אני יודעת שאין הרבה סיכויים אבל תמיד מותר לחלום נכון? *מתפללת* הלוואי הלוואי הלוואי שהיום מיגל יגלה איכשהוא שמיה זרקה את גסטון ויחזור אליה כדי לבקש סליחה ואז הם יחזרו, אפילו אם זה יהיה רק ל5דקות אבל שיחזרו. פליז....! אני מניחה שאחרי הפרק נדע אם יש או אין אלוהים אה? חח
חחח אוףףףףף איזה פרק מעצבןןןן בכלל לא בא לי לעשות סיכום! מיגל ממש עצבן אותייי טוב שהוא התרכז בתפל ולא בעיקר! אם מיה אמרה לגסטון שהיא יוצאת עם מיגל זה אומר שהיא נפרדה מגסטוןןןןןן!!!!! תתרכז בעובדה החשובה הזו! ולא בזה שהיא שקרה או לא שיקרה! מה זה חשוב עכשיו אם זה נכון או לא ?! העיקר שהיא נפרדה מגסטון כדי להיות איתךךךךך! מה אתה הולך וצורח עליה??? אוףףףףףףף לפעמים הוא מתנהג בכזה טמטום! ואלמה גם כן עצבנה אותי.. כ"כ ילדותית שבא כבר להקיא.. "קולברה קולברה".. דיי מה היא ילדה בת 7?! זהו אני עצבנית על הפרק, ואין סיכום היום. עיצומים חחח אה ולילכוש, לא ראיתי תגובה שלך אתמול.. חח
הכתיבה בסדרה הזו פשוט גרועה. סליחה אם זה מפריע למישהו. אבל זה ממש נכון רק שימו לב איך כל פרק הדברים זזים בצורה כזו שהם ממש סותרים את מה שהיה בפרק הקודם! אני לא יודעת איך להסביר את זה כ"כ אבל משהו שם ממש דפוק בכתיבה של העלילה... קחו למשל את המקרה עכשיו עם מיגל ומיה.. פרק שעבר הוא כעס עליה כי היא שיחקה איתו וכי הוא חשב שהיא עדין עם גסטון בגלל שהוא ראה את הפרחים וזה.. הפרק הזה גסטון אומר לו שמיה אמרה לו שהיא יוצאת עם מיגל אז מיגל במקום לקלוט שזה אומר שהיא וגסטון נפרדו ושמיה באמת רוצה אותו (מיגל!) הוא מתעצבן עליה עוד יותר שהיא שיקרה לגסטון כי הם לא באמת יחד.... הוא לגמרי אבל לגמרי סתר את עצמו! פרק אחד הוא רצה שהיא תפרד מגסטון ותיהיה איתו בפרק השני הוא כבר התעצבן בגלל זה! תקלטו איזה פאק חמור בכתיבה!! וזו רק דוגמא אחת יש מיליוןןן כאלו! זה ממש מעצבן כבר..