הפרק היומי

s m i l e 2 4

New member
הפרק היומי../images/Emo215.gif

אז מה היה היום.. בעזרתה של תמי אני מנסה להיזכר כי פיספסתי כמה דקות.. *נושא המפגש החברתי הוא אוכל.. כל אחת אומרת עד כמה האוכל הוא משמעותי בחייה..חלק גם אמרו שסאמר מנשנשת הרבה ממתקים עבור אחת שעברה ניתוח.. רונדה שאלה את הנשים האם יש להן משהו להגיד על קים והבנות שלה.. משום מה כולן נגדה ואף אחת לא ענתה. רונדה שולחת את סאמר לרופא שייעץ לה על הרגלי תזונה נכונים. קים נפרדת מהבנות שלה ובוכה שהן נאלצות לעזוב. קים מתעמתת עם איאלנה לגבי הצורה שהיא אמרה לה את הדברים על התכשיטים והבגדים..איאלה אמרה לה שהיא רואה הכל דרך המסננת שלה. ועדת ביקורת! הבנות לחוצות לקראת הוועדה.. טוואנדה וסאמר עולות לוועדת ביקורת. ולסיום, קצת נגיעה אישית תמי ואורית(אני) חושבות שהכי נורמלית בבית זאת קים!!! כל הבנות כ"כ מעצבנות וצבועות! בעיקר ג'וסי ולא להתנפל.. שמישהו פה יגיד שהיא לא מעצבנת!!!

Jazz Singer

New member
זאת רק אני או ש...

כולן שם מתלוננות על צורת האימון של איאנלה? ואגב, אורית... אני לא מסכימה איתך לגבי ג'וסי אבל אני מניחה שזה טעם אישי.

s m i l e 2 4

New member
גם אני

בהתחלה לא חשבתי ככה על ג'וסי אבל מתוכנית לתוכנית היא מעצבנת אותי יותר.. נראה כאילו איכפת לה רק מעצמה.. וזה נראה שהיא כ"כ מקנאה בקים ומחפשת הזדמנויות להיכנס בה.. אבל כמו שאמרת הכל עניין של טעם אישי..

t a m i 2 4

New member
אם חושבים על זה....

היא תמיד התמקדה רק בעצמה... בבית הקודם הפוקוס היה רק עליה ואני זוכרת שאיימי העירה לה על זה שהיא לא מעורבת בבית... היא באה לקבל את שלה מבלי להתערב בחיים של אחרים בלי לעזור להן... בבית הקודם חוץ מהערה אחת טובה שנתנה לאיימי אני לא חושבת שהיא עזרה לבנות.. גם פה... כולן עוזרות לה אני לא חושבת שהיא עשתה משהו לאחרות... בכלל....אין משהו חיובי שהיא עשתה לאחרות... לא דיברה איתן במטרה לעזור להן ...כלום.. עד לפני שבוע היא באמת נראתה הנורמאלית בבית... אבל כשעובר הזמן רואים ת'מציאות כמו שהיא... וקים לדעתי הכי נורמאלית שם

t a m i 2 4

New member
אהממ אהממ.. לא רק ג'וסי מעצבנת אותי

ג'ניפר סאמר כמובן.. גם טוואנדה וסניי.... בקיצור כולן! טוואנדה דיברה עם קים בבוקר (אתמול) וכשקים אמרה לה שהיא לא אוהבת את הגישה של איאנלה טוואנדה אמרה שהיא צריכה לדבר עם איאנלה להגיד לה את זה זה היה מעין אישור שקים צודקת... והיא בכלל חשבה ההפך ... ואמרה את זה בקבוצה במקום אחד על אחד.. על סאמר אין מה להגיד זה דיי ברור לכולן שהיא רצתה להפוך את קים לרשעית בסוף הכל התפוצץ לה בפרצוף.. ג'ניפר מעבירה ביקורת דיי קשה על כולן בטון ילדותי כזה שלא יתעצבנו עליה חלילה...היא דיי צבועה ומתסיסה יותר מידי ג'וסי לדעתי מקנאה בקים אין לי הסבר אחר להתנהגות שלה... היא התעצבנה יותר מידי כשקים לא עשתה את התרגיל כמו שצריך שזה גורם לחשוב שאולי יש שם משהו מעבר... וזהו:) (לגבי סניי לא שכחתי אותה היא סתם עיצבנה אותי)

t a m i 2 4

New member
שכחתי משהו../images/Emo13.gif

לגבי קים... אני גם חושבת שהצורה שאיאנלה עשתה את המפגש אתמול היה לא במקום... יש דרכים נוספות.. רונדה למשל עשתה את זה לא פעם אבל עשתה את זה אחד על אחד וזה הבדל גדול... לא פלא שהיא התבודדה אחר כך מכולן... כולן קפצו על ההזדמנות לרדת עליה ג'וסי במיוחד.. ראיתן כמה הערות היא כתבה עליה????? כאילו היא מושלמת... האמת אני לא אוהבת את צורת העבודה של איאנלה...היה משהו שלא אהבתי אתמול כשהיא אמרה לקים "שוב לא בשליטה קים הא? שוב כולן נגדך הא קים?" אני חושבת שהיא צריכה להתבטא בצורה יותר עדינה שתלמד מרונדה...

nate200

New member
שונאת את....

קודם, יש דברים בגו לעניין ג'וסי. יש מצב שהיא קצת מקנאה בקים אבל בכל זאת אני לא חושבת שהיא עושה משהו מכוונה רעה. לעניין זה שהיא אינה נותנת ביקרורת בונה ואינה תומכת בחברותיה לבית- אני לא יכולה לתת דעה ממש נחרצת שכן לא שמתי לב לזה- אבל עכשיו אני אבחן את העניין. את מי אני שונאת? את ג'ניפר!!!!! היא פשוט מגעילה. איזו התנהגות! סכסכנית קטנה עם הקול המתחנחן שלה. כל כך צבועה שבא לי להקיא. אני לא יודעת איך הגעתן למסקנה שקים "נורמלית", אבל מילא... ולעניין המאמנת- היא לא משכנעת אותי! היא נראית כאילו היא לא מתכוונת לדבריה, היא כל הזמת "פוזלת" למצלמה ולא ממש מדברת עם הבנות אלא ותר עם הצופים. אני מתגעגעת לראנה. ויכס על ג'ניפר- שמישהו יעמיד אותה כבר במקומה!!!

s m i l e 2 4

New member
אוף..שמישהו יחזיר את היילי

לתוכנית ואני אפילו מוכנה לקבל יחד איתה את לינל המעצבנת ואפילו את קימברלין... הבית הזה כ"כ מעצבן.. וג'ניפר הזאת.. שתפסיק לדבר בקול הילדותי הזה ולהעביר ביקורת על כל הבנות! וכמה שאיאלנה מעצבנת.. תשובות יפות יש לה לכל דבר..

s m i l e 2 4

New member
שמישהו יספור כמה פעמים

אמרתי מצבצבן בהטיותיו השונות בהודעה הקודמת.. אוף, מעצבן!! צריכה קרמבו להירגע.. אושרת מה עם הקרמבו שהבטחת לזרוק על מישהו? אפשר שזה יהיה עלי?

t a m i 2 4

New member
נורמאלית יחסית....

אני חושבת שהתגובות שלה ליחס הבנות דיי מתבקש... הן היו דיי צבועות אליה והוציאו הכל במפגש הקבוצתי... אני חושבת שהמשימה שנתנו לה לא קלה בשביל מישהי שרגילה לאיפור ולבגדים יפים... לא פלא שהיא מרדה אני חושבת שגם אני יהיתי ככה אם הייתי במקומה... זה לא קל... תנסו לצאת לקניון עם טרנינג בלי איפור... אני לא הייתי מעזה ואני לא מאלה שמשקיעות באיפור ובבגדים... לא שהמשימה הזאת לא נכונה עבורה...היא מאוד נכונה... פשוט צריך להבין גם אותה... אני לא חושבת שהבנות ואיאנלה רגישות אליה... לגבי איאנלה... למרות שהיא הרבה יותר מעורבת מראנה אני עדיין מעדיפה את ראנה על פניה... לפחות ההיא הייתה רגישה לא הייתה כזאת קשוחה.. קשה לי עם הדרך שלה... אני חושבת שאולי איאנלה מתנהגת כך פשוט כי ככה הרבה מהכושים מתנהגים שם(לא אני לא גזענית אז לא לקפוץ סתם) הכוונה שלי שהרבה מהם אומרים הכל ישר ולעיניין ... מעין אהבה קשוחה... ופשוט אולי ככה היא.. פשוט אני לא רגילה לזה... וזה נראה קצת צבוע ולא אמיתי... אני יודעת שראנה גם שחורה פשוט היא טיפוס אחר... פשוט הרוב כן כמו איאנלה...

t a m i 2 4

New member
האמת?? גם את קצת מעצבנת אותי

התחלת לזלזל ולא לכתוב פה יותר....יו סינק יור בטר דן אס?????????????.

t a m i 2 4

New member
ככה????? אני אשמה שאני עילגת???

לא כולם מושלמים כמוך
יש אנשים עם קשיים
.......................................... אז מה אם אני לא זוכרת הכל באותו רגע לפחות אני נזכרת אחר כך

דחוף וחובה לקרוא את המאמר על

ועל אומנות השרשור על תהרסו לחברים שלכם . :( אני אזרוק עליך קרמבו חהחהחהח עוד לא ראיתי את הפרק . אראה אותו בלילה

s m i l e 2 4

New member
מה מה מה??

מה עשינו? לא היה ספוילר... זה היה סיכום הפרק.. לא צריך ספוילר, הכותרת אומרת מספיק לא?

למעלה