הפרק היומי

AsHtOn GiRl 3

New member
הפרק היומי../images/Emo168.gif../images/Emo26.gif

היה פרק יפה
איזה חמודה קלואי!!!! והתחלה חשבתי שהיא סתם דוחפת אותו
הראו בכלל את המכונית לפני זה
חחחחח חשבתי שהיא מנסה להרוג אותו או משהו
סוף סוף אייב הסכים לאמץ את התינוק...........תודה לאל!!!!! ואני ממש מתחילה לאהוב את סמי
איזה חמוד שון
וגם בל איזה חברה טובה היא

i love gina

New member
כן, היה פרק טוב!

הקטעים בין אייב ולקסי היו טובים.. וסוףסוף באמת אייב הסכים לאימוץ... לארי הזה כזה חסר טאקט זה הורג אותי... כל פיפס שהוא מוציא, ברנדון מסתכל עליו במעין מבט כזה של: "מה לעזאזל פלטת? דמ-יו-קריפל-גאיי...." קטעי סטפנו-ג'ון היו גם נחמדים ביותר... איזה עוויתות יאללה... וקלואי הנשמה... מצילה את פיליפ... מאמי... ועוד אחר כך הפוץ אומר שהיא הילדה הכי מוזרה שהוא פגש... קצת הכרת תודה! (טוב, למרות שהוא לחץ לה יד.. אבל בכל זאת... היית צריך לעשות יותר מזה!!!)

לא ראיתי היום..אני יראה עכשיו...../images/Emo70.gif

היה היום קטעים עם בו? כבר הרבה זמן לא ראיתי אותו...(יומיים) טוב...אני יראה עכשיו ואני יכתוב אחר כך... להשתמע...

i love gina

New member
אייב מסכים לאימוץ. לקסי מתלהבת.

אייב ולקסי מתחבקים. אייב תוקע מבט מבואס במצלמה. קרדיטס.

חחחח....איזה פרק מצחיק היה היום...

הקטע עם קלואי היה יפה! למרות שזה היה מטופש שהיא הצילה אותו..ומאיפה לעזעזל הצליחה להיכנס לתוך מרכז הקניות מכונית? נו, טוב...סאלם..אין לדעת! טוב שלא נחתה חללית מהחלל החיצון... הופ ובו היו חסרים לי היום! מרלנה שיחקה אותה...אני ממש מעריצה אותה על התושיה שלה...אהבתי! אייב-לקסי : אחרי הקטע עם מרלנה הייתי יותר מידי נסערת כדי להתרכז בזה... בכל אופן באסה שהוא הסכים לאימוץ... ברנדון-סמי-לארי : אין לי כוח לשטויות שלהם...כל פעם מדברים על אותו נושא... חוץ מזה שסמי ניראתה היום משגע! מתאים לה ירוק והשיער שלה היה נראה נפלא! אהבתי... מה עוד היה....אהה...ג'ון-סטפנו : משעמם..לא שווה להתייחס... זהו להיום...

Boran

New member
עוד לא הגענו לחלק הטוב... ../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי, יצאו מהחללית שני אנשים, רקס וקאסי (?), כולם יחשבו שהם חיזרים, אבל אז יתברר שהם בעצם הילדים של טוני ומרלנה או משהו כזה, אבל לא! אחרי כמה זמן יתברר שהם בכלל הילדים של רומן וקייט (לא סגור על זה, שמישהו יתקן אותי)

i love gina

New member
כן, משהו כזה... ספויילר

ואז בעצם אם חושבים על זה, ואם מרלנה הרוצחת, אז היא רצחה את הבת לכביכול שלה...

PinkyRaSta

New member
לא הראו את האוטו

ואני אישית נורא השתעממתי בקטעי אייב-לקסי, וג'ון-סטפנו. חחח חשבתי קלואי באה לתפוס במקומו ת'כדור... יעני במקום פרק שעבר... להראות לו על זה שהוא אמר לה "גו גירל..." חח ו"עופי לי מהדרך" או משו... אח"כ כשראיתי שהיא דחפה אותו חשבתי שהיא סתם מפילה אותו.... נו כמו במשחק. טאצ'דאון או וואטדהפאקאבר... חח לא תיארתי לעצמי מצילה אותו... חח ובל כל הזמן אחרי קלואי. קטעי אריק וגרטה... לא זוכרת אם זה היה הפרק... או פרק שעבר, אבל זה היה מגרוב... חח איך שגרטה החטיפה להםםםם יהההההה!!! ולוקאס- תשתה כברררררררררררררררררררררררררררררררררררר

CAMILABENJA

New member
הפרק של היום

זהו! גם אני חשבתי שהיא באה לנגוח בו בגלל הכדור או משו.. חחחח.. והשחור שלה ממש מדכא! במיוחד בקיץ שכולם לובשים צבעוני... ושמש! ג'יש.. טוב, אייב סוף סוף הסכים... טוב שהוא גם מרוצה מזה.. אבל מילא.. אם לקסי הייתה לוחצת עליי ככה גם אני הייתי מסכימה :0)

CityGirl9

New member
סוף כל סוף פיליפ וקלואי ב../images/Emo44.gif

איך שאני אוהבת לראות את הקטעים שלהם וזה הולך להתפתח..... מי שמעוניין לדעת... ולא אנטי
אשמח לעדכן...

soapsfan

New member
הפרק היומי

ברנדון,סמנתה,לארי,אייב ולקסי
אייב הסכים לאמץ את התינוק.איזה שמחה.שמעתי קולות חצוצרה ברקע,החיוך על פניו של אייב היה ענק..NOT!טוב שהוא מסכים לאמץ את התינוק רק בשביל להשתיק את לקסי.השיחה של ברנדון וסמי הייתה נחמדה היום,כרגיל. ועכשיו לבן אדם הכי טיפש בפרק היומי[1]..לארי מוריס! סצינה 1: לארי:"ברנדון יעזור לי להשתקם" אייב:"מה?" ברנדון:"הוא התכוון שאנחנו חברים בבית החולים,זה הכל.סמי תקחי את לארי לקפטריה?" סצינה 2: לארי:והכל בזכות ברנדון" סמי:"מה" סצינה 3...כאילו תחשוב על המילים שיוצאות לך מהפה.
קטעי הטינס
לא היו איומים,אהבתי את קטעי קלואי...
ג'ון וסטפנו
דה ז'ה וו אול אובר אגיין!איזה שיחה מיותרת ומשעממת.. ולמזלי לא היה היום גרטה

למעלה