הפרק היומי

הפרק היומי ../images/Emo48.gif

פרק חביב. קרטר ממש נחלד מיום ליום, מה קורה לו שהוא מספר לטרישה וחושף מה הוא מרגיש כלפי ניק, והשיא - להגיד "לתפוס את שרון" בקול רם? הוא מתייחס אלייה כ"כ נורא, לא ברור לי איך היא עדיין לא עוזבת. כנראה שגם היא הבינה שהוא לא הדבר הכי טוב בשבילה, כשיצרה קשר עם ריאן. כ"כ חבל עליה... (ואגב ריאן-ויקי, איך הם הגיעו כבר למיטה? אתמול לא סיימנו איתם במסעדה?) קרטר נהיה נואש ומאבד עשתונות מרגע לרגע, מנסה להזמין את עצמו לבית של שרון בכל מחיר - "נתכנן אסטרטגיה שבה נוכל להילחם מול ויקטור", נו באמת... זה נשמע כזה פתטי. בריטני הפוסטמה הצחיקה אותי. "את מתחרטת שהלכת לרייב"? שואל בילי, "אני מתחרטת שזרקתי את הקבלה והכדורים בפח"... נו ברור, מישהו ציפה לתשובה אחרת?
ומאק כזאת טהורה... לא תספר כלום רק כדי שהקמפיין יצליח... אוי נו, מי יאהב כזאת גודי-גודי?
ראול המסכנצ'יק... אבל בינינו, הוא שם יד על הראש כל הזמן לא כי הוא מרגיש לא טוב, אלא כי הוא רוצה להשוויץ בטבעות שעל הידיים שלו... עליתי עליו
אגב, שאלת ידע שקשורה לספוילר לסיפור שלו
צימאון זה סימן במחלת הסוכרת? אני חושב שזה סיפור ממש חינוכי בנוסף לעניין ולידע ושיחקו אותה בעלילה הזאת. ג'יל היתה צריכה גשר בשיניים ולבקש חתימה מהנגן ואז היא היתה יותר קרובה לגיל של שון... נו, היא התלהבה כמו ילדה קטנה - אז שתלך עם זה עד הסוף
ושון... רוצה לגעת ב"משאבים" שלה - שני משאבים בחלק העליון, השלישי בתחתון...

taish

New member
הפרק היומי - הדקות האחרונות ../images/Emo133.gif

התכוונתי לראות את הפרק היום, אבל כנראה ששעות השינה המועטות מהרגיל שהיו לי בלילה עשו את שלהן, ואחר הצהריים כבר לא יכולתי לעמוד על הרגליים וצללתי לשינה ארוכה ומתוקה. כשקמתי, נדהמתי לגלות שהשעה היא 18:20. במהירות טיל זינקתי אל הטלוויזיה כדי לראות את שתי הדקות האחרונות של הפרק, שבהן ראול המסכן נפל על הרצפה (באופן די דומה לצורה שבה אני נפלתי למיטה כמה שעות קודם לכן), כשברקע אחי שומע מהמחשב את השיר "You sexy thing". חבל מאוד שזה הדבר היחיד שיצא לי לראות מהפרק (חשתי דחף עצום לקום ולחבק את ראוליטו המסכן
), וחבל מאוד גם שעכשיו תהיה לי צביטה בלב כל פעם שאשמע את השורות: "I believe in miracles Since you came along You sexy thing".

Dawn12

New member
נדמה לי שזו הפעם הראשונה

שראוליטו מקבל סוליטו, ועוד בסצינת הסיום של הפרק. המחנה יוצא לחגוג את הרגע ההיסטורי?

taish

New member
קצת קשה לחגוג כשראוליטו במצב כזה

הייתי שמחה לראות אותו מקבל סצינת סיום בנסיבות קצת אחרות... הנחמה היחידה היא שהוא מקבל סוף-סוף סטוריליין משלו, מה שגם מעלה את המודעות והחיבה אליו בקרב הפורום - ואפשר לראות את זה בהודעות שנכתבות כאן עליו בימים האחרונים
.

pumiki25

New member
נכון, נכון... *sniff, sniff*

מחנה ראול מרכין ראשו ומושך באפו לאות אמפתיה. נכון, אורטל?
*מושכת עוד Kleenex*

dvd3434

New member
מודעות כן- חיבה?

לא בטוח... ודרך אגב...בג'נואה סיטי האמיתית לא ישנים כמו בארץ עם בוקסרס...קצת קר שם, אלא אם יש לך אישה כמו פיליס לחימום האווירה.

taish

New member
נחמד לדעת מה היה בפרק

חבל רק שלא ראיתי את זה לפני ששלחתי את ההודעה שלי... לא נורא - שחר או מיקי ישרשרו (כך תהיה למיקי הזדמנות לתרגל איך עושים את זה
).

pumiki25

New member
אורטל - את מוזמנת לפתוח עוד שרשור!

...כי את ההודעה שלך שרשר שחר, לא אני! אני חושבת שהוא עוד נמצא בהלם פוסט-טראומטי מהפעם שעברה שניסיתי לשרשר, כך שהעדיף שלא לקחת סיכון
(אני צוחקת, כמובן
)

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

אני חושב שאנחנו פשוט צריכים לחלק את העבודה בינינו. משהו בסגנון: שרשורים - אני, משמעת ראול - את

taish

New member
אם כך, למיקי לא תישאר עבודה

כי את משמעת ראול אני אוכפת ממילא
(למרות שזה תמיד עוזר שיש לי גיבוי ממנהלת הפורום
).

pumiki25

New member
מייי מעליב את ראוליטו מסכניטו?! ../images/Emo12.gif

אורטל - אני מעניקה לך בזאת את הזכות הבלעדית (והעבודה המלוכלכת
), כיו"ר מחנה ראול (את - לא אני!
), לנזוף באדר (ו/או בכל מי שיחליט לסכן את צווארו ולומר מילה רעה על הלטיניטו שלנו) עד יחזור בו מדבריו! (כבר הוחלט: שחר משרשר, אורטל אוכפת את חוק משמעת ראול, ואני, אממ - דואגת לבלגן ולסדר לשחר אקסטרה עבודה?
)

python 4

New member
טוב, נעדרתי מהפורום יותר מדי זמן

עם כל הכבוד למחנה ראול המכובד שיש לו נציגה מכובדת בהנהלת הפורום - אני דורש מייד שגם מחנה בריאנה יקבל נציג בהנהלה! שימחק הודעות של כל מי שהוא חוצפן דיו לטעון שקוראים לה ריאנה.
באמת, חסל סדר לכלוכי ראול?

dvd3434

New member
ריאן-ויקי

בסוף הפרק הקודם הם כבר היו בבית החווה וויקי מזגה לה ולריאן יין- דרך אגב- למה שותים בסדרה רק יין אדום? ועוד בשורה משמחת בפרק היום- פני עכבר לא הופיעה (לפחות לא ב3/4 האחרון של הפרק) ועוד תהיה: אין לראול פיג'מה? למה הוא ישון עם בגדים? ההורים שלו לא חינכו אותו? או שפשוט אין לו כזו? (אורטל מצאתי מה את יכולה לקנות לו ליום ההולדת)

taish

New member
../images/Emo6.gif

לא רק שזה יהיה נחוץ לו, אלא שזה גם יעביר מסר מסויים... אותו המסר שמתקבל כשגבר קונה בייבי-דול לאישה
. תודה על הרעיון!

אור2221

New member
פיג'מה?

אין דבר פחות סקסי מזה לגברים, תכף גם תציעי שהיא תקנה לו חוטיני, ICK. אני בעד תחתוני בוקסר ממשי :)

taish

New member
צודקת

אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי כשאימצתי את הרעיון של דייב, כנראה שעצם הקונספט של ראול לבוש בבגדים שבהם הוא הולך לישון מאוד קסם לי
. אבל ההצעה שלך הרבה יותר טובה. ראול בתחתוני בוקסר? I'll put up no resistance...

pumiki25

New member
כבר ראינו אותו בבוקסר, לא?

*שוטחת, מבויישת כולה, את חוסר ההשכלה המחפיר שלה בכל הנוגע לתחתוניי גברים*

taish

New member
באמת? ../images/Emo2.gif

אם הוא היה מופיע בתחתוני בוקסר, אני מאמינה שהייתי זוכרת את זה
. אבל יכול להיות שהיה איזשהו פרק כזה שפספסתי?

למעלה