הפרק היומי 31.05

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
הפרק היומי 31.05

היום בערב / מחר בבוקר ... ניפרד מאייב קרבר כמו שצריך !

Jasper Jasper

New member
שונא את הופ!

קודם כל,העובדה שבו מודיע לכל החשודים בדיוק מה המידע שיש לו הייתה מטומטמת.ואז..הופ באה ושואלת "בו,יש בPDA של אייב..משהו..עלינו?..איזו מעצבנת.וכרגיל היא נראתה זוועה. אהבתי את הסצינה שלקסי תקפה את סמי ואז כולם הסתכלו עליה.גם הסצינה שקייט טענה שמיקי מנסה להסיט את האשמה ממגי. בל ושון היו מיותרים כרגיל,המשחק שלהם גם כן היה ממש גרוע.גם ג'וש טיילור חזר להיות גרוע אחרי שאתמול הוא טיפה התעלה מזה. הסצינות של ג'ק וג'ניפר,למרות שחזרו על עצמן,היו ממש טובות.מאט ומיסי כרגיל עשו עבודה טובה. נמאס מבריידי.גם בוני מעצבנת(היה קטע שאהבתי כשבוני שאלה את מימי אם רקס פגע בה והייתה לרגע רצינית.אני חושב שזה יותר המשחק של ג'ודי מאשר הכתיבה,אבל זה הפך את בוני לבן אדם נסבל). פרק בינוני.

abcd80

New member
לגבי בוני

גם אני שמתי לב שלרגע היא היתה רצינית כששאלה אם רקס פגע בה! מעבר לזה היא ממש עושה צחוק מעצמה
אני לא יודעת איך אסבול אותה במשך המון זמן.

אוף באמת...

כמה זמן היא הולכת להיות איתנו? ומה החלק שלה תורם בעלילה של מימי ואיך זה ישפיע על ההתפתחויות בכלל?

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

היא הולכת להישאר איתנו 3 שנים.אחרי שמגי תמות היא תתחיל עם מיקי והם יתחתנו.יהיה דוחה,ברמות.והיא כמובן תמשיך להיות האמא הכי גרועה בעולם.

hillator

New member
מסכימה

לא הבנתי למה כל העניין סביב בל ושון וכיצד הרצח משפיע עליהם.. מיותר לגמרי

Jasper Jasper

New member
מה זאת אומרת?

אייב לקח פעם את בל לרכבת הרים.עזבי את לקסי ות'או..איך כל העניין ישפיע על בל? (יהפוך אותה לזנזונת מתברר)

נטלייי

New member
זה דווקא די מובן

אולי לא ההשפעה ממותו של אייב דווקא, אלא יותר מהמוות עצמו. בל ושון טוחנים לנו בשכל שנים שאצלם זה לנצח, והם יתחתנו ויהיו מאושרים לתמיד, אבל פתאום בא המוות הזה (ושוב, לאוו דווקא אייב), ופשוט הרס להם את כל התאוריה של חיים מאושרים לנצח וללא דאגות. בהחלט מובן לדעתי.

hillator

New member
אז ככה

מסכימה שאחרי שמישהו שאתה מכיר מת אתה חושב "ואו איזה עצוב" או "מה היה קורה אילו זה היה קורב למישהו שקרוב אלי" אבל מכאן ועד להתמקד פרק שלם בהשפעת המוות על בל ושון זה מוגזם

Jasper Jasper

New member
חכי ../images/Emo58.gif

אנשים ממשיכים למות וכל מה שאכפת לכולם זה "איך זה משפיע על בל המסכנה".קירסטן למזלנו עוד מעט תעזוב לכמה שבועות כשבל תיסע למילאנו(ויראו אותה בשיחת טלפון עם מגדל אייפל ברקע.ברצינות
).משפטים כמו:"אני יהרוג את הרוצח על מה שהוא גורם לבל!" ישמעו לא פעם ולא פעמיים,ולא ממש ברור למה.הסצינות של שון ובל אתמול היו נורא מגוחכות,גם בגלל הכתיבה אבל בעיקר בגלל המשחק.

2DH

New member
מבל (ספוילר)

לא מקריסטין סטורמס כן ... זה יקח עוד קצת זמן אבל גם זה יגיע

2DH

New member
הפרק שוב עבר ממש מהר

כמו כל הפרקים השבוע. בל, שון, בריידי - בכל שלב בו בא לכם לקפוץ מהגג לכו על זה ... אף אחד לא יעצור אתכם. השאר היה טוב - רנה היית מעולה שוב כנ'ל בופ , סופר ג'ון
, ג'ק וג'ן , טוני סמי קייט לוקאס ... קיצר כולם. הסצנות בבית החולים היו טובות במיוחד כשלקסי האשימה את סמי שניסתה להאשים את קייט שנסתה להאשים את מגי . מיקי קרא למגי RED
התקפת נוסטלגיה השתלטה עלי ברגע זה . הסצנות של בוני ומימי הן בגדר אתנחתה קומית ... אני אוהבת את ג'ודי אוונס , היא ופארה עושות עבודה טובה יחד . למרות שבוני בלתי נסבלת אני מחבבת את הסצנות שלהן. טוני בציטוט היום :" למשטרה יש המון תיקים בלתי פטורים" - אכן ממצא את תכליתה של משטרת סאלם. יותר מכך את התיקים שהם כן פתרו או שזה היה על בסיס הודאות שקריות או שאזרחים עשו את העבודה בשבילם ... סה'כ - הפרק עבר מהר ... אבל אנחנו עדיין בחסך מרלנה קשה.

למעלה