הפרק היומי!!!

axnholic

New member
הפרק היומי

“Red Fired Up” – Original U.S. Air date: Monday, May 8, 2000. To Eric's astonishment, Red gives him a lot of approval at work, but Eric suspects it's because Earl, another employee who Eric calls a "dumbass" lightening rod, deflects Red's anger away from him. Donna tells Kelso that Jackie's never coming back, so, to everyone's horror, Kelso and Laurie begin dating openly

פרק חמוד../images/Emo42.gif

כ''כ הצחיק אותי כשהייד אמר שאם לקלסו ולורי יהיו ילדים הם יהיו הילדים הכי טיפשים בעולם
ו-היי!! יש אייקונים חדשים...למה הם קשורים???
ייאי!! ל''ג בעומר!!

popit

New member
פפפררקקק טווובב!!!

אני לא ארחיב, אבל הקטע בסוף עם לורי וג'קי היה טוב, והבדיחה הכי טובה הייתה כשהמסך התפצל כזה: kitty:laurie, you need to learn how to think reasonable hyde:kelso, you need to learn how to think. קרע אותי!!!

enicegirl

New member
אני דווקא לא אוהבת

את המסכים המפוצלים הללו. ההשייה בין 2 החלקים קצת מוציאה לי את הריכוז
אני יותר אהבתי את העימות בין ג'קי ולורי!! פשוט גדולות שתיהן!!! אגב מי שפותח שירשור של פרק יומי, פלייייז שיסכם בקצרה את הפרק כדי שהשאר יבינו גם במה מדובר פחות או יותר

popit

New member
הפרק היומי!!!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שם הפרק(מנסה לעשות סטייל טלי):Cat fight club מס' הפרק:226(נראה לי...) העלילה:הייד מלמד את ג'קי איך להיות "זן" כדי להתמודד מול לורי. לורי מזמינה את קלסו לארוחת ערב. ועכשיו לתגובתי...: בין הפרקים הכי אהובים עליי בסדרה! זה כזההה היה קורע!הכל!ושג'קי הייתה במעגל... ושהיא בסוף קפצה על לורי... ורד שכזה נעל אותו במוסך וקלסו התחיל לבכות בסוף... אבל לפז בקושי היו שורות!מזה?! 8/10 בסולם שרון!

פרק חביב../images/Emo42.gif

אהבתי יותר את זהשל אתמול....אבל עוד מעט יש עודאחד!! וויפי

L i l A L o

New member
אויש... אני חולה על הפרק הזה...

ופספסתי..
אוף..חזרתי הביתה בדיוק ב-8 וחמישה.. כמה אירוני.

למעלה