הפרק היומי 8.11.07

4hilla4

New member
../images/Emo10.gif בא לי לבכות

איזה חמודה דידרה... גם אני הייתי מתקשע לבצע דבר כזה... אם אלוהים היה נותן לי את כישרון המשחק.. אבל כנראה באותו זמן ראיתי ימי חיינו אז דילגו עליי...

אל תשכחי ש...

1 באפריל זה יום השקר הבינלאומי אז ככה שכל דבר יכול לקרות מבחינת ימי חיינו והחזרתם הנרצחים בעתיד :) חחח

נטלייי

New member
פרק מעולה

מרלנה היתה מעולה
היה מפחיד הקטע עם הקירות, למרות שזה היה ברור שלא יקרה כלום. הופ היתה מעולה, משחק לגמרי אמין, לגבי ג'ולי - רק לי נראה שהיא ממש גרועה בסצינות כאלה? שון ובל היו מיותרים כמו תמיד. לוקאס-סמי-קייט היה טוב, אני מקווה שסמי לא תתחמק מתשובה ללוקאס כמו שהיא עושה תמיד.

איזה פרק מעולה../images/Emo70.gif

לוקאס וסמי כאלו חמודים, לוקאס פשוט הפך להיות הדמות האהובה עליי בסדרה. איזו רכות יש לו בעיניים כשהוא מסתכל על סמי, פשוט שחקן מעולה. פספסתי אז אם מישהו יוכל לעדכן אותי, מה הסיפור עם לונדון? גם מרלנה הייתה מעולה, היא פשוט עושה לי צמרמורת מרוב שהיא מרשעת. ג'ון גרוע כתמיד. וטק תמיד בא שנייה מאוחר מדי. התחלתי לחבב את קייט, למרות שהיא אנטי סמי. זה ממש יפה איך שהיא מנסה לשמור על לוקאס. מה עוד? ג'ולי ובופ? פספסתי את הקטע הזה... אבל אני עצובה בשביל הופ, היא באמת הכי בסדר שם. חבל עליה. פרק הבא, בל:"את הולכת להרוג אותי" - כאילו שזה לא ברור שהיא תגיד את זה בקטע של אם-בת כזה. אוי נו... ולמה אין לומי!?

abcd80

New member
הסבר לגבי לונדון

קודם קייט היתה בדירה עם לוקאס והם שוחחו ותוך כדי לוקאס התוודה שהוא אוהב את סמי ושהיה רוצה משהו איתה. קייט התפלצה כמובן מלשמוע אותו אומר את זה.. אז היא הלכה לדירה של סמי בזמן שלוקאס נשאר בדירה שלו . היא אמרה לסמי שיש לה הצעה מפתה עבורה - משרת ניהול של סניף בייסיק בלאק . סמי התחילה כבר להתלהב מזה עד שראתה שזה בלונדון. היא התלבטה אבל קייט אמרה כל מיני דברים כדי לשכנע אותה כמו זה שהיא יודעת ממקור מוסמך שברנדון ווקר עומד לעבור ללונדון שהיא יכולה לנסות להתחיל איתו דף חדש. היא גם אמרה לסמי שהיא יכולה לקחת את וויל איתה ושזה הדבר הכי טוב עבורו. סמי השתכנעה והלכה להביא את הקורות חיים כדי לתת לה. ואז לוקאס דפק בדלת וקייט באה פתחה את הדלת והתבאסה מזה..לא אהבה את זה ואיכשהו שניהם שוב גלשו לשיחה על סמי. ולוקאס אמר שוב שיכול להתפתח משהו בינו לבין סמי ושהוא רוצה לתת לזה סיכוי. אז סמי שמעה את זה פתאום מעבר לדלת בחדר שלה והיא התרגשה.. הבינה שיש סיכוי באמת ואז קלטה שקייט הציעה לה את המשרה בלונדון כדי להרחיק את סמי מלוקאס. וכמובן שהיא החליטה לסרב למשרה בלונדון לשמחתנו הרבה.. אני דווקא לא אוהבת את קייט עכשיו שהיא מנסה לתקוע טריז בין לוקאס וסמי. אולי זה סוף סוף יראה ללוקאס איזו אמא יש לו וכמו שהוא אמר אתמול שהיא מתערבת לו בחיים ומנסה להפריד ביניהם.

בדר"כ הייתי מתערבת ופותחת מגילה כהרגלי

אבל כרגע במצב של דיבורים על סמי קייט או לוקאס אני בחזקת נמנעת עד להודעה חדשה

למעלה