הפרק היומי

Guy K

New member
אייקונים והכפלת אותיות - נא לקרוא!

חבר'ה, הדיון הזה עולה כל כמה זמן ואני חושב שכדאי שנבהיר את העמדה שלנו בנושא כדי שאף אחד לא ייעלב. צפניה וטלי הסבירו יפה מאוד, אבל עכשיו הנה גם הנאום שלי: כשפתחנו את הפורום פעם מזמן, התעקשתי שההודעות כאן בפורום ייכתבו ברמה של מבוגרים - מסיבה אחת בלבד. אם אנחנו רוצים שיהיה לנו פורום מעניין, שמדבר על הסדרה ולא סתם מפטפט ושההודעות בו הן בערך "איזה פרק מהמםם אני מתההה" - חייבים להקפיד על הדברים האלו. אפילו היה כאן פעם גולש שעזב את הפורום בדרמטיות סוערת בגלל שהערתי לו שההודעות שלו ממש מעליבות מרוב שהן מטופשות. ואני לא מתחרט על זה. הקמנו כאן את קהילת היפים והאמיצים הטובה ביותר שהיתה אי פעם באינטרנט הישראלי. יש גם שאומרים בעולם. אין אצלנו את המלחמות המטופשות שיש בכל הפורומים, אין אצלנו הודעות מפגרות כמו הדוגמא שנתתי למעלה. יש כאן המון חבר'ה צעירים וגם המון חבר'ה מבוגרים יותר. וכולם מסתדרים נהדר. אם תשאלו אותי - זה רק בגלל שכולנו כאן נותנים אחד לשני את הכבוד שבכתיבת הודעה מעניינת, מסודרת, ונוחה לקריאה. גם אני משתמש באייקונים. לפעמים אפילו הרבה
. אבל רק במידת הצורך. אני לא אשים סתם
כדי לקשט הודעה. זה לא מקשט, זה סתם מיותר. אני לא אכפיל אותיות במילים. אני חושב שזה מעצבן וילדותי. אני מאוד לא רוצה להעליב כאן מישהו, כולכם חבר'ה מקסימים ואני מת עליכם אחד אחד
אבל אני מבקש ממכם - בקשתו האחרונה של מנהל פורום פורש ומזדקן: אנא, כתבו הודעות אינטילגנטיות. הודעות שיגרמו לגולשים חדשים לראות את הפורום ולהגיד לעצמם - "וואו, לפורום הזה אני חייב להצטרף". אפשר להביע כל דבר במילים. אין שום צורך במליוני אייקונים בהודעה, זה סתם מפריע. זה גורם להודעות להראות ילדותיות - גולשים חדשים יחשבו שהפורום מורכב רובו ככולו מילדות בנות 12, ולא יצטרפו אלינו כאן. אז בבקשה - קחו זאת לתשומת לבכם. אגב, ההודעה שלי לא מופנית לאף אחד ספציפי כאן בשרשור או בכלל. כבר כתבתי אותה בעבר, ואני גם אכתוב אותה שוב אם אצטרך בעתיד. היא פשוט נועדה כדי קצת להזכיר לכם מה גרם לפורום הזה להיות מוצלח כל כך - ריכוז של גולשים אינטילגנטים - עם הודעות אינטילגנטיות.

sashkashurik

New member
לי יש פטור../images/Emo3.gif

הרבה יותר קשה לכתוב הודעות בלי איקונים כשיש תינוק על הידיים
איתכם הסליחה

Mikel20

New member
איך התגעגתי להודעות האלו

מסכים איתך בכל מילה וזה בדיוק מה שגרם לי למשל להצטרף לפורום, כי האנשים כאן אינטילגנטים ורובם כותבים הודעות מעניינות וכיף לדסכס על הדברים האלו כי לכל אחד יש מה להגיד וכולם מכבדים את דעותיהם של כולם אז הדיונים לפעמים ממש מעניינים. חבל רק שבזמן האחרון אין הרבה מה לעלות לדיון חוץ מחוסר היצירתיות של כותבי הסידרה אבל טלי הבטיחה לי (אישית) שעוד יבואו ימים טובים יותר ואני בטוח שיש בכוחו של הפורום הזה להתעלות אל מעבר לרמה של סתם עוד פורום על סידרה בטלויזיה.

WELL WELL WELL ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

So, what do we have here? The simple girl who dreamed to be on top became the new manager of the B&B forum. How wonderful! and look, she even know how to manage it as well! Giving orders, explaining how to write messages and feeling as the new matriarchs! Reminding you something? someone? oh yes, of course you remember, because it happaned not a while ago, and look how the history repeating itself. Now she even want to kick Amber out! Not that we're against that idea, we want the slut and the old lady to stay alone (so we'll give them a good treatment!)on the top, but not like this! And if you, people, thought you got rid of us, you better think again! Morgan is crazy then ever, and she won't be so nice this time! We are here to stay and check every little step of our new little matriarchs. And we'll use a lot of
if we want and nobody will tell us otherwise, do you understand? GOOD! OH, and DON'T YOU DARE REMOVING THAT AD BECAUSE IT WILL HUNT YOU UNTIL THE DAY YOU'LL MEET US FACE TO FACE... AND BELIEVE US, IT WON'T BE NICE, NOT AT ALL
and if we didn't told you before, so CONGRATULATIONS dear, we wish you all the best in your new way, just don't forget to look around everytime you're coming here, we'll be in touch - THAT IS A PROMISE
S&M

לינה18

New member
גיא-כתבת מילה במילה את מה שגם

אני חושבת. ובכלל, הדברים שהזכרת הם בדיוק הדברים שמונעים ממני להנות מפורומים אחרים בתפוז. והפורום הזה הוא בעצם היחיד שאני גולשת בו על בסיס קבוע, ונעים כאן בדיוק מהסיבות שהזכרת.

sashkashurik

New member
גם אייקון וגם אמוטיקון

זה לא בעברית! אייקון=ICON, אמוטיקון=EMOTION. לאקדמיה ללשון עוד עבודה רבה במציאת מילה עברית לאייקון או אמוטיקון.

למעלה