הפרק היומי:

kyle chandler

New member
הפרק היומי:../images/Emo168.gif

אני לודע איך קוראים לפרק אבל אני קורא לו "פני מתכת", לא צריך להסביר אני חושב. האם אתם חושבים שיטיב עם זאק להשאר כאדם תומפסון? או שמא הוא צריך לדעת את העבר האמיתי שלו? אני לא מבין איך פתאום איזה מבוגר בן 50 מסכים לאמץ אותו בלי שהוא יכיר אותו בכלל... אני גם חושב שזה קצת מאולץ להחזיר את זאק לפרק אחד בהתחשב שבעונה הראשונה הוא היה ה"אלק" של הסדרה איזה תפקיד טוב יש לג'נסן, יש לו כאלה משפטי מחץ ופרצופים... איך סקטצ'י לא התפלא בקשר ליד מתכת שיש לזאק??!! למה מקס נוטשת את ג'ושוע?
יש הרבה נקודות לפרק אבל בסוף המסקנה שלי שזה פרק טוב... וזהו

korin452

New member
אני לא כ"כ אהבתי את הפרק..

אני יותר אוהבת פרק שיש בו את ג'ושוע אלק ומקס כי ביחד זה שילוב מצחיק אני יותר אוהבת מצחיק מרציני...

כנ"ל

אבל לפחות אלק היה בפרק! איזה חמוד הוא.. מוזר שאלק לא בא לחפש אותה שהיא התעקבה בבר! אני לא כל כך אוהבת את הדמות של זאק.. הוא כל הזמן היה רציני וזה עיצבן אותי שהוא כל הזמן חשב על איך לשמור על האחים שלו ולא היה לו חיים בכלל. והוא לא האלק של העונה הראשונה! אולי מבחינת החשיבות של הדמות אבל הם לא דומים בכלל. אלק דמות הרבה יותר חיונית..
דרך אגב, פיפל, ראיתי היום את שחקי אותה האני (חח ככה אני קוראת לזה) סרט נחמד.. ג'סיקה היה ממש חמודה שם. היא שחקנית טובה. ברור שאני יותר אוהבת אותה בתור מקס. שאלה: ג'סיקה השתתפה בעוד סרטים חוץ מ"האני"?

SpeakerBox

New member
היא השתתפה גם ב..

יד רצחנית(נראה לי שזה התרגום,כי אי אפשר לדעת אם תירגומים ישראלים) באנגלית idlle hand.

korin452

New member
היא השתתפה בתוכנית פליפר

אני ראיתי את התוכנית הזאתי היא לא הייתה שם משהו לא אהבתי את הדמות שלה

aj23

New member
יש לי את האני בבית!

סרט ממש חמוד! ראיתי אותו איזה שלוש-ארבע פעמים! אני בן - ומאד אהבתי את הסרט - גם אם ג'סיקה אלבה לא היתה משתתפת! יש לסרט אחלה קצב, ריקודים,הפי הנד, והכי חשוב ג'סי הסקסית!

aj23

New member
סיכום הפרק

האיש ההוא באדי שלקח את זאק בשביל שיעבוד אצלו בחווה, לא באמת חושב שזאק ישאר שם לנצח? זאק הוא טרנסג'ני- וזה לא ישנה את זה שהוא לא זוכר כלום. ברגע שהוא יתחיל לעבוד ויראה כמה שהוא שונה מהאחרים(מהיר יותר,חזק יותר..) הוא יחזור לשאול את עצמו שאלות - ואז הוא יתחיל להיזכר. במנטיקור,במקס, ובלוגן. למרות זאת כשהוא היה אצל הראשי פלדה הוא לא יראה שום רמז לזיכרונות שלו מהעבר, לאני האמיתי שלו וכדומה.. כך שיש 2 טיעונים חזקים לנושא אם הוא אי פעם יחשוד ואז יצא שהכותבים יצאו מהקטע הזה טוב... לא היה ידוע לנו על קשר בין זאק לסקאטצ'י: הוא לא אהב אותו כי בגללו פיטרו את הרבל. למקס היתה התלבטות חזקה: היא יכלה להרוג את זאק מהכבל הזה עם מכת חשמל וכל זה בשביל לוגן- כך שלמעשה היא מעדיפה את לוגן מאשר את אחיה. זה די בעייתי: את מי היא אוהבת יותר: את אחיה או "גבר חלומותיה"? בכל מקרה היא בחרה בלוגן! אהבתי את "סיכום הפרק" של מקס במגדל: אם היא לא היתה אומרת את זה הייתי רושם את המסקנות האלה בעצמי:"לפעמים צריך להקריב דברים"...."למדתי את זה מאחי". יצא אירוני - הוא הקריב את עצמו אליה- ודוקא עכשיו כשהוא חזר והיא מאד צריכה אותו - היא צריכה לתת לו ללכת.

ברודי

New member
לפי דעתי זה חור עם זאק וסקאטצ'י

כי סקאטצ'י אומר לזאק תודה על שהראה לו כמה קיצורי דרך בעיר בעוד שבפרק שזאק מופיע זאק אומר בפרוש שהוא לא מכיר את הרחובות ובסוף מתברר שהוא בכלל לא קיים את השליחויות שלו ולא מסר שום חבילה. אז איך ומתי בדיוק הוא הראה לסקאטצ'י קיצורי דרך?! וגם לפי דעתי בחווה מהר מאוד הוא יגלה שהוא שונה מכולם ויתחיל לשאול שאלות. אפילו אם זה לא יגרום לו להיזכר בעבר. איך באדי בדיוק יסביר לו למה הוא חזק מכולם? הרי כשהוא היה עם הראשי פלדה גם לו היה מתכת בפנים, והוא חשב כנראה שהוא אחד מהם בגלל זה הוא לא שאל הרבה. אבל עכשיו כשהוא נראה נורמלי וסיפרו לו שהוא בנאדם רגיל, השאלות יצוצו.

aj23

New member
מסכים לגמרי

באותו פרק גם זאק לא הכיר את העיר ומקס הסתובבה איתו. ובכלל אוריג'ינל סינדי וסקאטצ'י לא אהבו אותו מההתחלה - הוא היה נראה להם עוין, כאילו הוא אשם בזה שפיטרו את הרבל.

תשובה לברודי...

אין חורים עם זאק וסקאטצ'י... אם אתם זוכרים, שזאק בא לחפש את מקס בפעם הראשונה, היא התחזרה לשליח בג'ם פוני (סם), כלומר לפני כל פרשת מנטיקור וה'מוות' שלו... סקאטצ'י בטח התכוון ש'סם' לימד אותו קיצורי דרך, בתקופה שהוא עבד בג'ם פוני...

אופס...

התכוונתי שהוא התחזה לשליח... עד כמה שזכור לי, היא לא התחזרה. טעות שלי... :)

aj23

New member
זה נכון שהוא התחזה לסם

אבל הוא לא הכיר את העיר בכלל. וכשליח אופניים הוא לא העביר אפילו לא חבילה אחת אז הוא לא הספיק ללמד את סקאטצ'י קיצורי דרך - ככה שזה חור בעלילה.

inbula

New member
לפרק קוראים להרכיב מחדש... אבל זה

לא ממש עקרוני...

אחלה פרק :) אבל שמתם לב ש..

שלזאק אחרי שהוא הוריד את הדברים האלה מהפרצוץ היה אמור להשאיר לו צלקת בסידרה והם עשו ו תפנים חלקים כמו תחת של תינוק!! ונ.ב: איך לוגן ידע לסמוך כל כך על הרופא הזה הראי אולי הוא ילך ויומאר משהו מאין ללוגן לדעת? וגם...שלוגן ומקס ממש התחילו להתיחס אחד לשני ממש מגעיל בפרקים האלה..לא יודעת הם מתחיליפ כזה להתשנות אחד לשני!!

aj23

New member
זאק

לזאק יש בדם את הטכנולוגיה של הננוציטים. מה שאומר שלא אמור להישאר לו צלקת כי הדם שלו ירפא את זה. ולוגן עובד עם הרופא הזה שנים ככה שהוא סומך עליו לאללה, הרופא הזה עובד נדמה לי עם "עיניים בלבד"(לוגן) אז ככה שליוגן סומך עליו מאד.

kyle chandler

New member
יש לך סכיזופרניה אָלֶפית../images/Emo168.gif

הראי = הרי ויומאר = ויאמר (אני דפוק, עזבו)

kyle chandler

New member
"ויאמר משה לאדוניי../images/Emo168.gif

תאכל נעלייך מעל צלחת" כמה זמן לא שמעתי את המילה "ויאמר" בהתחשב שחודשיים כבר לא הייתי בבצפר...

למעלה