הפרק היומי 8.11.07

לא זה כככה יבבוא

"אוי שון אתה יודע שאתה עלול להיות הקורבן הבא אני דואגתלך" אחרי דקה "אתה שוב חושב שאמא שלי רוצחת אני לא מאמינה עליך לא רוצה קשר איתך" פיצול אישיות קשה הרסו אותה בעע

בל מפגרת,שון חכם זה ההבדל!!!

ולמה את כל כך שונאת את שון? חבל שבל לא נפלה במקום שרשרת,נמאסה מהתמימות שלה

dandush 24

New member
ג'ייסון עדיף מקירסטן

וקירסטן ממש משחקת מעולה מה אני אגיד לך
לא! ג'ייסון לפחות easy on the eyes

abcd80

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שג'ייסון משחק טוב יותר מקירסטן. קירסטן נראית כאילו המשחק שלה מאולץ לידו. הוא משחק יותר טבעי ממנה.. וחוץ מזה פעם אמרו פה בפורום ששני השחקים במציאות לא סבלו אחד את השני בהתחלה. זה עובר גם דרך המסך.. כ"כ הרבה פעמים אני נקרעת מול המשחק של קירסטן. יש לה תנועות משחק שמצחיקות אותי..

משחק רע? בנתיים הוא זה שגילה

שמרלנה רוצחת,הוא הכי בסט,הוא לא פתאט,עדיף הרבה על רובם בסלאם עדיף על בל הפוסטמה שחיה בסרטים,שאמאשלה זו התמימה והקדושה מעונה

לא אמרתי שהוא לא חכם

סה"כ אמרתי שאין לו כישרון משחק בגרוש זה הכל. אני אישית תמיד אעדיף את בל לא משנה מה חוץ מהעיניין שהיא מגנה על מרלנה אבל זה עיניין טבעי ככה זה בין בת לאם. חוקי הטבע-זה מה יש

דאג וסלסט

דאג באמת איכזב. והסצנה של סלסט היתה מצחיקה ביותר!! ומרלנה תמיד הולך לה. היא פשוט משהו האישה הזאת

Jasper Jasper

New member
פרקי השבוע

העלילה רשמית הגיעה לשלב שכל העלילות של ריילי מגיעות אליו - השלב שבו הן היו צריכות להיגמר ממזמן ורק ממשיכות להימתח.הפעם דאג פתאום נזכר בפלאשבק מזויף שהוא ראה את מרלנה,ואז מתנהג כמו האדם המטומטם ביותר בעולם.מה שכן,הקרב בינהם? LMAO.ברגע שמרלנה קפצה לתוך הקבר הייתי חייב לבדוק שיס מקס בטעות לא הקליט לי את באפי.כמובן שבסוף היא דקרה אותו,אחרי מיליון סצינות "דאג עומד מאחורי הופ ובו,אבל הם לא רואים אותו כי הוא מתחבא מאחורי קבר!" או וואטאבר.וברצינות,כמה פעמים הפריוויו יכול להכיל את מרלנה מחזיקה סכין מאחוריה ומתכננת לרצוח מישהו?
קריסטיאן אלפונסו הייתה מעולה בסצינות שהיא ראתה את דאג.הסצינה של ג'ולי ודאג בכנסייה הייתה לא משהו לטעמי,יכלה להיות הרבה יותר טובה.סלסט מעצבנת ברמות. הסצינות של לומי לא ממש עיניינו אותי השבוע,כמו כן הסצינות המיותרות של בל ושון והסצינות של ניקול.על ג'ניפר והעלילה שלה אני לא יגיב מתוך כבוד למיסי.

רצח דאג

אני חושבת שרצח דאג הוא הרצח הכי מטומטם שקרה מכל 9 הנרצחים(נוציא את ויקטור) הדברים קרו מהר מידי ללא חשיבה מעמיקה ורק חיפשו מי יהיה לשים כקורבן הבא של מרלנה אז שלפו את דאג מהכיס בשניה האחרונה. וזה לא לעניין ובגלל זה ככה זה נראה גם. חבל..באמת אכזבה

Nemesis Divina6

New member
הפרק

אהבתי אי שוקאס כעס על קייט וגירש אותה כדי שהוא יוכל לדבר עם סמי. בכלל, כל הסצינות של השלושה היו נחמדות. שון ובל,נגיד.... מרלנה משחקת בצורה גאונית. דווקא למדתי לאהוב אותה כשהיא רעה ואכזרית. איך לעזאזל היא ידעה על המקל הזה ומה הוא עושה? היה ברור שג'ון לא יצליח לתפוס את מרלנה. הסצינה בכנסייה שג'ולי חיבקה את דאג ופתאום הוא נעלם והופ עמדה שם בוכה, היתה אחת המרגשות אי פעם. הופ תמיד מדהימה ובפרקים האחרונים אפילו עוד יותר. בו חמוד, איך הוא היה שם בשבילה וחיבק אותה. זוג מדהים! ג'ולי קנתה אותי עם ההלם שלה מהרגע שהיא הבינה שדאג מת. חבל לי על דאג, אבל מה לעשות. כל הקטעים של סלסט היו ממש ממש מטומטמים.

מרלנה ג'ון והמקל

מרלנה ידעה על המקל כי היא נכנסה למלכודת של שודדי קברים. היה נהוג(ואני חושבת שעדיין) שכל מי שנכנס במטרה לשדוד קברים נופל למלכודות במטרה "למות" כמובן שלא בכוונה חח אז מרלנה רכבה על הרעיון אבל הפחיד אותי העיניין שהיא אשכרה תיכננה לרצוח את ג'ון בעזרת הקירות. זאת באמת לא המרלנה שאנחנו אהבנו. למרות שדי מצחיק ומשעשע לראות אותה ככה רעה ורוצחת. ספויילר רצח אליס יהיה מצחיק ברמות אני חושבת..

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

הרצח שלה,למרות שהוא יהיה off screen,יהיה אחד הדוחים.מזעזע לחשוב שהם באמת עשו את זה

abcd80

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

ועוד שמדובר בשחקנית הוותיקה ביותר בימ"ח וככה עושים לה דבר כזה. מעניין איך דידרה הרגישה בסצנת הרצח איתה..

2DH

New member
דידרה (ספוילר)

אמרה בראיון שהיא נתנה בשבוע שאליס מתה (גם אותו יש לי באיזו פינה אפלה במחשב) שהיא לא היית מסוגלת לבצע את הסצנות , אבל פרנסיס אמרה לה שזה מה שהיא צריכה לעשות ועזרה לה עם הסצנות (אני לא זוכרת עם פרנסיס כבר ידעה שכולם חוזרים ובאחד באפריל כבר כל הצוות ידע שכולם חוזרים)

למעלה