הפרק היומי 8.11.07

4hilla4

New member
פרק טוב

אהבתי את הסצנות של קייט עם סמי.. לא את של סמי עם לוקאס.. אני עדיין שואת אותם כזוג. הקטעים של מרלנה היו חזקים.. הורג אותי שדידרה משחקת אותה כזאת מרשעת.. אני ברצינות מתגעגעת למרלנה של שנות התשעים המאוחרות.. שיחזירו אותה לאלתר!!! ממש קניתי את המשחק של הופ.. היא הייתה ממש ממש טובה הפרק. שון ובל... טוב היה נחמד...לא מדהים, אבל נחמד. המלכודת של גון- אהבתי.. היה מצחיק... חשבתי שהיא הולכת להרוג אותו בעצמה. אבל לא.. מרלנה לא מלכלכת את הידים שלה. הפותחן האהוב על מרלנה בא לשימוש עכשיו לעיתים קרובות.. וואי הלילה הזה שיא הארוך! מה נסגר?! קיצר פרק טוב...

מרלנה

ממש לא מלכלכת את הידיים שלה.. מה פתאום... חוץ מהדם של ג'אן ספירס.. מה פתאום...נכון הילה? תעשי לי טובה תצאי מהלה לה לנד שלך

פרק מעולה של היום!!

ג'ולי בזבזה על סמי קייט ולוקאס אני אפילו לא אגיב כהרגלי לא שווים את ההקלדה שלי שלושתם. מרלנה היתה תותחית לא חשבתי שהיא תגיע לרמת שפל כזאת חחחחחחח היא רק הולכת ונעשית רעה מפעם לפעם. ג'ון היה טיפש מבחינתי ובו היה מיותר מאוד בתור רב פקד מחליפו של אייב. הופ באמת נתנה את השואו של הלייפ שלה. כל הכבוד. בכלל הופ תמיד שיחקה מצויין... אהבתי את הקריאת מוחות של מרלנה/סלסט היה מצחיק הכישוף שסלסט אמרה כדי להכנס לראשה של מרלנה ובסוף התעלפה חחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק לא הבנתי את הקטע של דאג הוא מדבר עם הופ ובדיוק כשהיא ובו שואלים אותו מי הרוצחת הוא משתתק ומיד אחרי זה עונה על שאלה אחרת כאילו מה נסגר??? את בל ושון לא הרגשתי בכלל לא היה להם זמן מסך אפילו. טוב הם גם ככה לא הופיעו כל השבוע זה היה מיותר שהראו אותם היום דווקא. ניקול וג'אן נעלמו לי וטוב שכך :) הפריוויו ליום ראשון היה מצויין דאג : "הקורבן הבא הוא האישה האהובה ביותר על כל סאלם"!!! יהיה אקשן :)

הלילה הארוך ביותר של סאלם

אני רוצה להבין משהו.. אז לילה לפני זה היה הלילה של הקרקס? אין מצב.. תגידו לי שזה לא נכון

r18d

New member
לדעתי זה היה פרק גרוע ביותר

קודם כל דאג.....דאג יקירי....(או הכותבים של דאג)....אם יש לך מספיק אויר לדבר עם הופ-למה לא להגיד פשוט "מרלנה רצחה אותי"?!?! באותו הרגע פשוט נואשתי מכל תקווה מהפרק הזה... מכל מקרי המוות-זה היה עשוי בצורה הגרועה ביותר (אני מדברת על הפרק של היום!!!!!! לא אתמול,לא שלשום-אז לפני שתתקפו אותי תקראו שוב...). ואחרי זה- מה הקטע עם השרשרת של בל?!? למה זה היה קשור? לכלום בערך.... אהבתי את סמי ולוקאס- אבל זה לא חדש ומה עוד יש לומר על הסצנה הגרועה ביותר של סלסט חודרת לעמקי נשמתה של מרלנה בסצנה שלא היתה מביישת סרטים למבוגרים. זה היה זלזול בצופים.... ג'ון- מקגייור\באטמן....רק עצם עזרה לך? איפה כל התושיה שלמדת דרך מורך ורבך סטפנו?? (ואני חולה על ג'ון). מה אני אגיד??? יש עוד המון שכבר הדחקתי-אבל אני נאלצת לסכם ולומר שלהבדיל מהקצת שקראתי כאן-אני ממש ממש התאכזבתי מהפרק...הוא היה בשתי מלים-תת רמה.

תגובה

לגבי דאג.אני איתך. זה באמת לא היה במקום שהוא לא אמר על מרקילר כלום. לדעתי המילים המוזרות האלו בכישוף של סלסט היו באמת זלזול בצופים! זה היה גם לא ממש במקום. היו יכולים לעשות את זה פחות דרמטי. עד שהיא התעלפה... ולגבי ג'ון באמת הוא לא היה בפעולה כבר הרבה זמן. הוא מזהה ממש כל הליכה של מרלנה ומתכחש לעובדה שזאת באמת יכולה להיות היא...לפי מה שבו שאל אותו. ואני לא חושבת למרות כל זה שזה היה פרק תת רמה. נהפוכו...פרק מעולה עם אופציה לזלזול קליל. לא יותר מזה

r18d

New member
אני מוכנה לקבל את דעתך....

יכול להיות שהגזמתי קצת-אבל באמת-אם לא תת רמה-אז גם לא זלזול "קל"....זה היה קצת יותר מ"קל"....חייבים להסכים על זה לא? זלזול במשקל כבד....אני מוכנה להתפשר על זה. :)

2DH

New member
פרק מעולה

הסצנות סביב המוות של דאג היו מצוינות. כולם עשו עבודה מעולה, קריסטיאן פיטר סוזן וביל. ממש התרגשתי שדאג נפרד מג'ולי ואז הופ באה - אלברט אלאר מביים פרקים מעולה (זה משפט שאני אגיד הרבה בעתיד) אבל זה נכון... הוא היה הבמאי של הפרק הזה ועשה עבודה מעולה.. בל ושון - אם נגיד הם היו נופלים במקום השרשרת למשהו היה איכפת ?! סלסט היית קצת מטרידה בפרק . ודידרה - היא פשוט מדהימה , ממש נהינתי . כמובן שלראות את סופר ג'ון בפעולה זה צ'ופר לא קטן. פרק מעולה ממש נהינתי.

בל ושון

חחח גמני הייתי שמחה אם שון היה נופל מהמרפסת במקום השרשרת של בל. אבל לא הייתי רוצה שבל תהיה זו שתיפול חח

abcd80

New member
פרק טוב

הופ שיחקה מצוין כרגיל.. מרלנה היתה פשוט מפחידה הפרק.. גם סלסט עם ניסיונה לחדור למוחה איזה סצנה הזויה .. בל ושון מיותרים. לא תרם בשום דבר לפרק.. לומייייי
אני שמחה שלוקאס לא האמין לתככים של קייט ו"גירש" אותה מהדירה כדי שיוכל לשאול את סמי ישירות על רגשותיה. איזה חמוד הזוג הזה ! וזה הרבה בזכות משחקם של ברייאן ואליסון.

פרק בסבבהה

גו'ון נכנס למלכודת וגם יצא ממנה כמו גדול ! חבל רק שלא תפס את מרלנה בהתחלה או חיכה לה בפינה הופ מיקצוענית ממש טובה אהבתי ,בו היום מיותר רק מחבק אותה כמו טמבל בל תמימה בא לי להרביץ לה,לאיודע מה שון המלך עושה איתה סמי לוקאס וקייט היו מיותרים,אבל נתנחם שלא ראינו את בריידי ניקול וגאן פטריק וג'נפר דאג טמבל צועק להופ שהיא ילדתו במקום להגיד מרלנה וזוהו,איכזב אותי, סלסט הרסה אותי איך נכנסה למרלנה לראש חחחחחחחח בסוף התעלפה היא אחת הטובות יום ראשון יהיה טוב,חבל שאחת אהובות עלי ועל סלאם היא הבאה בתור
ואיך לא נגמר למרלנה המזל היא פשוט מלכה שטנית!!!!!!

abcd80

New member
בל סתומה.

עכשיו הסבא של שון, דאג מת וניראה איך בל תגיב לזה ? ניחוש: "אוי שון אמא שלי לא הרוצחת הסדרתית אז מה אם שני הסבים שלך מתו הלילה??" יאללה ניחושים לא יהיה קשה לנחש את תגובתה

dandush 24

New member
הלוואי שבל הייתה נופלת מהמרפסת!!!

היא כ"כ נמאסה עליי יאק! והמשחק של קירסטן גם מעצבן אני מחכה כבר למרת'ה.

abcd80

New member
../images/Emo58.gif מעליי ופה

מה רע במרת'ה? לפי דעתי מרת'ה וג'ייסון לא התאימו ועכשיו שיש את שון החדש (ברנדון בימר) בהחלט רואים שיש לו כימיה עם מרת'ה וזה מה שעושה את שון ובל לנסבלים ביותר..

Jasper Jasper

New member
מרת'ה ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif

לרוע המזל,אחרי קירסטן נאלץ לסבול במשך חודש? שחקנית נוראית לא פחות - צ'ריטי ריימר.קול מעצבן,הבעות פנים לא מובנות,חוסר רגש..כנראה רצו מישהי שתחליף את קירסטן באופן מושלם.

למעלה