הפרק היומי 30.7.07

4hilla4

New member
הפרק היומי 30.7.07

אוקי, אני לא מאמינה שקייט הייתה עם הדבר הזה ביד ואיזה פחד עם קסי... זהו, שבוע הבא מרלנה!! :) מה שראו שיהיה "בפרקים הבאים" פשוט מדהים!!!! אני לא יכלה לחכות, קייט מכוונת סכין על רומן וג'ון מכוון סכין על מרלנה.. omg

german1993

New member
עד שמנסים להבין משהו.

קורה משהו שיוצר תפנית דרמתית בעלילה

מזי123

New member
פרק פשוט פצצצה!

הסוף היה הכי מדהים בעולם!! אני אשכרה ידעתי שזה הולך לקרות ואני היתי ממש ממש בשוק!! לורן מדהימה כרגיללללל:) קסי ממש ממש חמודה וחבל.. אהבתי כמעט הכלל חוץ מהסצינות אצל בופ עם סלסט זה היה די משעמם חח אבל בקיצור סוף הכי מדהיייים בעלילה הזאת!

crazyforyou92

New member
הסידרה הזאת כזאת הזויה

איך בדיוק הרוצח גילה שקסי יודעת מיהו? למה קסי לא אמרה לרומן בטלפון מי הרוצח? תמיד כל החשודים נמצאים בזירת הפשע בזמן ביצוע הפשע. כל החשודים מתקשרים בעצבים וקסי עונה... פשוט הזוי!

KOBEMANIA

New member
מה היה לאהוב בפרק הזה?

ברגע שראיתי את רומן עושה אהבה עם קייט ביום האהבה שלי ושל קייט....... התפוצצתי.

abcd80

New member
קסי אמרה לרוצח בטלפון שהיא יודעת עליו

לכן הוא הבין שהיא יודעת ורצח אותה..

גמרתי עם הסדרה הזאת!

אוףףףף. סוף חולני. הייתי עם פה פתוח עד שנגמרו הכתוביות. למה להרוג את כולם בגלל בעיות של תקציב?! אולי תפסיקו להביא את ג'אן ספירס וכל הלא מעניינים האלה ותפסיקו להרוג דמויות יותר חשובות. נמאס לי מהמתח ומשכו כבר את העלילה.
נו באמת, קייט הייתה זונה בשביל לוקאס אבל את קסי היא הורגת?! לפחות שיהיו הגיוניים!

מזי123

New member
../images/Emo58.gif

אם אתה לא יודע אז היא לא הרגה אותהה!!הלו! לא להעליל דברים על קייט חחח

Nemesis Divina6

New member
רק לי היה מוזר...

שקייט יצאה מהבית של רומן באחת הסצינות ובסצינה שאח"כ רומן צעק לה שהוא צריך לצאת כאילו היא עדיין בבית שלו...?

Nemesis Divina6

New member
היא נכנסה למקלחת ויצאה...

ואז היא יצאה מהדירה שלו ורק אחרי שהיא עזבה הוא צעק לה כאילו היא עדיין במקלחת מבחינתו.. רומן כנראה הגיע לגיל שבנאדם נהיה סניל!

קרנוק

New member
נראה לי שהוא לא שם לב שהיא יצאה../images/Emo58.gif

בטח אחרי שהוא יכניס אותה לכלא הוא יזכר שהיא לא ענתה לו..

abcd80

New member
לא הבנת

קייט היתה עדיין במקלחת כשהוא יצא! רומן יצא לחפש את קסי אז באותו הזמן קייט סיימה להתקלח ויצאה גם.

Nemesis Divina6

New member
מה פתאום

סצינה לפני כן היא יצאה מהבית והוא ראה שהיא יצאה סתם קטע מוזר

abcd80

New member
לא זוכרת דבר כזה

אבל אם זה קרה, זה פאק בעריכה.

למעלה