הפרק היומי!

Shiranus

New member
הפרק היומי! ../images/Emo26.gif

יש לנו התקדמות!!! סוף סוף איתן אמר לגוון שהחתונה מבוטלת! תרזה מסכנה כרגיל בוכה.. שואיס לא ביחד עדיין :( והכי מצחיק שצ'ריטי וקיי נפלו לבור חח
תגיבו!

I n n u e n d o

New member
זה לא היה מצחיק

זה היה דווקא די אמיתי לעומת כמה דברים שיש בתשוקות לפעמים

EllaDaRkAnGeL

New member
הפרקים לא זזיםםםם

הייה פרק נחמד..עוד מעט העלילה תהפוך למעניינת יותר.. מעבן נדמה לי שכבר חודששש אצלנו איתן מנסה להגיד לגוון שהחתונה מבוטלת.. נראה מה יהיה מחרר :)

לא רק חודש איתן מנסה להגיד לה

אלא גם חודש בערך אולי טיפה פחות אבל בלי הגזמה זה כבר אותו היום
!|
|
כמה אפשר

I n n u e n d o

New member
לא נכון

אית'ן החליט לפני יומיים\(חישוב הרמוני) שהוא מבטל את החתונה לקח לו פחות מיום להגיד לגוון..

התווכנתי חודש (המציאות) שהוא כבר

מנסה להגיד לה שזה בעצם יום יומיים... ככה מורחים עד כדי כך אני כבר מחכה כמה פרקים שכבר יהיה בוקר

crazystav

New member
הפרק היומי! אהה ודורין... אמיתי? לא

נראה לי שזה כזה אמיתי...! טוב אני מאושרת כי..... אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
אין יותר חתונה
סוף כל סוף אית'ן אמר לה! ואני עדיין לא מבינה את אייבי?! היא רוצה לעשות לבן שלה את מה שעשו לה??? ולא הבנתי למה פילאר לא אמרה לתרזה שאית'ן עומד לבטל את החתונה?? היא הרי יודעת שאית'ן עומד לבטל!!! מה קורה פה??

Shiranus

New member
נצל"ש- למעיין ולכל אוהבי לואיס

יש תקווה!!! מעיין שאלתי את חברה שלי והיא אמרה שיש לה את כל העיתונים הישנים והיא תחפש ותביא לי לסרוק יסססס
וההסבר המלא- מעיין הגאונה איבדה מסמך יקר מעיתון ויוה עם עובדות על גאלן אז אנחנו מנסות למצוא את זה הלוואי שנצליח אמןןן!!!

QueenMaria

New member
אוחחח דווקא תפרק הזה פיספסתי!

אמא שלי פעם ראתה איתי והיא כבר איזה שנה לא ראתה ועכשיו היא באה אליי מידי פעם ועושה לי כזה "הוא כבר אמר לה שהוא מבטל את החתונה?" ואני נשפכת ואומרת לה שלא. אוףףףף עכשיו הפסדתי את זהה! למה תרזה בכתה אם הוא ביטל את החתונה?!

Shiranus

New member
כי היא עדיין לא יודעת מזה

היא חושבת שאיתן סתם ניצל אותה ושהוא מתכוון להתחתן עם גוון

shklar1

New member
כי הוא ביטל בדקה האחרונה של התוכנית

לא היה מרגש משהו חחחחחח אבל איזה צחוקים שטביתה העיפה את צ'רטי...

shuis4ever

New member
נצל"ש אנשים../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo26.gif

היום שרי החליפה לכותונת סאטן שאיתה היא תתנשק עם לואי! עוד כמה פרקים זה בדיוק, מישהו זוכר?

ChilD SouL

New member
היה פרק חביב... ../images/Emo4.gif

תרזה עלתה לי על העצבים סופסוף. איתן הוכיח שיש לו ביצים
גוון נראתה יפה לי היום פתאום.
הקטע שטבתה העיפה את צ'רטי לבור היה הדבר הכי טוב, מצחיק ויפה בפרק היום.
ואני חייבת לציין שקיי החדשה ממש יפה וניראת בחורה טובה - לא מתאים לה לשחק את הרעה. אה וגם, צ'רטי עם כל העיוותים שלה של השדים ומה שזה לא יהיה מתחילה לעצבן.

כן...

וגם איזה מזוודה יפה יש לתרזה.... ומה היא לובשת??? וסוף סוף!!!!!!!!!!!!! אין חתונננננננננננננננננננה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזה אימא מגעילה!!מה קרה ללעודד את הבת שלך??

crazystav

New member
אני לא מבינה את רבקה פחח שמצדיקה

שגוליאן אמר הוא לא יכל להיות קריין אמיתי, להתחתן עם גוון ולהיות עם תרזה בצד?! מה??? אם אמא שלי הייתה אומרת דבר כזה אתם לא רוצים לדעת מה היה קורה לה

יששששששששששש

סוף סוף הוא אמר לה היום
כמה זמן זה כבר יכל להמשך? שואיס היו חמודים וסם עצבן אותי שהוא אמר ללואיס לא להיות עם שרידן
אמממממ אני לא זוכרת מה עוד היה כי כבר עכשיו ערב אבל היה פרק סביר למדי

הא נכון הנפילה גם הייתה משו.......

אהבתי:) למרות שאני חולה על צ'ריטי היה קטע טוב שטאביתה הפילה אותה חחחחחחח...... וגם איזה נפילה היא נתנה לקיי.......תבינו לבד מה אני חושבת

למעלה