הפרק היומי

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo42.gifרבלדה- הפרק היומי.../images/Emo42.gif

יוווווווווווווו. אתםיודעים מה יש עכשיו נכון? כותבת מלא אותיות כדי שכשההודעה תסגר לא יראו את הספוילר בלהלבלהלבלהלבלהלבלהלבהל *מקפצת* *נופלת* * מתה* *קמה לתחיה.* *נושמת לרווחה* זהו? ליתר ביטחון: בלהלבלבלהלבלהלבלהלבלבהלבלהלבלהב בכל מקרה:
אח, הנשיקה.

MoYaL MaMi

New member
הפרק היומי../images/Emo44.gif

וה=מ=ס=י=ב=ה נמשכתתתתתת שסימון יסתלק שמ"מ יתנשקוווווו ושיהיה טובבבב אמןןןןןןןןןןןןןןןןן צפייה נעימה ומהנה לכולם טסתי לראותתתת *תגיבו*

Hadas 87

New member
סיכום

אחח פרק יפה! נפתח כמובן עם מ"מ- איזו נשיקההההה הנשיקה של הסדרה!!! והיא באה בזמן ממש טוב כי בדיוק יש את תחרות ההחזרה של הנשיקות והנשיקה הזו חייבת לחזור! הנשיקה הכי יפה בסדרה ללא ספק! ונורא אהבתי את המשפט של מיה למיגל "אל תחשוב על מחר, תחשוב על היום!" אייי איזה משפט מהסרטים! אולי אני אוסיף אותו לחתימה שלי חח אבל איזה מעצבן הקטע שלהם למחרתתתת למה הוא לא נותן לה לדבר???? למה ישר לחשוב על הגרוע מכל ושהיא שיחקה בך שוב?? גאד איזה שוב?! היא לא שיחקה בו אפילו פעם אחת! הכל סתם אי הבנהההה מתי הוא יגלה את זה כבר??? אם הוא היה נותן לה לדבר הוא היה שומע שהיא נפרדה כבר מגסטוןןןןן! ומה זה משנה אם היא היתה שיכורה או לא?? העיקר שהתנשקתם ואתם אוהבים!! תחזרו כבררררר! :((( היה נורא יפה הקטע עם המשאלות... ממש מרגש.. שמתם לב שמיה ומיגל הם היחידים שביקשו את אותה משאלה והיחידים שהמשאלה שלהם באמת התגשמה?? :))) זה רק מראה כמה הם אוהביםםםם! ושמרו גם הבקשות שלהם לסוף כי הן הכי מענינות! איןןן הם הזוג של הסדרה! לא היה יותר דברים מענינים היום אז סליחה שאני עכשיו לא אפרט חח דייגו מעצבן. הצורה שכריס משחק ממש מעצבנת וזה גורם לי גם לשנוא את הדמות... אבל סימון הכי מעצבן כמובן כי הוא חנפן ואני שונאת חנפנים. איך הוא יכול להיות חבר של מישהי שלא אוהבת אותו?? דייי עד לאיזה רמה של נואשות הוא יכול להגיע?! ניקו גם מעצבן מה הקטע שלו?! שייתן לה לנסוע לאורלנדו מתי תיהיה לה עוד הזדמנות?! הוא ממש אנוכיייי! סלינה והמלצר הזה חמודים רק שכל הצורה שהוא התחיל איתה היתה ממש הזויה! "כל הערב רציתי להזמין אותך לרקוד ולא היה לי אומץ עד שחברה שלך התחילה לדבר עלייך ממש יפה" פחחחח אף אחד במציאות לא היה מדבר ככה! חחח וזהו, כל השאר היה סתם. חח אהה חח היה מצחיק עם מדריאגה שכל שניה אמר "הכי יפה" חחח חמודים :) יאלללללה מ"מ- שולם!!!!!

soy rebelde

New member
תגובה ../images/Emo3.gif

הנשיקה של מ"מ הייתה באמת מעולה
ד"א זאת נשיקה מספר 5 בתחרות? ולמה מיגל לא הקשיב לה? כי זאת טלנובלה חח סתם אבל תחשבי על זה שאם הוא כעס עליה כי זה הפריע לו והוא חשב שייצא מזה משהו, אז תתארי לעצמך איך יהיה הפיוס שלהם, כשיתגלה לו שמיה נפרדה מגסטון
אחח שיבוא כבר היום הזה!!
נכון, זה היה קטע יפה עם המשאלות..וד"א גם המשאלה של סלינה התגשה, לא? כי המלצר בא אליה והזמין אותה לצאת
כן, סימון סתם מעצבן שהוא נדחף..אבל הוא נותן תמקיץ לדייגו להבין שהוא אוהב אותה.. ניקו רוצה לבלות עם לופיטה בחופשה..היה הזוי הקטע עם הכלב ים חח ומדריאגה ורנטה חמודים! איך שהיא הסמיקה
סיכום יפה

sapir1000

New member
איזה מהממת אנהיי

איזה בגד היא לבשה היוםם איזה מהמםם אוףף אני שונאת אותה היא כזאת יפה חחחח סתם
ואני אוהבת גם את הבגד הזה.. חצאית ג'ינס,ג'קט ג'ינס וחזיה מיתחת זה מהמםםםם

soy rebelde

New member
פרק יפה!!! ../images/Emo23.gif

יאאאאאאאאאא איזו נשיקה
[בליעההה/שאיבההה איפה עינתייי?!?!]
מזכיר לי שמיה הייתה באמת שיכורה כשהם היו בטיול וגם שם התנשקו..
אבל למה גסטון היה צריך להגיע
ולא ציפיתי שמיה תגמור איתו כל כך מהר
כל הכבוד לה!!
חבל שמיגל לא שמע שהיא נפרדה ממנו
והיא הייתה לבושה ממש יפה!
ובמסיבה זה היה ממש חמוד שכל אחד הדליק נר וביקש משאלה.. אבל למה תאו צלע?
איך דייגו נחנק כששמע זאת RBD
נראה מה לופיטה תעשה בסוף עם הנסיעה..
סוף סוף דייגו הודה שהוא אוהב את רוברטה! זאת התקדמות!
עכשיו נראה מה הוא מתכנן עם הלהקה ורוברטה.. וזאת רק אני, או שכמעט ולא רואים את ג'ו?
פרק יפה, מחכה לפרק הבא

ג ב ש ו ש

New member
סופר יפההה../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

נשיקה של מ"מ
כבר אומרת הכל
איזה באסה שמיגל חשב שהיא שוב עובדת עליו
אוףף איך אני שמח שמיה וגסטון ניפרדוווו
סוף סוף.. היה פרק ממש יפה..אין לי כח להרחיב

פרק מדהים ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אח, אח השנשיקה של מ"מ
איזה חמודים גם אני רוצה את הפוסטר שיש למיה ויקו וסלי בחדר של כריסטינה
ואף פעם לא ראיתי את התמונה הזאצ, אבל זה מוזר כי חושבת שאני מכירה את הסגנון סט הזה
אין לי כוח להרחיב יותר

rotemsror

New member
פרק יפה מאוד!!

איזה חמודים מיה ומיגל איזה נשיקה יפה!! חבל שהמסיבה הסתיימה! אוף סימון הזה מעצבן מה הוא לא מבין שרוברטה לא אוהבת אותו איזה חמוד דייגו שביקש משאלה שרוברטה תחזור אליו! מסכנה מיה איך מיגל אמר שהיא לא תנצל אותו יותר!! אני שמחה שהיא נפרדה מגסטון החוצפן הזה באיזה זכות הוא מברר מידע על מיגל! איזה חמוד תומס שהוא הפריע לרוברטה וסימון! ודייגו איזה מקסים הוא היה שהוא אמר את כל הדברים היפים על רוברטה! איזה מעצבן ניקו עד שסוף סוף יש ללופיטה הזדמנות ליסוע לאורלנדו עם החברות שלה הוא רוצה שהיא תיסע איתו ללה פס!!!! פרק מ-ד-ה-י-ם-!!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהיה יפה../images/Emo99.gif

רובר המצחיקה הזאת
"אפילו מיה הבינה את זה
..." חח איזה חמודה היא! ומיה גם הייתה חמודה היום.. אפילו ריחמתי עליה שמיגל לא מבין אותה
פוברסיטה...

איזה פרק!!../images/Emo57.gif

איזה פרק יפה היה היום... יששש מיה וגסטון נפרדו!! אבל איזה מבאסססס שמיה ומיגל לא חזרו! יאאאאאאא אוף! שונאת את סימון!!!!!!! שימות!!!! אמן!!!!!!!! איזה כוסון דייייייגו!!בן **** גסטון!!!!!!!!

למעלה