הפרק היומי

sweet shir

New member
היה פרק ממש קורע ../images/Emo6.gif

אני כל הפרק צחקתי.. כל הקטעים עם מקס ופלור היו ממש יפים.. הוא כזה חמוד..
ועם מרטין=> הוא בן פאקינג 13-14!! למה מישהי בת 18+ תרצה לשכב עם ילד בן 13..? ובכלל, מי שוכב בגיל 13? לאיזה עולם הגענו? בסדרה לילדים קטנים מראים כאלה דברים- גילויי עריות [בהתחלה בכל אופן
] וסקס לילדים בני 13.. אבל אני ממש ממש אהבתי שפלור אמרה: "מה עשית טינצ'ו? לך להתרחץ! סוטה!" חחחחחחחחחחח נקרעתי..

נועה2004

New member
היה מצחיק שהיא אמרה לו את זה

פלור למרטין בשיא הרצינות ומקס היה מאחורה וצחק

היה פרק מצחיק. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

מרטין קורע אותי מצחוק, כבר בגיל כזה
והצחיק אותי שפלור אמרה "לך תתרחץ סוטה"
(או משהו כזה) מריה מה זה לא נראתת בת 15
היא ממש מכוערת. לא היה היום בוניז'ה ומללה
מישהו יודע ספוילרים על פרנקו ומריה?
אמרו לי שהיא תהיה בהריון ממנו והם יתחתנו ואז אוליביה תעצור את החתונה
מישהו יודע עוד דברים?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifבאמת?!../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין גבול לתסריטאיות
פאק היריון
פאק חתונה@!#$%

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

טוב אני לא יודעת מי אמר לך את זה, אבל הם ממש לא יתחתנו. אני ראיתי בסרטון אחד שמרטין נותן לפרנקו אגרוף ואומר לו שמריה בהריון.. אבל לא נראה שהם יתחתנו.. ואני יודעת שלפרנקו יהיה עוד קשר מאוד ארוך ויפה עם אוליביה..

זה יהיה משו כזה..../images/Emo58.gif

אמממ כמובן שמריה ופרנקו צריכים לעשות את זה כן ? חח אז הם יעשו את זה ואיכשהו יחשבו שמריה בהריון והיא תלך עם הרעיון הזה הלאה.. כדי שפרנקו יתחתן איתה.. והם כמעט יתחתנו אבל בסוף לא כי אוליביה תעצור את זה אני חושבת.. תבוא כזה לאאאאאאא!! ואז יהיה טוב:)

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

היא בת 15 בשם אלוהים!! למה היא רוצה שהוא יתחתן איתה?!

יהיה מעניין.../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ראיתי את הסירטון שהיא עוצרת את החתונה באתר הזה שיש קטעים מהעונה השנייה.

didalf

Well-known member
פרק מצחיק../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

מצחיק אותי איך פלור יורדת על מקס לידו
ושהיא פתאום קלטה מה מרטין עשה בלילה וצעקה "לך תתקלח סוטה"
ומרטין מגעיל
הוא רק בן 13 לא? מריה בת 15
? איך בן אדם יכול להיות כ"כ מטומטם ולקנות את הסיפור שהיא "נולדה מחדש" או משו כזה בשנת 1990? חח ואיזה מכוערת היא עם כובע ים
וולטינה אמורה להיות גם בת 15 לא? היא לא הייתה חברה של מיה? לורנסו נעלם למלא זמן איזה כיף

וואי איזה פרק יפה!../images/Emo87.gif

הייתי מרוצה!! קצת הפליאה אותי פלור.. איך שהיא התנהגה למקסימו ובכל פעם אמרה לו חוצפן, אל תתערב.. לא יפה להתנהג לזרים ככה.. והיא התנשקה עם מקסימו אחרי שהכירה אותו יום אחד!
מסכנה מריה
חמודה! נהניתי לראות
מחכה לפרק הבא

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo27.gif

1. תחזירו כבר את לורנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~!!@#!#$HNליקךיחךילנכחךילנחמלרמףיקגצמיף נמאס לי! 2. מרטין וההיא... איי טינק כמה ממכם לא מבינים את הקטע... בזה שהוא שוכב עם מישהי בגיל כזה ואז פלור צועקת עליו זה מראה שזה ל-א טוב. אתם יודעים, כמו בסדרות נוער האלה שכל פעם שמישהו נוגע באלכוהול קורה לו משהו רע - הוא מקיא, עושה תאונת דרכים, עושה פדיחות גדולות מהחיים וכו'? זה בדיוק הרעיון! מרטין שוכב עם מישהי וזה לא טוב, פלור צורחת עליו, אומרת לו שהוא סוטה, מסריח וכו' וכו' = הילדים הקטנים מבינים שזה לא טוב 3. אוליביה מתחילה להימאס עליי. לא הבנתי בכלל למה היא חזרה לארגנטינה בלי לרצות שאף אחד יראה אותה... מה, היא פשוט התכוונה לעקוב אחרי פרנקו וכולם? ועכשיו כשהיא ראתה את פרנקו ומריה, מה? למה היא לא עוזבת? למה היא מתעקשת להישאר וכל החרא הזה? 4. הקול של פאביו השרברב די מצחיק. 5. פלור נראתה ממש יפה היום. ולגמרי ראו שעושים לה תלתלים רק מהחלק העליון של השיער, וכל השכבה התחתונה נשארת חלקה

uoston

New member
איזה פרק חמוווווווד!!!!!!

איזה ראש כחול יש לתסריטאים!!!!!!(והמבין יבין)
אני לא מאמינה ככה טינצ'ו??? אהבתי אותו ועכשיו הוא ככה בוגד??ועוד עושה את זה עם סולמה?!?!?!!?!?אני לא מאמינה!!!
איזה מצחיק שפלור אומרת לו "איי מרטין מה עשית?" ואז היא קוראת לו סוטה חחח....!!!!!
טוב...זה קצת דפקתי עם הקטע שהיא לא זוכרת את מקס.....לא סובלת את זה!!!!!
ומה זה הקטע שמקס מעודד את טינצ'ו??? אה???? ואז הוא גם אומר שהוא זיין ת'בלונדה הזאת מחולשה?? נו באמת!!!!
יש לי שאלה.....איפה לורנסו????
איזה המשך יבוא טוב!!!!!! אהבתי!!!
מחכה ומצפה לפרק הבא!!!!!

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifמרטין באמת מגעיל :-S

ככה לביגוד במרינה ? אבל הוא היה ממש מצחיק היום
שמתם לב שפלור ממש מיששה את מקס אחרי הנשיקה שלהם ? :-O

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif היא מיששה אותו?!

מרטין הוא סתם כונסטם! [שילוב של כונפה ופוסטמה, אבל מכיוון שהוא בן אז כונסטם..
]. מקסימו היה ממש מרגיז שהוא היה מאושר בשבילו, כי אם מרטים היה בת הוא היה כועס עליו! אני שונאת שוביניסטיות..

yulo

New member
כןן ../images/Emo3.gif

זה היה ממש מוזר :S ו..ממש מתאים לכריס למשוך יותר את הקטע של השרברב..מעניין
מחכה לפרק...אה..וגם אני מסיכמה שמרטין כולה בן 13..ראש כחול..

נועה2004

New member
פרק חלש ../images/Emo41.gif

הסוף של הפרק הקודם היה ממש חמוד שפלור ומקס נפגשים מחדש בקצף אבל ההמשך לקטע הזה היה מאכזב ביותר. הקטע עם מרטין היה דיי מוגזם, הוא בן אדם שכל כך לא סגור על עצמו ויש לו מלא שינויים בחיים והוא פשוט לא מבין מה עובר עליו ובגלל זה התגובות שלו מוזרות ומוקצנות ברמות. הפרק עצמו היה חלש, כל הקטע של מרטין וגם של פרנקו-מריה-אוליביה שלא מגיע לשום מקום.. אבל נראה לי שההמשך הולך להיות יותר טוב, לפחות ככה אני מקווה

למעלה