הפרק היומי

זה הכוונה לפעם הבאה

כאן לא צריך פשוט קצת בא לי לקבל מחמאות על המאמרים שעשיתי מה יש אסור לי? יחחחחחחחחח ואני כן אזרוק חחחחחחח חבל על מי שמת:) אוף איזה קור רבאק

s m i l e 2 4

New member
אההההה

אז תגידי את זה!!! אני לא יכולה לנחש על מה את מדברת... כאילו.. לא חבל על הקרמבו??? יאלה, כולם להיכנס למאמר אומנות השירשור.. אין להעתיק, לסרוק, לצרוב, לצלם, למחוק, לבכות... כל הזכויות שמורות!

חחחחחחחחחחחחחחחחח

סמילי חסר לך ולא תכתבי סיכומי פרקים הבנת? אשלח אני את הארנב שלי עליך תזהריחחחחחחחחחחחח

t a m i 2 4

New member
מלשנית -------------------->>>

סמיילי בבית גם מחר אז אין סיבה שהיא לא תכתוב את הפרק גם מחר

s m i l e 2 4

New member
לא כותבת יותר

סיכומי פרקים.. אח"כ לתמי יש רק תלונות
סתם סתם.. הלוואי והייתי יכולה לכתוב.. אבל אני תמיד בעבודה.. היום ומחר אני בחופשת מחלה אז אני יכולה.. ואממממ אני מאוד אוהבת לאכול ארנבים אז בכיף.. רק שימי לארנב שלך בשקית 2 קרמבואים..(אחד וניל אחד מוקה)

ניגירי

New member
הפרק של היום.

הפרק של היום היה משעמם ומרדים. כבר עשו להן ועדת ביקורת שהן כולה שבועיים בבית, וסאמר, לא שאני מתה עליה אבל נו באמת היא שער קטן לעזעזעל כבשה קטנה ושחורה. מה מעלים אותה ישר לדוכן שיש פסיכית בבית כמו קים. קים היא ממש גרסה לבנה של דברה. נו באמת.. עוד כמה פרקים נראה על האיפור והטריינינג של קים נו כבר הופך להיות מגוחך שמזכירים לנו כל הזמן את השיחת טלפון שלהן. אגב אני מסכימה על זה שאיאנלה לא עשתה בצדר עם קים שהיא השפילה אותה ככה ליד הבנות אבל תראו פלא.. היא עדיין לא הבינה מה היא עשתה רע. ג'וסי חמודה אבל קצת בוסית ותופסת פיקוד.. לצערי נראה שהיא תאכל אותה מהבנות בבית בגלל העודף ביקורת שלה. וזהו.. זה היה קצת להוציא עצבים על הפרק המאוד משעמם של היום. אינאלה!!!! חאלס, עושה לי רע לשמוע מה שאת אומרת, דברי כמו בן אדם שנבין משהו מהפסיכולוגיה בדולר שלך. יאללה ביי חג המולד שמח.

גם אני חושבת שהבית החדש הוא די

מרדים , כבר הגעתי למצב שממש לא איכפת לי מה יקרה שם מרב שזה משעמם ואולי בגלל זה נתנו כל כך הרבה פוקוס לגניבת הצללית או השפתון או מה שזה לא יהיה וכמו שיראו בפרק הבא הסיפור הטיפשי הזה עוד ימשיך כאלו ששתי בנות חולקות חדר ולשתיהן יש איפור לא יכול להיות שבטעות הן יתבלבלו בצללית . ועוד בייחוד שהן בלחץ כי הן צריכות להתאפר בגניבה כי אסרו עליהן להתאפר . וגם וועדת הביקורת היום הייתה מיותרת . כמו שמישהי אמרה עם רונדה ואינאלה לא משחקים . נו באמת אז טוואנדה התחברה לרגשות שלה ובכתה וסאמר הודתה שהיא מנשנשת ושהניסיון שלה להיות אמיתית היה קשור לשפתון . בקיצור אני כבר כמעט לא כותבת פה וזה בעיקר שגם שאני רואה את הפרקים אין לי כל כך מה לכתוב וזה מייאש שסידרה כזו שהייתה כל כך מענינת הפכה להיות כזו יבשה . אגב לגביי השיטה של איאנלה נראה שהיא נהנית להיות קיצונית קים שצריכה ללבוש ההיפך ממה שהיא רגילה כל הזמן , ג'ניפר שעדיין הולכת מהתחלה עם השרשרת של הפתקאות שהיא שונאת ומתעבת לא בגלל מה שכתוב שם אלא בגלל שזה טיפשי לדעתה וטוואנדה שנראה שהן פשוט לא מסכימות על כלום . יש בה איזו קשיחות או חוסר רגישות שהיא צריכה לעבוד עליו בתור מאמנת לדעתי .

t a m i 2 4

New member
צודקת....

באמת משעמם בבית הזה... ולגבי הפוקוס על האיפור צודקת במאה אחוז... מיותר לגמרי... פה כל משימה נמשכת שבועות... בגלל זה זה לא מעניין אולי... אבל זה תהליך... בבית הקודם הכל היה לעיניין... אולי בגלל איאנלה אולי בגלל המפיקים לא יודעת מה שבטוח שכולנו משתעממות

תראי מה שמזעזע זה שאת אומרת שבועות

הן בסה"כ שבועיים בבית זה הכל הריי הן אמרו שהוועדה היא אחריי שבועיים ונראה באמת שבעוד בבית הישן הכל היה בקצב מהיר וישר ראינו את התוצאות של כל משימה פה השיטה היא להאריך את המשימות עד כמה שאפשר וזה ממאיס אותן גם על הבנות וגם עלינו כי הפואנטה לא נראית באופק , כלומר סביר להניח שיש למשימות האלו מטרה או ערך מוסף אבל צריך לדעתי לצ'פר את הבנות וגם את הצופים במשהו שהתוצאה שלו מיידית אפילו כדי לגרום להן להתעודד להבין שיש תקווה וכו' ולא לתת את אותה משימה בווראציות שונות כמו נגיד שנתנו לג'ינפר לכתוב על הבלוקים ואח"כ על השרשרת . לא נראה לי שרק אינאלה אשמה הם פשוט שינו את כל התהליך בבית ונראה גם שהנשים פחות תומכות אחת בשנייה לעומת הנשים בבית הישן ...בקיצור

ניגירי

New member
הבית החדש

אני דווקא חושבת שהבחורות מעניינות ויש מגוון של בעיות, אומנם לא בעיות קשות כל כך אבל מעניינות כן. אינאלה עדיין לא התחברתי אליה כי נורא אהבתי את ראנה הפשוטה, המשימות חלקן מעניינות, דווקא המשימות עם קים של האיפור והבגדים זה מעניין אבל עושים מזה מסטיק. בקיצר יהיה בסדר נתרגל גם לאינאלה וגם לבית הענק הזה והלא נוח. עדיין תוכנית מצויינת שסוחפת. גם העונה הקודמת היו חלקים לא מעניינים ובחורות לא מעניינות, כל התקופות עם הזקנות כמו זאת עם הבעיות הכספיות וזאת שרצה להיות במכירות פומביות.. כאן קצת יש אקשן. אז זהו עדיין הסדרה האהובה עלי. ביי ביי ליל מנוחה.

t a m i 2 4

New member
צודקת../images/Emo13.gif

שבוע למשימה זה גם יותר מידי... כמו שאמרת אולי אין דרך אחרת לפתור את זה.. אבל כן צריכים לעשות את זה יותר מעניין...

אממ

אני מזהירה לא להתנפל עלי .. אבל לטעמי העונה הנוכחית מרתקת לא פחות מהקודמת. אולי פה זה יותר לאט ויותר נמשך כמו מסטיק. אבל צריך להתקדם כמו שמתקדמים בחיים אי אפשר להשאר באותו מקום לנצח נצחים לא ?! אני חושבת שהעונה הזאת מאוד מענינית גם כי יש בנות חדשות וגם כי הבית חדש וגם כי הנוף שם מדהים הלואי עלי . וגם כי אינאאלה מצחיקה אותי כל פעם מחדש אם הדיבור שלה. אולי קשה לכם אם שינוים ? חשבתם ?

t a m i 2 4

New member
האמת?

בהתחלה חשבתי שאולי זה לא עיניין אותי בגלל כל השינויים.. 5 בנות חדשות ובית חדש... אבל אחרי כל כך הרבה פרקים אני יכולה להגיד בוודאות... שזה ממש משעמם... או שלא מצלמים את מה שמעניין... או שהמשימות לא נכונות(הכוונה למשימות של איאנלה כי רונדה אף פעם לא טועה:p ) או שהבנות משעממות... בקיצור השילוב בין כל אלה הביא לתוצאה מ ש ע מ מ ת אבל אני עדיין צופה כשאני בבית...פשוט עכשיו יחסית לעונה הקודמת אני לא מחכה לאחת וחצי בלילה כדי לראות את השידור החוזר אם פיספסתי..

s m i l e 2 4

New member
האמת שלי..

בתור אחת שראתה את כל יום את הפרק לא פעם אחת אלא לפעמים 3 פעמים ביום זה לא מזיז לי עכשיו לפספס פרק..\ ונכון שזה מה שקורה בדר"כ עם העונה השניה אבל בכל זאת.. ההתעסקות המוגזמת הזאת בדברים השוליים כ"כ מעצבנת.. הרי סיפור חיים מעניין ומטרה מעניינת לא חסרים לאף אחת מהבנות אז למה זה ככה.? אולי הרצון של המפיקים לעשות יותר דרמות ממה שקרה.. והצופים לא טיפשים.. בכל מקרה אני כבר מכורה ואת העונה הזאת אני לא מתכוונת לפספס.. דווקא נראה לי שהבנות האחרות יגיעו יהיה מעניין יותר.. ראיתי קטעים וזה נראה הרבה יותר מעניין..

ועכשיו אני סקרנית יופי אורית כל

הכבוד למה ככה למה . אכן התקופה הזאת והשינוים שהמפיקים עשו לנו היו מזעזעים קצת ולפי דעתי רונדה גם בחרה להיות עקב כך על אש קטנה.

s m i l e 2 4

New member
רונדה נשארה אחלה..

אמנם קצת שקטה יותר.. אבל מתי שצריך היא יודעת להגיד את הדברים הנכונים..

וואי הפרק של היום....

הרגשתי כאילו אני צופה בילדים בגן "זאתי גנבה לי" , "זאתי עשתה לי" זאתי בוכה והשניה מבולבלת. ממש כאוס מה שהולך בבית הזה, כבר לא יודעת מי נגד מי. זה כאילו כל יום מחפשים מישהו אחר להתנפל עליו ומושכים את זה כמו מסטיק. קים והבגדים שלה אני כבר לא יכולה לשמוע אותה מקטרת על זה וג'ניפר עם השיפטים שלה ואחר כך אומרת "אני לא ביקורתית"... רק סניי יושבת בצד, נייטרלית לא נכנסת לגוב האריות, מפחדת להישמע. זאת נקראת בגרות והאירוניה היא שהיא הכי צעירה מכולן. היא צריכה ללמד אותן איך להתנהג בבגרות. מקווה שיפסיקו להתעסק בקים והבגדים ואת תשומת הלב יתנו למי שבאמת זקוק לה לא למי שרודף אחריה נואשות. (זאת היתה דעתי בלבד:)

למעלה