הפרק היומי 9.5.07

hillator

New member
הפרק היומי 9.5.07

בסימן יום הסטודנט בטכניון צפיה מהנה

Jasper Jasper

New member
ג'ניפר שקט כבר!

כמה פעמים אפשר לראות את אותה סצינה שלה דואגת ומנסה לעצור את ג'ק מלהיות מה שהוא? והאבי החדשה נוראית. פרק משעמם עד עכשיו,הוא סתם ברקע ואני ממש לא מתעניין. והסצינה של בל ורקס הייתה סתם מוזרה.

הבינוניות חוגגת~

פעם ראשונה השבוע אני מצליחה לתפוס פרק מההתחלה עד הסוף בכל מקרה כל הסצינות של אייב/לקסי/ג'ק/ג'ן דיי מוזרות. אשכרה אייב וג'ק מורחים אותן בסיפור על המבורגר?? וגם, זה היה ממש ממש מצחיק כשאייב וג'ק דיברו על המטרה שלהם ואז לקסי וג'ן אמרו "אנחנו היינו רוצות לדעת" והמצלמה עברה להראות אותן בדלות עומדות בצורה ממש מאיימת
סמי ולוקאס- תמיד כיף לראות אותם רבים
כ"כ מעצבן אותי אבל שהרבה זמן לא נפטר מכל הסיפור של סמי רוצה שהמשפחה שלה תהיה ביחד. לא יכלו לתת לה עלילה יותר בוגרת?.... אליסון סוויני נראתה אגב ממש טוב היום בשמלה האדומה. בד"כ היא לא נראית משהו בבגדים חגיגיים בסדרה אבל היום היא הייתה ממש יפה
שון ובל- וואיי אני שונאת את שון%$$$@@!31212 כל פעם שרואים אותו הוא מפונק ומטומטם יותר אפילו בל הייתה סבבה לגמרי היום יחסית אליו, רציתי להקיא כל פעם שהוא פתח תפה. עאלק "רקס בן אדם נורא1#@$!@# הוא ניסה להרוג את ההורים שלי$##$@2" אתה כולה ילד מפגר מה אתה חושב שאתה כבר יודע

Jasper Jasper

New member
היא באמת נראתה מעולה

הסצינות של ג'ניפר מגוחכות. "ג'ק! למה אתה רוצה לגלות לאבי את המתכון הסודי שלך להמבורגר!? אני פוחדת!" טוב הדמות שלה גם ככה רק תדרדר מפה והלאה עם כמה נק' אור קטנות והצלה ע"י מיסי. הפריוויו היה נוראי,שוב אותן סצינות ואני ממש שונא את האבי הזו.למי אכפת שהיא רוצה להתלבש כמו זונה? גאד.

חחחחחחח אוי נכון ההמבורגר

איך שחכתי
שמתם לב אגב? רק הגיע ריילי וחצי מהפורום התחיל לרדת על הדמויות האהובות עליו

Jasper Jasper

New member
כן,זה נורא ../images/Emo58.gif

ג'ניפר לאט לאט תאבד את כל האישיות שלה.כששון יסע לתוך הכנסייה בחתונה של בל ופיליפ יש סצינה שאני ממש שונא כשג'ניפר עם איזשהו פוני מפלצתי רואה שנוזל גז מהאופנוע ושהכנסייה עומדת להתפוצץ... אז היא הולכת לרקס ואומרת לו,ואז הוא מזהיר את כולם. כי ג'ניפר היא אישה,אז היא לא יכולה לעשות כלום. וג'ניפר גרסת 2006 "אני אוהבת אותך ג'ק.אבל אני אוהבת את פרנקי והתחתנו,אז תמות כבר אוקיי? לא משנה שדמיינתי את הרוח שלך איתנו במיטה,או כשהתנשקתי איתו בפעם הראשונה" ? בלעעעע.גם כשג'ק החליט להתאבד ב2005 התחלתי לא לסבול אותו.הדמויות לא היו משהו,מאט ומיסי היו מעולים.

2DH

New member
אוקיייייייייייי (אולי מכיל קצת ספויילרים)

דבר ראשון אני רוצה מרלנה נמשיך ... הסצנות של ג'ק ג'ן אייב ולקסי מתחילות להסתובב סחור סחור בלופ אינסופי ... התינוק שמשחק את תאו ממש מתוק ... הוא היה ממש חמוד בסצנה עם ג'ן הסצנות בהן העיניים של אייב עוד שניה יוצאות החוצה עדיין משעשעות. מה יותר מטריד אבי הזאת או אבי הממש ישנה , הבלונדה שאוצר המילים שלה גבל ב : אמא , אבא , פיטר ואני אוהבת את .... (אחד מהשלושה) ממש רחמתי על מימי . אני לא אוהבת את בוני, למרות כל האהבה שלי לג'ודי אוונס. פארה וג'ודי היו מצוינות סוף סוף לוקאס אמר לסמי את מה שאני חושבת ... תתבגרי תמישיכי הלאה עברו עשר שנים מאז שההורים שלך נפרדו !!! סמי זקוקה לחיים . לוקאס היה מעולה ...נהינתי מהסצנות שלהם השיחה של טוני עם 'סטפי' היית משעשעת ... (שמתם לב איך התמקדו על התמונה של מרלנה ... זה נראה לי היה רמז מכוון ) ובהערת שוליים : מרלנה נכנסה להריון כשהיא וג'ון שכבו במטוס במטוס לא מהפעם על השולחן... אכן (באופן מפתיע) ג'ייסון וקריסטין לא יודעים לשחק... רקס מעצבן , מה המנורה עשרה רע ? סה'כ - אני רוצה מרלנה !!! :) .

hillator

New member
מסכימה!!

וריילי משכתב היסטוריה למה זה לא מפתיע?

santa barbara

New member
הפרק היומי...

יוואו ג'ק מילא אתה כותב צוואה אבל לגלות את המתכון של ההמבורגרים.. זה כבר יותר מדי...חחח אני חייבת לציין שמימי ממש מפגרת..אם לי הייתה אמא כזאת לא יודעת מה הייתי עושה לה... נראה לי שהייתי פונה למשטרה או משהו כזה אבל במקרה של משטרת סאלם זה די מיותר. מצד שני גם במשטרת ישראל זה די מיותר חחח

dandush 24

New member
מימי באמת מפגרת

חסרת עמוד שידרה ופשוט מעצבנת! היא גם לא שיחקה משהו היום.גם את בוני אני לא סובלת איכס... תת רמה של תסריט. רקס מניאק ובל מעצבנת. ושסמי תתבגר כבר- נמאס מההתבכיינות הזאת!! ג'ק וג'ניפר\אייב ולקסי - חוזר על עצמו

נטלייי

New member
פרק לא רע

מימי ובוני היו טובות. אבל הוואו של הפרק היה סמי ולוקאס. חוץ מהעובדה שסמי ממשיכה להיות ילדה קטנה, הייתי פשוט מרותקת לסצינות שלהם, לדעתי בריאן ואליסון נתנו בסצינות האלה את המשחק של החיים שלהם

למעלה