הפרק היומי

faery18

New member
הפרק היומי../images/Emo39.gif../images/Emo44.gif

איזה מציק רידג'!! אחרי שברוק מנסה לשכנע אותו שמה שהוא עושה זה לא בסדר הוא עדיין אומר לה "ברוק הקולות של שנינו מספיקים"
הוא חושב שהוא מחליט בשבילה!! איזה עקשן ומציק הוא..
חח סטפני קצת התאכזרה לברוק..איך היא אמרה שברוק בטח לא דיברה עם רידג' חח...

Shiri from the block

Active member
סטפני רעה ומרושעת../images/Emo70.gif אני שונאת אותה../images/Emo46.gif איך היא מעיזה לדבר אל ברוקי שלי בצורה הזאת?? כאילו ברוק חייבת לה משו! ברוק לא חייבת לאף אחד שום דבר, וזכותה לעשות מה שבראש שלה! ואיזה מסכנה שכל אחד מנסה לדחוף אותה לצד שלו, בטח הייתה מזה מבולבלת המסכנה שלי../images/Emo10.gif

הפרק היומי ../images/Emo41.gif

פרק נחמד.. לא משהו חדש.. תורן =חתיך הורס= כרגיל מיבב . רידג' =צנון זקן= יהיר כהרגלו. ברוק =אין מילים= סטפני
למרות שהיא לא אמרה שום דבר מעניין היום.. ודווקא אהבתי את הסצינה עם ג'קי ודיקן =מהמם שכמוהו= -משתדלת לא להכפיל אותיות- דיקן מדהים ביופיו.. חיוך הורס.. החיוך הזה שלו..
יום מקסים!

S c a r l e t t

New member
איזה פרק משעמם../images/Emo1.gif

לרגע חשבתי שהתבלבלתי עם ההקלטה של אתמול, הכל כ"כ חוזר על עצמו וכ"כ משעמם...די כבר, תחליטו מה אתם עושים ותפסיו לטחון כל נושא! נמאס! דיקן כזה חמוד
איך שהוא דואג לג'קי, אין עליו! וג'קי הייתה כזאת מצחיקה שהיא פתאום קפצה והתחילה לעשות עם עצמה משהו... בקיצור פרק משעמם בהחלט, והייתי יכולה כבר לישון במקום לבזבז זמן, אז לילה טוב לכולכם
בתקווה לפרק מעניין יותר מחר

Mikel20

New member
המשפחה הזאת כאלה קרציות

כאילו מה נסגר איתכם, הבן אדם רק חזר ואתם ישר מתנפלים עליו כאילו מחר ג'קי-אם חותמת איתם חוזה וכל ספקטרה פושטים רגל! שמתם לב שהם היו כאלה חסרי סבלנות, דארלה ות'ורן ממש עיצבנו אותי עם החוסר סבלנות שלהם, רצים ממקום למקום לבכות על כל אוזן שמוכנה לשמוע, קודם אצל ברוק, אח"כ בספקטרה עם סטפני, אח"כ אצל סטפני בבית, ושוב פעם אצל ברוק בבית! בעיקרון אני בצד שלהם אבל אחרי היום אני לא מבין איך ברוק לא טרקה להם את הדלת בפרצוף כשהם נכנסו - מה זה האמבוש הזה?

girlontop

New member
דרלה עולה לי על כל העצבים

לפעמים אני מתחילה להתגעגע למייסי

לינה18

New member
../images/Emo45.gif

קרציות זאת לא מילה! וחוצפנים לחלוטין! ואני חוזרת ואומרת, או-קיי, אז אולי ברוק מסכימה עם ת'ורן, אבל זה שכל המישפחה עכשיו נגד ריג' וכולם ממש באים אליו אחרי שהוא רק חזר ועוד מסיתים את אישתו נגדו מול הפרצוף שלו, זה לא בדיוק עוזר לרכך אותו!

faery18

New member
אבל מדובר בעניין מאוד רציני

רידג' יכול בעצם ליגרום לפשיטת רגל של ספקטרה לפשיטת רגל של אחיו. כל המשפחה מתנגדת לרידג' מכיוון שמדובר בנזק רציני שהוא רוצה לגרום לאח שלו. וברור שהעניין דחוף ושצריך לגמור איתו מהר כי רידג' בעצם גרם לניק לא לקבל את הדגמים של ספקטרה ועד שהם לא ישכנעו את רידג' לשנות את דעתו, ספקטרה ותורן בסכנה גדולה.

לינה18

New member
לדעתי זה שטויות

אלו סטפני ואריק לרגע היו נעצרים כדי לחשוב מהם באמת האינטרסים שלהם, הם היו תומכים בריג' גם בעניין הזה, כי זה הדבר היחיד שיכול להחזיר את ת'ורן לפורסטר, וזה מה שהם תמיד רצו, לא? שלא לדבר על זה שספקטרה היא חברה מיתחרה ואחרי ההצלחה האחרונה שלה, באמת לא מישתלם להם להיתחרות בה. כך שריג' בעצם צודק באיזשהו מובן.

faery18

New member
אבל סטפני ואריק כבר בכלל לא

מעוניינים שתורן יחזור לפורסטר הם כבר הבינו שהכי טוב בשבילו זה כרגע להוכיח את עצמו בספקטרה. רידג' בכלל לא צודק, הוא רק גורם לנזק במשפחה. חוץ מזה אריק וסטפני לא צריכים לחשוב על האינטרסים שלהם אלא על טובתו של תורן. הם יודעים שאם הם לא יעצרו את רידג',תורן עלול לפשוט רגל.

למעלה