הפרק היומי

ראשית אני משתתפת בצערך

ומצטערת לשמוע.. סרטן הוא אחד הדברים הכי נוראיים שיש.. וכעובדת של האגודה למלחמה בסרטן אני יודעת את זה טוב.. לגביי? הנכות שלי היא מלידה ואני מתפקדת איתה מצויין ככה שאין צורך בניחומים (אבל תודה!
) אני חושבת שזה הרבה יותר פשוט כשלא מכירים מצב אחר.. וילדים מתמודדים הרבה יותר טוב ממבוגרים לדעתי (הם הרבה יותר אופטימיים
) אז את כל הקשיים והזוועות אני מניחה שעברתי בילדות המוקדמת.. היום אני לחלוטין מקבלת את העובדה שזה המצב וזה ישמע מוזר אבל אני אפילו מודה על כך וחשה שזו זכות ולא עול שצריך לרחם עליי בגללו כי זה הפך אותי לאדם מאוד מאוד חזק שמאוד מאמין בעצמו וביכולותיו ומודה להם.. כך שעם כמה שזה נשמע מוזר אני מודה על גורלי ואוהבת מאוד את מצבי כפי שהוא
אני לא אומר שאין קשיים וגיל ההתבגרות לא היה חוויה מרנינה במיוחד בלשון המעטה
אבל סה"כ אני אדם מאושר שחי חיים מלאים לחלוטין ללא הנחות..
(אני מסיימת עכשיו תואר ראשון בפסיכולוגיה, עובדת, יש לי חיי חברה מלאים ואין לי תלונות בכלל בכלל
ואני קר בת 22 היום ככה שאני גם מרגישה שכל החיים עוד לפניי בע"ה אז אין סיבה לדאגה
) אבל המון המון תודה על התמיכה..

עדי,את נשמעת לי בחורה נפלאה.

אני מאושרת לשמוע שאת קבלת את מצבך וכי את מתפקדת היטב ובהצלחה. דווקא מישהי כמוך,שהתמודדה מהלידה עם סבל, תהיה פסיכולוגית מצליחה. שיהיה לך רק טוב בחיים!את מתוקה אמיתית.

א ו ר3

New member
עדי...../images/Emo24.gif

גם אני כמוך נולדתי עם פאק קטן וגם לי יש נכות פיזית מאוד קלה.. אני אפילו לא רואה את זה כנכות בכלל, אלא להפך!!! כנראה שאם נולדים עם זה זה פשוט כבר חלק ממך...

אני גם חושבת ככה.. ../images/Emo13.gif

במיוחד כשזה קל מאוד ודי בלתי נראה (וזה לא המצב אצלי..
)

רגע תסבירו לי משהו

פספתי אתמול את הפרק ואני קוראת את הסיכום אבל לא הבנתי סניי סימה בסוף??? אמרו לה שהיא מסיימת? לצערי גם היום אני לא אראה כי אני בעבודה עכשיו עד מאוחר וספק אם אני אוכל להשאר ערה עד 1 וחצי בלילה לא נראה לי שגם קפה יעזור...אבל לא נורא תעדכנו אותי אני שונאת להחמיץ פרקים וגם שהוידיאו שלי נזכר להתקלקל. אוהבת אתכם
ישנונה:)

ישנונוש,סניי סיימה היום

(סתכלי בתאריך). היה טקס מרגש.המאמנות נאמו גם הפסיכולוג. קים, גוזי,נשאו מילים.סניי הודתה.הטכס נערך ליד הבריכה והבנות במקום לעמוד עם נרות,כמו בבית הקודם, שהטקס בו היה מרשים כלכך, השיטו נרות דלוקים בתוך כוסות על פני הבריכה מה שהיה פחות מרשים. תוך זמן לא רב,כבר הגיעה המונית,והיה בכי נשיקות וחיבוקים,כשכולן נפרדו מסניי והיא הבטיחה שלא לשכוח אותן לעולם...

נכון

מה שתמיד המונית מגיעה למחרת הפעם הגיעה מהר מאוד מונית!@ כניראה ההפקה החליטתה מהר לגמור את הענין איתה ולבטח מחר תגיע בחורה חדשה .ושושב יהיה סוער בבית

Y. Welis

New member
היתה גם בדיחה נחמדה על חשבון הד"ר

והעניבות המשובצות שלו... הרסה את כל הנשים. לפחות את זה (וכן את החולצה ההיא בחנות עם אנדי - ממרחק 4 מטרים) היא כן ראתה.

מ ש כ י ת

New member
בלי לקרוא את שאר התגובות

אני בהחלט חושבת שהציונים היו הוגנים, ג'ניפר עושה הכל אבל מקטרת מהבוקר עד הערב ולא עושה את הדברים מהלב. טי בכלל לא נמצאת בתהליך, עושה חצי צעד קדימה ושניים אחורה, כל הזמן מתלוננת שאיאנלה לא מתנהגת אליה יפה. לדעתי ג'וסי ואל תאהבו אותה כרצונכם, עשתה את המטלות שלה מהלב, היא ממש הבינה והפנימה את מה שרונדה אמרה לה, אני ממש ראיתי שנפל לה האסימון. נכון אח"כ עם המזוודה היא קצת פישלה אל לדעתי זה הבנות אשמות עם ההתנהגות שלהן אליה, היא זו שמחלקת או קובעת את הציונים? למה כועסים עליה? שילכו לבכות אצל איאנלה ורונדה, ג'וסי לא נתנה לעצמה את הציון הזה. הקטע הזה ממש הרגיז אותי, מבינה את הכעס שלהן (למרות שלא מקבלת אותו) אבל הוא בהחלט היה מופנה למקום הלא נכון... טי מתחילה להרגיז אותי עד שחשבתי שהיא קצת נפתחת ומתיישרת היא מתחילה לסכסך וללכלך על ג'וסי בגלל הציון, לא מתאים, מצטערת...

משכית- חולקת עליך בענין

גוזי וטוואנדה. אמנם פספסתי את התחלה של הסכסוך בין הבנות ומי אמר למי ולמה, אבל בנוגע לטוואנדה,את צריכה להבין כי הציון c שקבלה,מאפשר לאיאנלה להעיף אותה מהבית בפעם הבאה שתקבל שוב ציון כזה. זאת אומרת שהיא בינתיים על תנאי ומאוד בלחץ,כי רוצה להשאר בבית ולשנות את כל מה שמעיק ומציק לה בחיים. כשהיא ראתה,שגוזי הבטלנית,קבלה 85 באה לה ה"גננה" לראש, היות וגוזי היתה גרועה ממנה ואף קבלה אזהרה מרונדה שתעוף. אז יום אחר כך היא מקבלת 85? ברור שט. ויתר הבנות,לא יכולות לכעוס על גוזי בגלל הציון, שלא היא קובעת מה שהן לא יודעות,שהוחלט כבר לזרז את הסיום של גוזי ולכן היא מקבלת ציון גבוה. עוד מעט הן יבינו ומעניין מה יאמרו.בכלל כל הסיום שלה יהיה כאוס אחד גדול בלי להרחיב לספויילר. מכל מקום,בוודאי שיש תרעומת על גוזי בבית,בגלל העדיפות שהיא מקבלת,שלא להזכיר את מצבי הרוח שלה,שדשנו בהן,את חוסר האחריות שלה, להשאיר את קלואי ללא השגחה ועוד.. לדעתי היא בכלל לא מבינה מה רונדה רוצה ולכן לא יכולה להפנים. היא רק יודעת שרע לה ולא איך להפוך את זה לטוב.

מ ש כ י ת

New member
זה בדיוק העניין, לא היה שום סכסוך

ואפ'חת לא אמרה מילה, מהרגע שיצאו מועדת הביקורת, טי חטפה ג'ננה והתחילה ללכלך על ג'וסי כל הזמן, כאילו ג'וסי מחלקת את הציונים.... אם לטי יש בעיה עם הציון, יש לזה כתובת (אני מבינה שהיום היא פנתה לאיאנלה בנושא אבל עוד לא ראיתי ת'פרק), נכון שטי על תנאי אבל זה רק אומר שהיא צריכה להתחיל להפנים את ה"טיפול" שהיא עוברת כי אם היא רוצה לשנות, למה היא מגלה כזו התנגדות??? וג'וסי, לדעתי בחורה אומללה, החיים נתנו לה סטירה אחרי סטירה, אתם שוכחות שמדובר בבחורה בת עשרים עם תינוקת, בחורה שמעולם לא היו לה הורים ולא בית נורמלי (כי מצטערת, לגדול עם סבתא שתהיה הכי מלאך בעולם זה לא נורמלי), אני אישית מרחמת עליה. אבל גם לא מבינה דבר אחד, לצערי לא ראיתי את סוף העונה הראשונה אבל הבנתי שהיא סיימה אז (ובכל מקרה אפשר להבין לפי הגיל של קלואי שעבר די זמן ולא הגיוני שהיא כבר 8 ח' בבית), אז אם כל כך רוצים להפטר ממנה למה החזירו אותה? ואם החזירו אותה (בפעם השלישית חשוב לזכור) אז למה פתאום להוטים להפטר ממנה? זה נראה לי מה זה צבוע, חבל"ז
אם היא כל כך כל כך גרועה כמו שמציירים לנו אותה שיעיפו אותה, למה לתת לה לסיים ולהרגיש שהיא השיגה משהו? ולסיכום, זו הפעם הראשונה שראיתי בתוכנית הזו את הציון לפני שנתנו אותו, כי רונדה הראתה אותו לאיאנלה לפני שהרימה ת'פתק ושאלה לדעתה, אפ'פם קודם לא עשו את זה.

משכית,בסוף העונה הראשונה

גוזי לא סיימה,כי העונה נגמרה פתאום באמצע. היו צריכים להחזיר את גוזי בפעם השלישית,כי הצופים התעניינו לדעת מה קורה עם קלואי. קלואי היא הכוכב המרכזת אליה את התעניינות. בסוף העונה הראשונה היא רק נולדה. בקשר לרקע של גוזי הוא מוכר לי היטב ואין צורך לחזור עליו. אי אפשר עכשיו להעיף אותה אחרי שהשקיעו כל כך הרבה מאמצים,הם רוצים הפי אנד וגם הקהל. בתכנית אמריקאית,הכל נגמר בהפי אנד,מה לעשות שהמציאות אחרת. תשמעי היום את איאנלה מסבירה,כי מכל בת יש להן דרישות אחרות המתבססות על הרקע שלהן,ההשכלה,הקישורים וכו.. היא מסבירה זאת בהקשר לגוזי,מדוע קבלה ציון גבוה. מראש אין להם הרבה ציפיות,רק שלא תהפוך למקרה סעד ושלא תפקיר את גוזי. רוב האימונים שלה היו להכשיר אותה להיות אמא אחראית ובקשר לפרנסה,הם מממנים לה קורס אילוף. כך שהיא רק הרוויחה מכל הענין ולא תצא בידים ריקות.

מ ש כ י ת

New member
לא ידעתי שהיא לא סיימה, אבל..

מבחינת קלואי, בקושי רואים אותה, רק על הידיים או בוכה וכו' אין ממש התייחסות אליה. מה גם שלא תמיד יש להם הפי אנד, את כריסטין למשל, העיפו. נכון שהיא הייתה יפהפיה? אבל גם מאד מרוחקת, ג'וסי לעומת זאת אולי לא הכי חכמה בעולם אבל מסקרנת, הרבה חשים הזדהות כלפיה וסקרנים לראות איך היא מצליחה. אנל'א מבינה את השיטה שם, יש ימים שנראה כאילו "מזניחים" חלק מהבנות, סאמר למשל, ימים שלמים לא קיבלה משימות, ג ם ג'וסי, לפעמים עוברים ימים עד שמתייחסים אליה (המאמנות) ואז יום אחרי יום עמיים ביום, ככה שנראה לי שלא הכל מראים לנו ולכי תדעי מה מסתירים... בכל מקרה,
הדיון בינינו היה מהנה ומועיל, קיבלתי מידע שלא היה לי.

תבואי כל יום,רק תביאי נס עם 2

סוכרזית.מקוה שירדת למטה לקרוא וכן ממש מעצבן שלא מראים מה סאמר למשל עושה,חוץ מלהתעמל ולהתחרמן על המדריך שלה. סקופ בשבילך, היא תתקע ולא תצליח להתקדם ותעזוב את הבית. יתנו לה הזדמנות שניה והיא תחזור לעונה השלישית ותסיים יפה. כמו כן מאז שסיימה כבר הספיקה להתחתן עם בחור שנראה טוב ולהוליד שני בנים.

מ ש כ י ת

New member
קראתי עד הסוף, בחיי

ל
אתה מוזמן תמיד, וסוכרזית לא טעים, תנסה הרמזית, בלי טעם לוואי...

למעלה