הפרק היומי ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif פרק משעמם ביותר. ג'קי צריכה פסיכולוג דחוף. היא מתייחסת לניקיייי כאילו הוא היה ילד בן שלוש שצריך אבא ולא מבוגר בן 40+, שעד השנה האחרונה הסתדר טוב מאוד בלי אחד. הוא יתגבר על זה אם תישארי אם חד-הורית, באמת. סיפור פשוט מגוחך, שלא לדבר על הליהוק המופרך ביותר בתולדות הסדרה של ג'ק ווגנר כבנה של לא"ד, שבסצינות מסוימות אפילו נראה מבוגר ממנה. בראד בל פשוט מטומטם. זאת רק אני או שהמונולוג קורע הלב של אמבר הביא אותי למחשבות שמא היא מאוהבת בסטפני? ג'יזס, העיניים שלה ממש ברקו כשהיא דיברה עליה! אפילו תומאס (תום ../images/Emo3.gif) היה קצת בשוק ועשה פרצוף של "מה היא רוצה לעזאזל?". בכלל, תומאס קצת מפשל מבחינת המשחק בזמן האחרון - הוא נשמע כאילו הוא קורא מדף את השורות שלו ולא משחק בצורה טבעית. העיצוב של הדירה של אמבר הוא עלבון לאינטיליגנציה של הצופה הממוצע. מצד אחד היא גרה בחור נידח, אבל מחנה את מכונית המליונרים שלה בחוץ, כי הרי אין גנבי מכוניות ב LA. הטלוויזיה הישנה בכלל הוציאה אותי מהכלים - העיקר להראות לנו שהיא עניה, בלי קשר לכך שאין כאלה טלוויזיות יותר, אולי רק ב EBAY. בכלל, הדירה היא של סי ג'יי וקשה להאמין שזאת החורבה שהוא השאיר לה. יאללה יאללה. אני יוצאת מהארון - אני לא אוהבת את אמבר ותומאס ביחד. אין להם שום כימיה לדעתי. היא הרבה יותר מתאימה לאוסקר, פחות מתבכיינת לידו ומתנהגת בצורה טבעית יותר. תומאס הוא אכן ילד. ישודכו אמבר ואוסקר לאלתר! ודבר אחרון: מה הקטע שלרידג' יש את המספר של לוטנט בייקר בפלאפון? זה לא קצת תמוה? ולא רק זה, תוך דקות ספורות הלוטנט מתייצב באחוזת פורסטר ומציית לפקודותיו של רידג'. אכן, כסף קונה הכל - גם שוטרים.