הפרק היומי

idanyd

New member
הפרק היומי

כרגיל, נפתח ת´רד "פרק יומי". והיום, במקום לדבר על "עד כמה ריגש/הפחיד/הצחיק/הבעית/העציב אותי הפרק היום", אני רוצה להעלות שתי אנקדוטות: א. בקשר לת´רד קצת מוקדם יותר - באפי תקעה מקל ארוך בשני ערפדים, לא הוציאה אותו, וראו זה פלא - המקל נשאר כשהיה, גם לאחר ששניהם הפכו לערמת אבק אפור (מי שהקשיב טוב גם יכל לשמוע אותו נופל). ב.
(עונה 5, כבר שודר ב-SW) עכשיו הבנו מה היה הדבר הזה שדרו בגדה בספייק איתו (אני לא זוכר את שם הפרק, אבל זה זה שמגלים את ההיסטוריה של ספייק) - שד כאוס. מוזר, הוא נשמע לי הרבה יותר מאיים
.

resputin

New member
בקשר לא´...

טוב, כמו בכל סדרה, אני מניח שיש סתירות כאלה ואחרות.. פרק אחד זה מתפורר,, שני פרקים לא..

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לי היתה פעם תחושה כזו

שהסיבה שהיא מוציאה את היתד היא כדי שהיא לא תתפורר לה יחד עם הערפד, והייתי משוכנעת שהסדרה קונסיסטנטית עם הכלל הזה... אבל בדיעבד, אני כבר לא כ"כ משוכנעת - לא יודעת מתי זה כך ומתי אחרת, אבל זו לא הפעם הראשונה שיתד נופלת ולא נעלמת - אני משוכנעת שראיתי את זה כבר יותר מפעם אחת, גם יותר מפעמיים. המממ, אני חושבת שנזכרתי במשהו - לקאת סוף העונה השלישית, (ספויילר למי שטרם ראה) * * * * זוכרים את ווילו כלואה בעיריה, מרחיפה עפרון ונועצת אותו בגבו של ערפד? אאל"ט, נדמה לי שהוא נופל אח"כ לרצפה ולא מתפורר איתו. צריך לחשוב על עוד דוגמאות.

resputin

New member
אני בטוח שחוץ מזה...

... יש מלא סתירות קטנות בסדרה, זה פאקים- יש בעייה כלשהי למצוא פאקים בסדרה ?!- ועוד במיוחד אחת ארוכה כמו באפי..

ואם כבר מדברים על פאקים

יש אתר שלם, ונורא נחמד, שכולו עוסק בפאקים וטעויות בכל העונות של באפי, ואפילו בסרט מ1992. יש גם פאקים שהתגלו בספרי באפי.

רק בשבילכם- קישור לאתר:

זה האתר http://www26.brinkster.com/mattrave/home.htm אבל עדיף שתכנסו ללינק הזה: http://www26.brinkster.com/mattrave/archive.htm (כל הטעויות, מחולקות לפי עונות וכד´).

Der-Albert

New member
המממ

אני עדיין טוען שג´וס פשוט לא עקבי, אבל אולי זה בגלל הלקה שיש על מקלות מטאטא (spelling) ואפרונות? סתם.

Der-Albert

New member
אני מתנצל

על שגיאות הכתיב בהודעות שלי, זה לא בגלל שאני דיסלקט או משהו אני פשוט טמבל. Sorry :)

pokegirl

New member
האגדה אומרת-

יתד עץ דרך הלב ככה שסביר להניח שזה לא יהיה- יתד\משהו אחר מעץ מצופה לקה דרך הלב, כי אז זה פשוט לא יעבוד...

למעלה