הפרק היומי - Lynne's lucky day

Dawn12

New member
הפרק היומי - Lynne's lucky day

שנים היא חיכתה לרגע הזה, והיום קיבלנו הוכחה שהסבלנות כנראה בכל זאת משתלמת כשפול הזמין את לין לבלות אצלו את הלילה. לא שברור לי למה הוא עשה את זה (איזבלה היא זו שצריכה הגנה) ולא שלין עשתה יותר מדי בשביל להשיג את זה (איזבלה עשתה את כל העבודה השחורה) אבל עדיין - בהחלט הישג מרשים. אם לא הייתי יודע אחרת הייתי אומר שלין תכננה את הכל בעצמה. אם היא היתה יודעת שזו תהיה התגובה של פול היא כנראה היתה שוכרת בעצמה מישהו שיחבל בפרצוף היפה של איזי.
חוץ מזה, ויקטור שוב הפעיל היום את סמכויות השריף שהוא העניק לעצמו (מתוקף היותו הבן אדם הכי עשיר בעיר?) כשציווה על קרטר לעזוב את ג'נואה סיטי. אני באמת לא יודע למה החוקרים טורחים לבנות תיק עם ראיות נגד ניקולס. אין שופט בעיר הזאת שיפסוק נגד הבן של ויקטור, אלא אם כן הוא מוכן להסתכן בכך שהוא יגורש מהעיר...

לא הבנתי משהו

מה יעזור לקרטר אם הוא נגיד באמת יצא מהעיר, זה רק יוכיח שהוא קשור לפרשה והופ ניק בחוץ ומחפשים את קרטר. ואין כמו ויקטור השריף

taish

New member
אז מה היה היום?

מפקירים את בריאותו של ראול (כאשר פרטים נוספים מפרשת "לוסון מדיקל" הולכים ונחשפים בהדרגה), מסתערים על ביתו של פול (שיהפוך ללילה אחד למעון ל"נשים במצוקה"
) ומתעללים ברגשותיהם של פיליס וג'ק (למה, למה "פערי מידע בין הדמויות" זה שם קוד לכל עלילה מוצלחת?
) אכן, הפרקים נהיים אופטימיים יותר משבוע לשבוע. הדבר היחיד שעודד אותי - וזה הדבר האחרון שציפיתי שיקרה - זו המחווה הנדירה של מיימי. לא מזמן היה כאן דיון בשאלת נחיצותם של הדמויות הצעירות בצח"מ... אני לא רוצה להביע דעה בעניין הזה, אבל מה שברור לי הוא שהדמויות המבוגרות יותר והשוליות לכאורה, "האנשים הקטנים" שנהוג להקניטם בכך שהם "סיימו את הקדנציה" שלהם בסדרה מפאת גילם המופלג - הדמויות האלו אינן מיותרות בכלל, ומיימי נתנה לנו היום הוכחה ניצחת לכך.

dvd3434

New member
על זה נאמר

המילה אלימות באה מהשורש א.ל.מ משמע אלם= אלימות משמע, בעיות בתקשורת הן מביאות לאלימות (לאו דווקא פיזית, גם מילולית או רגשית) עד כאן לפינתנו, אבשלום דייב קור.

Regina Phalange

New member
נצל"ש - גילאים

רפרפתי היום בעלילות צח"מ מן העבר המפואר (טוב, טוב, אני מודה, קראתי מיוזמתי את כל העלילות החל משנת 90', מרוצים?
), ונתקלתי בשנות הלידה של בילי וניית- שהתגלו כאותה שנה- 1993! עכשיו, בילי בן 18 בערך, ניית מתקרב לגיל בר מצווה במקרה הטוב? איך ההפקה יכולה להסביר את זה? חוסר התפתחות כתוצאה מהיותו הבן של אוליביה?
אני יודעת שזה נפוץ בעולם הסבון, אבל זה פשוט מגוחך...

pumiki25

New member
...ולא רק זה!

אמנם לא חפרתי בארכיון עלילות צח"מ, אבל אם תשאלו אותי, I have a pretty good hunch (ותקנו אותי אם אני טועה) שפיליפ צ'נסלר הרביעי, יבורכו הסצינות רבות העניין שלו עם אסתר, נולד קצת, קצת לפני בילי. What gives?

Regina Phalange

New member
../images/Emo12.gifנכון! שכחתי אותו...

הוא נולד בכלל לפני 90' נדמה לי, כי לא היה אזכור ללידה שלו שם. מה שאומר שלפי שנות ניית הוא אמור להיות קצת מעל גיל 15, ולפי שנות בילי- באמצע שנות ה-20 לחייו...

pumiki25

New member
רק רגע, תני לי לחשוב...

אוקיי - את הלידה של פיליפ (הג'וניור הרביעי) אני חושבת שאני זוכרת. אני בהחלט זוכרת את תקופת האירוסין של פיליפ (הג'וניור השלישי) עם קריקט שקדמה, מן הסתם, ללידת הצאצא הרביעי לשושלת צ'נסלר - אני כמעט בטוחה שבתקופה ההיא התחלתי לצפות. Jr. הרביעי נולד לא הרבה אחרי, ומכיוון שאני מעריכה שהתחלתי לצפות ב - 89', הייתי אומרת שהרביעי (די - הוא דורש כינוי מקוצר!
) נולד לא אחרי, נאמר, 90', 91'... (אור, איפה את?!) ובילי, אממ...בילי...טוב, די, אני אחרי טראומת סודוקו מתישה (שברתי שיא אישי - 21 דקות בדרגת "קל"! *משתחווה*
), כך שמספרים לא "קורצים" לי במיוחד כרגע. בזאת אני מעבירה לך בחזרה את הלפיד!

Regina Phalange

New member
אז ככה:

בדקתי שוב באותו אתר: נינה הרתה לפיליפ ה-3 ב-1988 ע"פ זמני אמריקה, והם נישאו ב-1989.
בהנחה שהיא ילדה ב-1989, פיליפ אמור להיות גברבר חתיך והורס עם מושא הערצה קצת יותר מעניין מ-אסתר! (המבוזבזת, אין ספק, זוכרת את סצינת הלידה של הבת שלה באחוזה של קתרין? ואיפה הבת שלה בכלל? מה לעזאזל הם עושים לילדים בסדרה הזו?
)

כה.. גם אני תהיתי בעניין של

בילי-פיליפ לפני כמה זמן.. אבל אז נזכרתי שצח"מ עושים הרבה טעויות במקרים כאלה, ענייני גיל וכדומה. אז עזבתי את זה

Dawn12

New member
אם תריצו חיפוש בהודעות הפורום

עם המילה "פיליפ" אני חושב שתגיעו למשהו כמו 30-40 הודעות שונות שעלו כאן מאז שהפורום קם וכולן עוסקות באותה סוגייה מטרידה: למה הילד לא גודל. אני כבר הגעתי למסקנה שאצלנו בפורום "סוגיית פיליפ הרביעי" היא המקבילה ל"סוגיית נינה" האמריקאית, כי בדיוק כמו שבפורומים שם עולה כל כמה שבועות הודעה בסגנון "זוכרים את נינה? למה לא מחזירים אותה?" אצלנו חוזרים שוב ושוב אל חוסר העקביות בגילאים של הילדים בצח"מ, ובאופן מקרי אפילו יש קשר בין שתי הסוגיות.
הסבר אחד לתופעה נמצא כאן (ושימו לב לתאריך!
) אבל בגדול הכלל הולך ככה: אם נולדת לדמות מבוגרת (ג'יל) יש לך שנתיים בתור תינוק ואז אתה הופך לנער מתבגר, כי זה פשוט נראה טבעי יותר וצריך "לצמצם פערים" די מהר. אם נולדת לדמות צעירה (ניק ושרון לדוגמה) - הכלל פועל בדיוק להיפך.

kawa

New member
הי שחר ../images/Emo13.gif

מסתבר שאני מוטרדת מן הסוגייה הזאת שוב ושוב
זאת אני שהעלתי את השאלה בזמנו וגם לפני שנים רבות, כשהפורום היה אחר לגמרי. עדיין...... אני חולקת כאן על ההסבר של צח"מ. נינה אישה צעירה עם מראה צעיר. זה נכון. האם זאת סיבה שלא יהיה לה בן בגיל 18 למשל? האם עצם העובדה שיש לה מראה צעיר פוסל מבחינת ההגיון הצח"מי שיהיה לה בן גדול? התשובה היא לא, שכן הקרמים של ג'בו יכולים להשאיר כל אישה המתקרבת לגיל 40 ואף עולה על גיל זה צעירה ( וגם הקרמים של בראש אנד סאסי ). אם צעירה אינה סיבה להשאיר ילד 'קטן', כי את ההסבר לצעירותה אפשר לספק בהצלחת תעשיית הקוסמטיקה הפורחת בעיר והתחרות בין בראש לבין ג'יבו אשר מתמרצת את מפתחי הקרמים- אשלי בג'בו ו(?) בבראש להצליח להצעיר נשים בנות 4- +- . עוד סיבה שצח"מ נתנו: אם לאם אין עלילה משלה, יש לבגר את הבן שלה מהר. אם זה היה נכון היינו צריכים להפוך את ניית' לבן 18 ומייד, כי אולביה היא הטיפוס הכי טרחן ומשמים בעולם, ניית'ן האב בעולם שכולו טוב ( אוליביה ביקרה שם והעידה ) ומלקולם עם החביתיות מלקולם המפורסמות שלו לא מצליח ליצור עלילה. העניין הוא שבילי נולד בערך ב 1999 ואילו פיליפ ב 1993. בילי צריך להיות כיום ילד בן 8 בערך ( ומכיוון שלילדים בני 8 אין עדיין הורמונים עליו לבלות בפנימיה בשוויץ עד שההורמונים שלו יבעבעו ויצוצו בגופו ואז יהה ניתן להחזיר אותו לעלילה ). הם צריכים טינ אייג'רים בסדרה? קשה לתסריטאים להמציא טינייג'רים ממקומות אחרים? - למשל טינייג'רית שברחה מן הבית כי היא בהריון ובאה לאחד הבלשים/ עורכי הדין/ רופאים בסדרה לבקש עזרה משפטית/ סיוע במציאת האב/ הפלה או השד יודע מה. תאמרו- זה לא הגיוני. זה מורכב מידי ועקיף מידי. האמנם?? ליצור ילד בן 18 בתוך 8 שנים כאשר בעולם האמיתי ילדים בני 18 נוצרים בתוך 18 שנים זה אמיתי? מתיישב עם הגיון כלשהוא????

SoldieRonit

New member
ואם זה הפוך ../images/Emo35.gif בתשוקות יש מישהי

שנראית בת 30+ (ניתוחים פלסטים ,גאד דמט
) ויש לה בן בן 20 +. שלא לדבר על ברוק שיש לה בן בן 25 (והיא לא ילדה אותו בגיל העשרה) והיא נשארת בת 40 כבר 10 שנים וגם משריצה ילדים בהתאם -זאת אומרת לא מזדקנת וממשיכה להרות באופן טבעי וללדת ללא סיבוכים. אז אני מעדיפה את הג'אמפ להורה מבוגר והכיווץ להורה צעיר מאשר המקרים שציינתי למעלה - כמובן שהכי עדיף זה להיצמד לאמת אבל א) זה אופ"ס למה לצפות
. ב) זה לא לכבוד של שחקניות מסוימות (עלק
) שיהיה להן בן בוגר ,כי הרי מה זה אומר עליהן? או יותר נכון מה זה אומר על הזלזול באינטלגנציה שלנו -->> אם הוא נשלח לפנימיה והתבגר בעשור ואמו נשארת בת 40 כל הסדרות (ע"ע ברוק) בחישוב גס זה מראה שהוא עוד בסוף יעקוף אותה
.

Dawn12

New member
הכללים היו נכונים לצח"מ

בתשוקות ו-B&B אין כללים ואין חוקים - הכל הולך, כך שאו שאוהבים את זה או שממש-ממש לא.

kawa

New member
???????????????????????

אסתר ילדה בת? אה כן נזכרתי- אסתר הלכה לסופר לקנות חומרי ניקוי ושם פגשה גברבר חתיך מסדר את המוצרים על המדף. היא עשתה לו עיניים ואמרה לו 'מה חומר הניקוי האהוב עליך?' הוא אמרה לה:סנו. היא אמרה לו - אם אתה רוצה לראות את חומר הניקוי האהוב עלי עליך לבוא לביתי...... ... וכך החל הרומן בין אסתר לבין סדרן הסחורה של חומרי ניקוי עם הריבועים בבטן. סתם בצחוק. ספרו לי מי הגבר שמתעניין באסתר? ואיך אסתר מצאה את עצמה מביאה לעולם ילדה? והיכן הילדה? ענבל

SoldieRonit

New member
זה היה בתקופה שעובדים זרים דרשו

אז "הוא " לא יכל להרשות לעצמו אחת
או במילים אחרות - גם אני רוצה מיגל קטן

Jolleen

New member
אם בילי נולד בשנת 1993..

ובפרקים שלנו שנת 2001, אז בילי צריך להיות בן 8! אז נייט גדל נורמלי, בילי גדל בצורה מהירה ולא מובנת =]

kawa

New member
דובר רבות על חוסר ההגיון הזה

עוד לפני שנים, כשהפורום היה אחר, ההנהלה הייתה אחרת. זו סוגייה חוזרת ובצדק. תסריטי צח"מ שרוטים כנראה. פיליפ נולד שנים רבות לפני בילי, אך פיליפ הוא נער בערך בן 14. לעומת זאת בילי נולד שנים אחרי פיליפ. בילי הוא בן 17 מתקרב ל 18. ישנה גדילה בלתי טבעית, ישנו זמן פרטי לכל אחד. קשה לי להבין איך סדרה שמכבדת את עצמה יכולה לעשות כזאת פאשלה ורציתי פעם לכתוב לתסריטאים אבל אני מניחה שכל אחד כותב להם משהו והם בטח לא ישיבו מרוב מכתבים שהם מקבלים ( למרות שזה קריטי כי זה חוסר הגיון בסיסי!!! )

למעלה