הפרק היומי

idanyd

New member
הפרק היומי

אוקיי, כמה הא(ע)רות בקשר לפרק שהיה היום: א. הנה אניה כמו שאנחנו מכירים אותה. ישירה, חסרת תרבות (במובן הטוב של המילה), ללא עכבות, וקצת מטומטמת. לא האניה שפגשנו בעונה הקודמת. ב. שאלה - מה התפקיד של פרקר בכל העסק? הרי לכל תת-עלילה יש איזו פואנטה, משהו שישקף על הגיבורים, משהו שיגרום להם להבין דברים חדשים. מה סיפור עם פרקר? הוא סתם מאנייק. ג´וס רצה להראות שאתה לא חייב להיות שד בשביל להיות חלאה? ג. למה יש ערפדים ששומרים על האישיות שלהם לגמרי (ע"ע: הרמיוני), וכאלה שמשנים אותה לחלוטין (ספייק, אנג´ל, ווילו וכד´)? מה שמביא אותי לשאלה נוספת: ב"דופלגנגלד" מישהו אמר לווילו שהאופי של הערפד לא קשור לאופי של האדם ממנו הוא נוצר, ואז אנג´ל מתחיל להגיד "בעצם, זה לא ממש... לא משנה. הוא צודק". מה הוא מסתיר?

Buffy1

New member
תשובה חלקית

ב"דופלגנגלנד" ווילו אומרת שהיא חושבת שווילו הערפדית לסבית. אז באפי אומרת: "אל תדאגי, האופי של הערפד לא קשור לאופי של האדם שממנו הוא נוצר", ואנג´ל אומר: "בעצם..." ואז באפי מסתכלת עליו במבט כזה שכדי יעצור, אז הוא אומר: "לא משנה, את צודקת." זה בעצם רמז להמשך...

אוקיי, תקשיב ותקשיב טוב

אז ככה: בקשר ל-ב.: יכול להיות שבעתיד יהיה לו תפקיד בקשר ל-ג.: אף אחד לא משנה את האישיות, אלא הופך להיות "משוחרר" או "חסר עקבות" בלי לחשוב על מה "שהחברה" תגיד. (מקווה שהבנתם) ןהשאלה הנוספת היא
ס פ ו י ל ר ז ה י ר ו ת ! ! ! טוב, אז בכל הפרק רואים שיש לווילו הערפדית נטיות לסביות חזקות, וווילו אומרת את זה ועונים לה שאישיות הערפד לא כל-כך קשורה לאישיות האדם-ואז אנג´ל מתחיל להגיד שזה לא נכון, ואז משתיקים אותו. ובקיצור בעונה ה4 ווילו יוצאת מהארון!!

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי דיי כבר עם זה?

אילו נטיות לסביות חזקות יש לוומפ-ווילו? שהיא מלקקת את הצוואר של הקורבנות שלה לפני שהיא נושכת אותם? היא עושה את זה לשני המינים... זה ה"קיק" שלה, זה הסטייל האישי שלה. כל אחד וסגנון הנשיכה שלו... ב"משאלה" ראינו שהיא היתה צמודה חזק לזנדר, וניהלה יחסי סאדו-מאזו (טוב, רק סאדו מהכיוון שלה) עם אנג´ל ה"פאפי". מי שהגיעה למסקנה שהיא לסבית היתה ווילו, בגלל שבת דמותה הערפדית נהנתה להקניט אותה ולשלוח ידיים. זה לא מעיד על כך שהיא לסבית, זה מעיד על כך שווילו חושבת שהיא כזו, כי כל עניין הידיים והליקוקים מפחיד ומלחיץ אותה לאללה. פרט לכך, אם אתם זוכרים, ממש קצת לפני זה היא שלחה ידיים לזנדר, ובשמחה ואושר גדולים בהרבה. אני מוכנה לקבל את הרעיון שב"דופלגנגלנד" יש אולי קצת רמיזות לסביות, אבל זה מאד לא חד משמעי, בניגוד למה שנוטים להגיד. * ספויילר לעונה 4 * ובכל מקרה, התכנון לגבי הלסביות של ווילו בעונה הרביעית עוד לא היה אז. סת´ גרין (אוז) היה חתום לכל עונה 4 ועזב במפתיע אחרי כמה פרקים, ואז התפנה מקום והכניסו את טארה. לגבי טארה, ג´וס בעצמו אמר שהוא לא ידע לכמה זמן היא תישאר, אם בכלל, ומה יתפתח עם הדמות שלה. רק אחרי שהוא ראה שהקהל אוהב אותה היא קיבלה מקום יותר קבוע בסדרה.

Lizz

New member
יש אנשים

שלא קולטים סאבטקסט גם כשהוא ממש חזק, שלא לדבר על רמיזות עדינות יותר. יש אנשים שהתעקשו שווילו וטארה ידידות ממש עד השנייה האחרונה שבה זה היה בכלל אפשרי.

trilliane

Well-known member
מנהל
רק שזה לא ממש היה הסאבטקסט לדעתי

זו הנקודה. אנחנו לא יודעים שוומפ-ווילו היא בפירוש לסבית. מה שאנג´ל ניסה להגיד הוא שזה לא נכון שהערפד שונה לחלוטין מהאדם שהוא היה (בסתירה לבאפי) אבל זה גם לא נכון שכל התכונות עוברות, או שזה אחד לאחד. אז אפשר לעשות אחד ועוד אחד, אבל זה בסופו של דבר, זה עדיין מאד עדין ולא חד משמעי, מצטערת. עד כמה שאני יודעת, לפי כל הדברים שקראתי ושמעתי, כשג´וס כתב את הפרק לא היו לו תכנונים להפוך את ווילו ללסבית בעתיד. עונה 4 היא כבר סיפור אחר. וגם אם בהתחלה זה לא היה ממש ברור (גם לא לווילו, אגב) אז עד הפרק בו אוז חזר זה כבר היה ברור מאד לכולם, אני חושבת.

ANGEL N

New member
מתי עוז חזר בעונה הרביעית?

אני לא זוכר דבר כזה!

trilliane

Well-known member
מנהל
תשובה

חזר לפרק אחד, New moon rising, פרק מספר 19. למען האמת הוא מופיע גם ב-restless, הפרק האחרון בעונה, אבל זה לא ממש נחשב... וזה אוז, לא עוז - הוא לא ישראלי! חוצמזה אוז זה קיצור של אוסבורן.

idanyd

New member
מקשיב טוב...

קשה לי להאמין שג´וס תכנן לפרקר תפקיד, כי עד לפרקים המשודרים בסטאר, לא יצא לי לפגוש בו. וגם אם יהיה משהו בעתיד, לדעתי גם אם יש עוד המשך, התת-עלילה צריכה לתת איזו תובנה בקשר לדמויות, והיא לא עושה את זה, במקרה הזה. בקשר לואמפ-ווילו - הייתי אומר שיש לה נטיות לסביות. אולי היא בי. הרי כשהיא ו-ווילו נפרדו, היא בפירוש שלחה לה ידיים למקומות אסורים. אבל... לדעתי זה לא היה רמז לכלום, כי כמו שאמרו כאן, ג´וס עוד לא תכנן כזה עתיד לווילו. וגם אם כן (לא סביר, אבל עדיין...), הדמויות האחרות לא יודעות את זה, אז אין להם למה להשתיק את אנג´ל. אז מה הוא מסתיר? אנחנו (וגם באפי) יודעים שהוא לא היה ממש ילד טוב ירושלים בהיותו אנושי, וכרגע אין בו שמץ של אותה רוח הוללות שאפיינה אותו בזמנו.

יש לו תפקיד!

לערער עוד יותר את האמון של באפי, בנו הגברים, (אחרי הסקס אנג´ל נעשה "מנאיק" וגם פרקר) ולהציג את אתה יודע מי באור חיובי

ANGEL N

New member
מי זה פרקר?

ודרך אגב לפי מה השבנתי ג´וס מכניס הרבה דברים שאפשר לפרש בהרבה מובנים וא"כ מחליט מה לעשות עם העלילה. מאוד יכול להיות שזה היה במכוון הקטע עם ווילו, רק שגם מאוד יכול להיות שהוא לא ממש ידע למה זה ישמש בעתיד. וגם יכול להיות שבאמת אין קשר, הכל יכול להיות!!! הלא מדובר כאם בגאון לא? אז הכל יכול להיות.

Bassman

New member
השערות

לדעתי להרמוני לא היה מספיק שכל כדי להשתנות
ורצו להראות שכל הגברים, לא רק שדים הופכים למניאקים אחרי סקס

איך אהבתי את האירוניה שהייתה

כשבאפי וווילו דיברו- You sleep with a guy and then he becomes evil (אני בטוח שאלא לא המילים המדוייקות אבל לא נורא) - *שיעול*אנג´ל*שיעול*.... ועליתי על זה בעצמי! נכון אתם גאים בי? (או לפחות מעמידים פנים שאתם גאים בי?)

ד י י ז י

New member
נכווון!

כשראיתי את זה לקח לי 30 שניות ואז פתאום אני כזה "אהההה!!! אנג´ל!!"

Bassman

New member
דווקא ראיתי את זה די מהר...

דרך אגב לאלא עם ביפ! סת´ הולך להופיע בדיילי שואו מתישהו בפרקים הקרובים

למעלה