הפרק היומי

faery18

New member
הפרק היומי../images/Emo42.gif

איזה מעצבנת ברוק! מה היא אומרת שלא יהיה להם נאה לחלוק מדפים עם ספקטרה ושזה ייפגע להם בשם הטוב?!
אני לא מאמינה שגם בפרק הזה הייתי צריכה לסבול את הקרבולת המזעזעת של קייטלין שמישהו כבר יפרק לה את הדבר הדוחה הזה
איך ריק מעיז להשתמש באמבר כדי לצאת מהאי נעימות שלו מקייטלין?? "אני סבלתי הרבה בגלל אמבר ואני לא רוצה שזה יקרה גם לך"
אדיוט!!
מה פתאום ריק ותומס ניזכרו פיתאום שהם לא רוצים להיות עם הנשים שלהם?!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכן כרבולת מזעזעת! וריק הזה סתם סתוםםםם! הוא לא רוצה להגיד לקייטלין שהשיניים שלה מפחידות אותו או שהוא פשוט לא סובל אותה, אז הוא משתמש באמבר לתירוץ. דביללל!!!

ani88

New member
מי אמר שתומאס לא רוצה להיות עם אמבר

?????????????? בסך הכל לא היה לו נעים לשכב עם אמבר במשרד של סבתא שלו, שזה די הגיוני ועוד משהו בקשר לפרק של אתמול: למה אמבר הייתה לבושה כמו זונה???!!! אהבתי את הפרק של היום כי סוף סוף לא ראינו את שבט הספקטרה מנפחים זה לזו את האגו תורן ממש לא הוגן: הוא רוצה להוכיח את עצמו לבד ומצד שני משתמש בקרבה משפחתית (ואני לא מדברת על הנקמה של רידג') כדי להכנס לבוטיק יוקרתי, כי אילו הוא לא היה קשור לפורסטר- לעולם לא היה משיג מקום בבוטיק יוקרתי בזמן כל כך קצר ועוד משהו: מאז שמאסימו קנה את הבוטיקים לג'קי המילה הזאת לא יורדת מהמסך. חחח

faery18

New member
זה ברור שאמבר כבר לא בראש של תומס

הוא מתעלם ממנה וכבר לא מראה כלפיה סימני חיבה, אותו הדבר בקשר לריק וקייטלין.
אמבר לא הייתה לבושה כמו זונה!!
תורן הוא גם פורסטר... יש לו את אותו הכישרון שיש לפורסטרים כי מן הסתם הוא אחד מהם, ויש לו את מה שיש לו בזכות עצמו ובזכות הכישרון שלו. עובדה הוא הוכיח את עצמו, והיום ניק גם החמיא לו על השמלות של ספקטרה.

לינה18

New member
ת'ורן באמת לא הוגן

וסתום לגמרי. הוא ממש מעיז להטיח בהורים שלו כמה הם העדיפו את ריג' על פניו רק כדי שהפעם הם יעדיפו אותו על-פני ריג'! ומה יצא מזה? האם זה יביא ליתר שיוויון? בעניין הזה אני מסכימה עם טלי שאמרה שהעדפת האח האחר לא תפתור את הבעיה.

ani88

New member
מה רע באומוטיקנים???!!!

הם בסה"כ עוזרים לבטא את מה שאנחנו רוצים להגיד יותר מזה, זה גם הופך את הפורום ליותר שמח ויפה

faery18

New member
נכון מאוד!!

אני חושבת שאין כל רע באייקונים אפילו אם שמים כמה ברצף. נכון שצריך לשרשר נכון ושצריך לסמן ספוילרים אבל מה רע באייקונים ובצורות כתיבה שונות?... אני מסכימה שיש להקפיד על חוקי כל פורום אבל היי...לא צריך להגזים..
אנשים בפורום צריכים להרגיש בחופשיות כשהם רושמים הודעות.

יניב1

New member
אבל למה לקלל?

גם אם יש דעה מסוימת על אחת הדמויות, אפשר לעדן את הביקורת, לא? ולגבי הפרק - סתמי ביותר. מתחילות להימאס ההתבכיינויות של ת'ורן. כל פעם רץ לאימא ואבא. שיתמודד עם רידג' כמו גבר ויפסיק לבכות! וקייטלין? סוף סוף ריק זרק אותה ויעוף בעצמו. ברוך שפטרנו!

pomiki3

New member
....

יש למישהו תמונה של הבן של השחקנית ברוק קר(ויטני מתשוקות)? קוראים לו כריסטופר וורן ג'וניור(ג'יימי ב"היפים והאמיצים') תודה

ani88

New member
ליניב, יש לי שאלה על האתר שלך

אני לא מצליחה לראות חלק מקטעי הוידאו, למשל הויכוח של ברוק וסטפני בו סטפני מקבלת שבץ כאשר אני לוחצת על הלינק, זה מעביר אותי לאתר TRIPOD מה אני יכולה לעשות כדי שאוכל לראות את כל הקטעים?

יניב1

New member
מוזר, כשאני לוחץ אין שום בעיה

וזה מוריד את הקטעים לצפייה. בחלק מהמקרים אכן עולה אתר של טריפוד, אבל נפתח במקביל חלון שמוריד את הקטע. בטוח שיש לך REAL PLAYER? חייבים להוריד את הנגן הזה על מנת לצפות בקליפים. אם אחרי שהורדת את הנגן זה עדיין ממשיך, צרי קשר במסרים, נראה מה נוכל לעשות.

לינה18

New member
אני דווקא נורא ריחמתי על קייטלין

הריק הזה פשוט מגעיל! ככה הוא מישתמש בה וזורק אותה? סתום.

אז זהו שלא

הם הופכים את ההודעות למקום לא נעים שממש מתחשק לסגור אותו. ברגע שאני פותח את הודעה שמלאה ב
!
?|
אני סוגר אותה. אין שום סיבה למלא את ההודעה בסימונים שיכולים לגרום התקף אפילפסיה. זה לא נעים, לא נחמד ומעצבן. לגבי כפל אותיות - גם זה לא נעים ולא נחמד ומעצבן. עם כל הכבוד (ויש כבוד). למה אני צריך להתאמץ לקרוא הודעות? למה אי אפשר לכתוב "סתום"? למה צריך לכתוב "סתוםםםםםםםםםםם" או סתתתתתווווווםםםםםםםם"? זה באמת יותר מדי לבקש לכתוב בצורה ברורה?

ani88

New member
אבל זה כל היופי

זה לא פורום רשמי של משרד הבטחון או משהו בסגנון, אנשים כותבים פה בשביל הכיף חוץ מזה, גם כשאנחנו מדברים - אנחנו לעתים משנים את טון הדיבור לא מדברים כמו רובוטים, וכדי שנוכל להעביר על גבי הפורום את התחושות שלנו בצורה יותר מדוייקת

צודקת אבל ../images/Emo3.gif

לא אמרתי שצריך להשמיט כל אמוטיקון. פשוט אמרתי שאפשר לכתוב בצורה יותר "ידידותית". לצורך העניין - למעט במינון. אם הייתן כותבות ככה בפורום בחו"ל הדבר היה מתפרש כ"צעקות" והייתן נחסמות מהפורום תוך זמן קצר.

faery18

New member
ani צודקת../images/Emo45.gif

זה לא פורום רשמי של משרד החינוך וזה לא שיעור פרטי ללשון. אנשים פה צריכים להרגיש בחופשיות כשהם כותבים הודעות.

girlontop

New member
../images/Emo88.gif זה לא שיעור לשון

אבל זה גם לא גן ילדים. לי ולגולשים נוספים מלבד צפניה מאוד חורה לראות את הכפלת האותיות. תופעה זו אינפנטילית ולא נעימה לקריאה, ממש כמו שפת ה sms בפורומים בעולם. בן אדם מבוגר יכול להביע את עצמו בצורה ברורה גם בלי אלף םםםםםםם/ההההההה/ייייייי. אני מבינה שהתופעה הזאת קיימת בעוד פורומים, אבל זה לא אומר שהיא תופיע בפורום שמיועד גם לאנשים מבוגרים קרי, בפורום זה. לגבי האמוטיקונים אני גם נוטה להסכים. כמובן שאני לא רוצה שיתפתח מצב בו כל אחד יתחיל לספור כמה אמוטיקונים הוא הכניס בכל הודעה שלו - הם קיימים בכדי שנשתמש בהם. מה שכן, יש להשתמש בהם במידה. פורום במהותו בנוי על טקסט ולא על קשקושים וציורים. אני סומכת עליכם כאנשים שעברו את ביה"ס היסודי לשים לב מתי ההודעות שלכם מסנוורות את הקורא הממוצע ומתי הן ענייניות.

SoldieRonit

New member
אבל ממי,רק נהיית מנהלת

ואני כבר מרגישה שאנחנו בשני צדי מתרס
(סתם ניסיון ליצור דרמה,אל תשימי
אלי) ..מזל שאני לא פה הרבה גם ככה-אז אני לא צריכה לנקוט עמדה
בקשר לכפל אותיות-אני שונאת את זה ומשתמשת בזה-כן,אני יודעת "מאוד" הגיוני
בקשר לאייקונים-אני חושבת שזה מוסיף ומייפה את ההודעה

למעלה