הפרק היומי למה הם הראו שוב את הפרק על x-35 הוא היה כבר... באנה אלגה הזאת ממש נואשת לתינוק
B bakara15 New member 17/9/02 #1 הפרק היומי למה הם הראו שוב את הפרק על x-35 הוא היה כבר... באנה אלגה הזאת ממש נואשת לתינוק
פ פרנק ב פרקר New member 17/9/02 #2 בזמן האחרון הם כול הזמן מתבלבלים... ואולגה צריכה לאמץ תינוק (ככה אני חושב)
פ פרנק ב פרקר New member 18/9/02 #9 אז אולי .. יצא סידרת בת ל -7 ימים שיקראו לה איקס 35 אבל יש יותר סיכוים שמכבי חיפה יקחו את ליגת האלופות מאשר שיצא סידרת בת ל- 7 ימים
אז אולי .. יצא סידרת בת ל -7 ימים שיקראו לה איקס 35 אבל יש יותר סיכוים שמכבי חיפה יקחו את ליגת האלופות מאשר שיצא סידרת בת ל- 7 ימים
B bakara15 New member 18/9/02 #10 לא יוצאת עונה רביעית לשבעה ימים אז סדרת בת? ואין מספיק חומר בשביל זה. לדעתי הוא צריך לצאת כמו הילד הזה ששורף דברים
לא יוצאת עונה רביעית לשבעה ימים אז סדרת בת? ואין מספיק חומר בשביל זה. לדעתי הוא צריך לצאת כמו הילד הזה ששורף דברים
S Siriusnip New member 18/9/02 #11 צריך להפגין כדי ש UPN יעשו ../images/Emo15.gif עוד עונה!!! אני לא מבין מה הבעיה של UPN ה-*****(Siriusnip, תירגע, תרסן את עצמך!- אתה מנהל) אולי נשלח להם מכתב כדי להפגין את רצוננו בעוד עונה?, זה לא יעזור ממש אבל שווה לנסות לא?- זה יראה להם את הנקודה!
צריך להפגין כדי ש UPN יעשו ../images/Emo15.gif עוד עונה!!! אני לא מבין מה הבעיה של UPN ה-*****(Siriusnip, תירגע, תרסן את עצמך!- אתה מנהל) אולי נשלח להם מכתב כדי להפגין את רצוננו בעוד עונה?, זה לא יעזור ממש אבל שווה לנסות לא?- זה יראה להם את הנקודה!
B bakara15 New member 19/9/02 #12 כן, נגיד להם שחבורת מעריצים של הסידרה מישראל רוצים עוד עונה... זה בטוח ישכנע אותם!
פ פרנק ב פרקר New member 19/9/02 #13 חחחחחח אתה צודק ב 100% לא סופרים את ארץ ישראל אז למה שיקשיבו לכמה מעריצים משוגעים (אל תשימו אליי אני פשוט לא קשור היום)
חחחחחח אתה צודק ב 100% לא סופרים את ארץ ישראל אז למה שיקשיבו לכמה מעריצים משוגעים (אל תשימו אליי אני פשוט לא קשור היום)
B bakara15 New member 19/9/02 #14 אם תכנסו לאתר של AXN הלא ישראלי תראו ש AXN משדרת בעוד מעט מאוד ארצות ולפי המפה שלהם יש לנו עוד את סיני...קצת לא מעודכן הא? אני משער שUPN לא עשתה את הסדרה לAXN אז היא לא סופרת את AXN אפילו...
אם תכנסו לאתר של AXN הלא ישראלי תראו ש AXN משדרת בעוד מעט מאוד ארצות ולפי המפה שלהם יש לנו עוד את סיני...קצת לא מעודכן הא? אני משער שUPN לא עשתה את הסדרה לAXN אז היא לא סופרת את AXN אפילו...