הפרק היומי

• פותח הנושא yulo
  • פורסם בתאריך

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifפרקקקקקקק מדהים!!

אני במתחחחחחחחחחחחחחחח
!!

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifפרק חמדמד../images/Emo13.gif

למה מקס ופלור והילדים עוזבים הרבה יותר פשוט להעיף את דלפי :-\ ארר.. מרטין מעצבן מה הקטע של לא להתקלח מה הוא בן 3 ?
ויש! יש! יש! הדיירות המעצבנות הלכו!!
ומה יהיה אם פלור
|סופליר|?

ענבלי1234

New member
היה פרק יפה../images/Emo99.gif וחדשה..

היי אני חדשה.. קוראים לי ענבל ואני אוהבת את התוכנית פלוריסיינטה חחחח.. מקווה להשתלב!

sweet shir

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שיר, בת 13 וחצי מרעננה.. השתלבות מהנה..

פרק יפהה!!../images/Emo87.gif

דלפינה מגיע לך
מרטין מעצבן אותי כבר
יוו מגניב פלור זיהתה את מקסימו
סגונדו מעצבן.. מה הוא מתערב?! אבל מצד שני הוא צודק.. מקסימו מנצל את מה שקרה לפלור... סורי שלא כתבתי היום.. למדתי למבחן בכימיה
יש לי מחר

קמילעעע

New member
הלוואי תיכשלל!

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםם! יאללה בהצלחה מותק.. תעשה קצת שליפים לא יזיק.. ותדאג להביא הרבה חודים לעט עיפרון שלא תתקע בלי[משומה תמיד באמצע מבחן תופס את החודים שלי חשק עז להשבר ולהגמר..
]

הכנתי שליפים../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

אבל לא הייתה אפשרות כי היא לא ענתה לשאלות ורק הסתכלה עלינו
אבל בסוף הלך בלי עין הרע מצוין!

פרק חביב וגם ראיתי את זה של היום

אתמול בלילה ככה שאני מבולבלת על איזה פרק מדברים אבל אתמול בערב היה פרק נחמד כזה... אבל סקונד מעצבןןןןןןןן בעצם כולם היו מעצבנים והפרק של היום... טוב נו נחכה

uoston

New member
מתה על ההמשך יבוא!!!!!!!

פשוט חזק!!!!!!!!!!!
גמאני חושבת שהוא יצא בכוונה בהתחלה....אבל אולי בסוף זה לא היה ככה כי הוא כן הלך להתקלח שם...טוב..לו'משנה....
איזה משעשע היה עם הקטעים של פלור ודלפינה על הדיירים!!!!
ממש הצחיק אותי!!!!! ושדלפינה הסכימה עם פלור כזה אמרתי בלב "מה??מה פיתאום היא מסכימה איתה וזה..מה קורה פה?!" ואז בדיוק מללה אמרה את זה.....
איזה חמווד מקסימו פשוט בונבון!!!!!!!
וואי מעניין מה היא תגיד לו...בטח תכעס זה ברור..... איזה דפוק עם אוליביה, סתם נדוש כבר....
איזה מפחיד זה שפרנקו עצבני....
כאילו מה???פלור סתומה או שהיא עושה ת'צמה? היא לא מבינה שהם נוסעים!?!?!?!?!?!? היא ממש לא אחראית....
מחכה ומצפה לפרק של היום!!!!!

למעלה