חבל שביזבזתי זמן לראות אותו במקום ללמוד למבחן! בכל אופן סמי כבר מעייפת אותי ומרלנה וג'ון בקטע שהם התנשקו וג'ון הוריד את החולצה כמעט הקאתי מגועל. איכס הם כאלה מגעילים.
מה שהיה טוב בפרק זה הסצינות בפנטהאוז, למרות שסמי טוחנת כל הזמן את אותו הדבר, כולם שיחקו טוב. וזה בערך הסצינות היחידות שהיו טובות, מזל שזה היה לפחות חצי פרק.
הפרק של היום היה דיי משעמם מה שהחזיק אותו הייתה ההיסטריה של סמי לצערי היא הפכה להיות הכוכבת הראשית של הסידרה,שאין "סמי הכול יבש"... עכשיו בקשר לשאלת הסופליר. שג'ון יגלה שמרלנה היא הרוצחת היא תיהיה תחת השפעה של טרנס??? *ברגע שיהיה מאבק בינהם הוא יפצע אותה פיזית קשה??? סמי מעצבנת עם הקטע הזה "אוו אבא ג'ון הרוצח הוא יהרוג את אימא אתה חייב לעשות משהו" חחח ואיך הוא מתחיל לצעוק עליה הוא הורג אותי "סמי סמי זה מספיק"
הרגיש כאילו רק עשו חזרה על הפרק של אתמול. שון משעמם כתמיד, פיליפ הוא כזה דמוית מיותרת... היה חסר לי רקס. ואיך כולם התגברו מהר על הרצח של קאסי, עושים לה הלוויה בכלל? סמי בלי לוקאס זו סתם סמי היסטרית ומפונקת.
שוב לא באמת ציפיתם למשהו אחר אחרי שאמרת ישזה רק שהולך לקלטת המיוחדת. אז נדחיק לחלוטין את קטעי הטינס להוציא משפט אחד פיליפ לשון : אתה לא יכול להאשים את הדימרס בכל דבר רע שקורה בחיים . כי זה משפט שלא שומעים כל יום. הסצנות של בופ היו חביבות להוציא את חלום הזוועות של בו. השיחה של אליס והופ היית ממש נחמדה. נעבור למרלנה - מרלנה מגנה על ג'ון וג'ון אומר שהוא בחיים לא יפגע
בה הפלאשבקים של השולחן בטיטאן וסוף הדיבוק .
הסצנה בסוף ..
ובקשר לסמי - עד כמה שבא לי לזרוק נעל על הטלוויזיה ולקוות שסמי תתבגר, אני אשכרה מעדיפה את הסמי הזאת מאשר את החייזר שמתחזה לסמי באמריקה. סה"כ ועל זה נאמר פרק טוב ואני חייבת להפסיק לראות את הפרקים אחרי 1 בלילה