פרק חמוד ה
את מריצה עם המשקפיים החדשות

../images/Emo105.gifהפרקקק היומי../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

פרק בסדר
אהבתי מאודדדאת הכאפה שפאבלו (
) קיבל!! אווץ´ זה היה ניראה כואב
מסכנצ´יקקק
לונה כרגע באשליות
וניקו עוזר לה בזה (בלבלתי את עצמי) חח איזה צחוקים היה עם המורה החדשה
איך כולם הציצו..
נוכלים:) וגם אני מסכימה שהיהודים שולטים
(תרתי משמע) (*בוכה* על זה שהוציאו את האוטומ.. את הפרצופים [המילה השניה מסובכת מידי] שיחזירו את המגן דוידדדדדדדדד! אני מתגעגעת
) סהכ פרק נחמד

היום היה פרק מהמם!

איזה חמודים מנו,מריצה,לוחאן, מיה וניקו איך הם הגנו על היהודים ואני פשוט מתה על מריצה! ומסכן פבלו איזה כפה הורידו לו! ותומאס החמוד (מתה עליו נואשות) יגיד שהוא שם את זה ברדיו איזה חמוד וחואקין שימות אמן אני שונאת את הכלב הזה!!! ואיזה חמודים לונה וניקו!!!!! ושתישרף המן פילאר וזהוו סיימתי עם דעתי על הפרק fin!!!!!

Charmed Gal

New member
היה פרק יפה...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שונא את חואקין!!!!!!!! שונא!!!!!!!!!! איזה קרציה! מריצה חמודה, וגם מיה חביבה! חחחחחחחחח איך אבא של פבלו בא ופום העיף לו צ´פחה! כל הכבוד בוסטמנטה!

rotemosh101

New member
פרק מהמם ../images/Emo99.gif

אין מה להגיד ניקו ולונה זוג מושלם !!!!! אהבתי!!!!!!

למעלה