הפרק היומי!!!

Hadas 87

New member
איזה עזרה??

זה נקרא שהתפילה עזרה?!?! לא ראית איך האידיוט צרח עליה??? אני לא מבינה כלווםםםם כבררר. כאילו זה לא משהו רצה?? פרק שעבר הוא צרח עליה כי הוא חשב שהיא סתם שיחקה איתו ושהיא עדין עם גסטון אז עכשיו שהוא מגלה שזה בדיוק הפוך ממה שהוא חשוב הוא שוב צועק עליה??? אני לא מבינה כלווםםםםם! ררררר! כאילו בכוונה שלא יהיו יחד, להמציא סיבות דפוקות כדי שלא ישלימוווו ררררר. מה כואב למישהו שהם יהיו יחד 5 דקות לפני שהיא מגלה הכל?? וואי גאד וואי?!?!? חחחח *נסחפת* חחח ודייגו ורוברטה השלימו? עוד קטע שלא היה ברור.... נו באמת בנושא כזה מרכזי הם לא יכולים להיות קצת יותר ברורים?!?!

HEN0121

New member
כן חוצפנים

צריך לענות את התסריטאים לתפוס את הביים להרביץ לצלם! קיצר העיקר שמיה ומיגל יהיו ביחד

rotemsror

New member
אהבתי תקטע שתומס בא לסימון ורוברטה

ולוס ויויאנה גם באה והיא אמרה שתומס הבריז לה ואז רוברטה אמרה משהו כזה "באמת תומס לא לימדו אותך שאסור להבריז לנשים ובטח שלא לאיגואנות" פרק נחמד אבל התאכזבתי ממיה ומיגל מיגל אמור לשמוח שמיה אמרה לגסטון שהיא יוצאת איתו זה אומר שהיא עדיין מרגישה אליו משהו אבל לא מיגל חייב לכעוס על זה...

soy rebelde

New member
אולי זה היה קטע נחמד...

אבל אח"כ שהקולברה מנור הרביצה לתומס זה לא היה נחמד פארה נאדה!
כן, מיגל קלט משהו אחר לגמרי
ולא הבין שמיה רוצה אותו..

soy rebelde

New member
נכון ;-[

אבל, אני מקווה שמיה תהיה עם מיגל וככה תהרוס ללוס את התוכניות

Hadas 87

New member
כן אבל מתי??? :(((((

זהו עוד מעט היא מגלה הכל ואז הם ישלימו רק בסוףףף בסוףףף שניה לפני שהעונה נגמרת... אם הם לא ישלימו בפרקים האלו אז זהו אין מתי כבר. רק בסוף.. .:((((

soy rebelde

New member
נכון ../images/Emo45.gif

הסקת המסקנות של מיגל הייתה מוטעית..
אני ציפיתי שזה מה שיקרה: מיגל נכנס כרוח סערה לחדר של מיה ומכון התסריט משתנה! מיגל:נפרדת מגסטון? מיה:כן
מיגל:ואמרת לגסטון שאנחנו יוצאים? מיה:אממ כן
מיגל:למה?
מיה:כי...כי הבנתי שאני אוהבת אותך
מיגל:גם אני אוהב אותך מיה!
ומאז הם חיו באושר ועושר
חחח המשכתי את ההסיחפות שלך
אבל לא ;-[ בכל מקרה, גם אצלך רוברטה ודייגו הוא קודם עמד לנשק אותה, ועכשיו כשהם פחות או יותר השלימו, אז פתאום אין נשיקה
והיה אחרי זה מסך שחור , אולי קיצצו עוד משהו?

Hadas 87

New member
לדעתי הם לא חזרו

אלא היא רק הסכימה לתת לו הזדמנות אולי היא תסלח לו.. וזה שונה. אבל האמת לא איכפת לי.. חח למרות שאם אני חייבת להיות כנה אז כן, היה מעצבן אותי אם דייגו ורוברטה היו חוזרים עכשיו אחרי כל מה שהוא עשה לה והיא לא בעוד שלמיה ומיגל היתה הזדמנות מונחת על מגש של כסף כדי לחזור והם לא ניצלו אותה... חח ררררר איזו כתיבה מטומטמתתתתת!!!!!!

soy rebelde

New member
אוקי..

ולא הבנתי את הקטע שהיא הלכה איתו לקפיטריה.. מה היא רצתה להוכיח, שהיא ידידה שלו?
והדס, נראה לי כדאי שתראי עכשיו כמה סירטונים מהימים היותר טובים של מיה ומיגל לשיפור מצב הרוח והסיכומים

Hadas 87

New member
לא. אני רשמית בשביתה. חחח

לא איכפת לי שמיה ומיגל לא יהיו ביחד אם יש סיבה מוצדקת. אבל מה שהיה היום היה סתם לשגעעע את הצופים ולמרוחחח את הסיפור! כל הקטע עם ההתערבות שלא היתה היה צריך כבר מזמן להתגלות... הסיפור עם גסטון הסתיים כבר- אז לפחות לעד שמיה מגלה את ענין הנקמה הם היו צריכים לחזור. אני ממש לא מבינה למה הם לא ביחד עכשיו אחרי כל מה שקרה במסיבה.. טוב שעוד שניה הוא אמר לה שם שהוא אוהב אותה! (בכמעט נשיקה השניה שלהם שהיא שאלה אותו למה הוא עזר לה עם לוס ויויאנה...) אז הם לא יכולים ככה לטרטר את העלילה.. פעם הוא מתנהג כאילו הוא אוהב אותה ופעם כאילו הוא שונא אותה.... זה מרגיזזז! והסרטונים מהימים הטובים שלהם חרושים כבר אצלי במוח חח אני רוצה חדשיםםםםםם! חח

soy rebelde

New member
חח אז בינתיים אל תראי רבלדה..../images/Emo67.gif

את גם יוצאת מעוצבנת וגם שובתת עם הסיכומים
אני אגיד לך כשהם ישלימו
חח נראה לך?!?! זה פשוט למתוח אותנו ואז להביא אותה בפרקים מדהימים!! מי אמר קנקון?

Hadas 87

New member
מאמי עד קנקון יש עוד הרבה זמן

שלא תחשבי שקנקון הוא תוצאה של כל מה שקרה פה עכשיו חח מממממש לאאא.. תאמיני לי אני כבר יודעת מה הולך לקרות כל העונה מסרטונים וכו'.. הענין הזה הולך להשכח כמו הרבה ענינים אחרים שלא נפתרו עוד ב"רבלדה" ... עכשיו יבוא הקטע עם הסיפור של הנקמה, העזיבה למונטריי, גסטון.. ואז הסוף שהם משלימים... זה בכלל לא יהיה קשור למה שהיה עכשיו... מה שהיה עכשיו זה סתם כדי שלא יחזרו (אין לי מושג למה?! גם ככה הם עוד שניה נפרדים שוב.. אז שיתנו להנות קצת חח)

soy rebelde

New member
עוד כמה זמן קנקון? ../images/Emo10.gif

ואין לי מושג מה יהיה שם, ראיתי רק כמה תמונות.. ומה תכף נפרדים?
הוא לא הולך לשום מקום עד שלא יהיה איתה! או לפחות ככה אני מקווה

Hadas 87

New member
קנקון זה בכלל

בתחילת העונה השניה.. ויש עוד זמן עד שהעונה הראשונה מסתיימת.. הרבה דברים עוד צריכים לקרות... התכוונתי שהם תכף נפרדים כי גם ככה עוד שניה מיה מגלה על הנקמה.. אז קיוויתי לפחות שעד את הם יהיו קצת ביחד.. (ל10 דקות ככה.. חח) אבל לא, אפילו את הנחת הקטנה הזו לא נתנו לי חח

soy rebelde

New member
איזה רעים ../images/Emo67.gif חחחח

אבל את תראי שזה יגיע מהר..ואף על פי שהם כל הזמן רבים, הם תמיד ביחד: כשהם הלכו לחפש את גסטון, להסביר לסלינה בקשר למכתב ששלחה ללופיטה, ובמסיבה הם רקדו יחד
יהיה טוב!

למעלה