הפרק היומי....

ChilD SouL

New member
הפרק היומי....../images/Emo88.gif

הפרק היה חביב ביותר. היו חלקים פחות טובים וחלקים יותר טובים. החלק עם גרייס וסם היה פשוט מהמם, זה ממש רגיש אותי. בייחוד כשהחבר בצבא ולא אראה אותו שבועיים.
אגב, מישהו יודע מה שם השיר שהיה ברקע כשהם "נהנו להם מתחת לשמיכה"
תרזה מתחילה לעצבן אותי. איתן הולך לספר לגוון ולמשפחות, דבר שהרבה יותר עצום ומפחיד מלואיס והיא פוחדת להוציא מילה מול אחיה, זה פשוט מעצבן אותי הדבר הזה
שרשרו תגובות

s u p e r t a l

New member
אני חושבת ש....

סם היה קצת מחורמן..... איתן היה סנוב ומתנשא על לואיס
לואיס חשב את עצמו על אחותו הקטנה.... שמתם
שניראה כאילו מיגל בכלל לא הבן של פילאר
כאילו הוא ממשפחת בנט..... ופשוט היה מעצבן ששמו לשרידן יותר מדי איפור אחרי שהיא יצאה מה"מקלחת".....

קצת מחורמן?

וזה היה ממש קורע השיחה של קיי וסימון על איך שההוריםשלהם כל הזמן עושים את זה...דוגרי זה מגעיל... ואית'ן באמת עיצבן אותי...ותרזה כזו אבלה - מה אם איתן יכעס עליי כל כך שהוא יעשה לי דווקא ויתחתן עם גווני?! נעל... והיה משעשע התיק הקטנצ'יק שעשו לטימי

crazystav

New member
צודקת!.. יאא איזה קוראת מחשבות את

גם אני חשבתי שזה נראה כאילו מיגל בכלל לא הבן של פילאר! זה נראה כאילו הוא כל החיים שלו בבית של צריטי(וקיי)... נראה לי שאני זוכרת אותו רק פעם אחת היה בבית שלו! כאילו הוא לא ישן שם? לא נראה לי שהוא אפילו שאל את פילאר אם הוא יכול ללכת למחנה! זה נראה כאילו סם וגרייס אימצו אותו.. נו טוב גם אני הייתי מאמצת אותו! והאיפור של שרידן חחחח צודקת

ChilD SouL

New member
אבל תודי ש...

הקטע שלו עם גרייס היה שווה.
ו...את לא יודעת מה שם השיר
לגבי מיגל
באמת זה לא נראה כך. נראה לי ראיתי אותו פעם אחת בבית כל שאר הזמן הוא אצל הבנטים, מוזר.

s u p e r t a l

New member
אאאה ו-

משהו יודע למה טאבי שונאת את הקריינים ולמה היא לא רוצה שמיגל צ'רטי,קיי וכל בשער ילכו גבעות....

Shiranus

New member
נראה לי ש

היא לא רוצה שהם ילכו לשם כי הם יגלו משהו על העבר שלה בהרמוני מה שהיא גם לא רוצה שריס יגלה והיא שונאת את הקריינים?? אין לי מושג :/

crazystav

New member
הפרק היומי!

אוקי דבר ראשון! אתם לא יכולים להגיד שאית'ן לא מאמי שבנתיים שתרזה רוצה לספר לאח שלהעל זה שהיא ואית'ן בייחד! הוא צריך לספר ליותר מתרייסר אנשים שיקצצו לו את הצורה! חוץ מזה איזה חוצפן לואיס: "אני אשלח אותך לדודה מריה" לואיסוש מאמי... עם כל הכבוד (ויש כבוד) אתה לא אבא שלה או אמא שלה... ורק אם אמא שלה רוצה לשלוח אותה זה כבר משהו אחר! תרזה ממש עצבנה שחשבה שרק בגלל ויכוח קטן אית'ן לא יגיד לגוון! ככה את מכירה את אית'ן המאמי?<???? ככה??? איך אפשר?@! זה היה כזה משולם כשהוא אמר שלא אכפת לו מה המשפחות יגידו!
אבל ההבעת פנים של לואיס כשראה את שרידן במגבת איזה הבעה של
חחחח.... קיי... אוו אני מתחילה לראות את הרשעות אנד איי ליק איט! איך שהיא לקחה את כל הבית?! פחח זה היה קורע... חוץ מזה איזה נדחפת טאביטה אני הייתי מכניסה לה נבוט לראש אם היא הייתה רוצה לבוא!היה פרק יפה! אני בכל זאת אהבתי..דרך אגב באיזה פרק אנחנו????

I n n u e n d o

New member
פרק נחמד סך הכל

הגיע הזמן שעיניינים התקדמו והרבה זמן לא ראינו את סם וגרייס עושים את "זה" חחחח למה סימון מקשיבה להורים של החברה שלה שהם עושים זיגי זיגי GOD KNOWS

חחחח נכון../images/Emo6.gif

תקציר הפרק: צ`ריטי חוזה בדמותה האמיתית של טביתה; קיי מתוודה בפני מיגל על אהבתה; רבקה פוגעת בתרזה באכזריות; איתן מנסה להתקשר לתרזה, ואינו יודע שהיא נמצאת במסיבה ורואה אותו מתנשק עם גוון. מה שטאביטתה שמה לטימי באמת היה מצחיק....... חחחחח

אופס זה לא הפרק הנכון סורי אז זה

הנכון: איתן מגיע לביתה של תרזה כדי לדבר עם לואיס; טביתה מצטרפת לטיול של קיי, סימון, ריס, מיגל וצ`ריטי בתור משגיחה; לואיס מודיע לשרידן שילווה אותה למסיבה של איתן וגוון.

Shiranus

New member
פרק חמוד!../images/Emo9.gif

שרידן כזאת מטומטמת!! מקודם היא כמעט פלטה לגוון שמבטלים את החתונה עכשיו היא כמעט פולטת ללואיס על זה שאיתן ותרזה ביחד מה נסגר??!?
לואיס מתוק כהרגלו... ובאמת זה היה מגעיל שקיי באה להם באמצע חח איך סימון אומרת לה "אפשר בבקשה לדבר על משהו אחר?" :) צ'או

../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

רק אני נגעלתי מהחרמנות הפתאומית של סם וגרייס
הפרק היה ככה-ככה, מתקדם כמו
היום הזה ועוד לא ערב אפילו

Shiranus

New member
לא גם אני נגעלתי יאקקק!

אני שונאת זקנים מתחרמנים!! קיי צודקת 100%

ChilD SouL

New member
זקנים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif

בשבילך בנאדם בגיל 40 הוא כבר זקן
מה תגידי לגבי אנשים בגיל 80
שהם כבר היו צריכים למות

אבל שמתם לב שאם כבר מראים את סאם

ואת גרייס ביחד, אז הם פשוט כמו שפנפנים? כאילו...אשכרה אין להם עלילה חוץ מכשגרייס מקבלת חזיונות על הבן של סאם וסאם דוחף את איב מעל הגוף שלו...

למעלה