הפרק היומי

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif היה פרק שולט !! אמממ

איזה פרק קורע
חחחחחחחחחחח נכנסים למכונית, מה קורה? לא מצליחים להסיע אותה! חחחחחח גדול
הקטע אם ברוק היילי ופייטון גם היה טוב
אבל הקטע אם לוקאס וניית'ן היה הכי טוב... איזה חמודים
חחח
פרק ממש ממש טוב ומצחיק לטעמי

הפרק../images/Emo70.gif

אוקי לפי דעתי זה הפרק הכי יפה שראיתי בינתים
זה היה פרק שולט
במיוחד עם הקטע של לוקאס ונייתן
וגם הקטע עם ברוק

הפרק../images/Emo70.gif

אוקיי, היה פרק טוב לאללה
הכי אהבתי את זה שהוא פשוט הראה את המצב כמו שהוא.... כל הקטע שבסופו של דבר, כל אחד חוזר למקומו... זה פשוט כ"כ נכון
ברוק היא
פשוט מדהים, גם איך שהיא משחקת, גם הדמות..
הכי קטעים היה כשפייטון אמרה לה "למה לא מילאת את הדלק ברוק?" אז היא מסתובבת להיילי ואומרת לה "נו ברוק, שאלו אותך משהו.."
זה היה קורע
גם היו קטעים מצחיקים עם לוקאס וניית'ן שאני לא זוכרת כבר.. אהבתי את זה שניית'ן אמר שבינו לבין היילי יש משהו יותר מלימודים, וזה ברור מאליו שגם היילי מרגישה אותו הדבר. ממש יפה קיצור, פרק טוב

TiNkyy

New member
פרק מצחיק

חחחחחח הפרק הזה היה ממש מצחיק.. לא הפסקתי לצחוק! ממש אהבתי את הקטע שניית'ן סיפר ללוקאס על דן ומה שקרה לו שהיה קטן חחחח ברוק הזאת כלה!! היא מצחיקה רצח.. יואואוווו זה היה מזה מצחיק.. ממש אהבתי את הפרק הזה

*superstar*

New member
לא ראיתי ביס, אבל אני זוכרת שמאוד

אהבתי את הפרק הזה
ברוק קורעת כשהיא שיכורה.

dalida1988

New member
קראתי את התקציר ואז חשבתי

לעצמי בטח יהיה משעממםםם אבל ייצא ממש יפה תחילת הפרק נבהלתי (כי ראיתי את הסוף ולא הספקתי לראות את ההתחלה) כמעט התחלתי לבכות חשבתי שיס טעו...ואז היא כזה פלאשבק לאחור היה קטלנייי בכל מקרה מה זה אהבתי את הפרקק הוא היה מצחיקקקק וברוק משחקת ממש יפה תגידו היא שיחקה גם באבא חורג ואמא חורגת בתור סמי??? כי היא מה זה דומה לה!!! היא מה זה מוכרת לייייי

mor kutcher

New member
פרק שוווהההה...

לא ידעתי כמה לוק וניית'ן חמודים ביחד. הם צריכים להסתובב לעתים יותר קרובות...חחח ברוק הרגה אותי כשהיא הייתה שיכורה...
פרק מעולהה

פרק ענק אבל מבאס כיייייי

בסוף הוא אמר שהכל היה לילה אחד ושלמחרת הכל יחזור לקדמותו..... אוףףףףףףףףף היה כיף לראות את כולם ביחדדד אבל בסה"כ היה פרק ענקקקקקקקקקקקק

m121

New member
הפרק....

היה מאוד נחמד אבל לא יותר מזה. זה היה מעין שבירת שיגרה של המתח בסדרה כדי שלא נתעייף מכל הריבים.

למעלה