הפרק היומי 3.5.07

2DH

New member
שוב היה חביב + (כולל גם ספוילרים)

בית האימים של אליס הורטון בשיאו וסלסט מטרידה כתמיד - אני משועשעת. אני גם משועשעת למדי מהבניה הדרמטית משהו סביב אייב וג'ק מה עוד ... סמי , כן אני חוזרת על הדברים שלי אבל GROW UP ג'ון ומרלנה
הסצנה האחרונה של ג'ון ומרלנה
סה'כ - היה ממש נחמד . ג'ון ומרלנה
. רק חבל שהפרק הבא של מרלנה יהיה בעוד חודש :(

2DH

New member
ברמת העיקרון

ג'ון סידר לה לסוע לבקר את אריק וההורים שלה בקולורדו ברמת הספויילר (!!!) היא חוזרת כשאייב נרצח - כלומר בשליטתו של טוני ... והרציחות מתחילות

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

היא תחזור עם שפתיים חדשות ומלאות ואחרי מתיחת פנים קלה.

נטלייי

New member
התכוונתי באמת ברמה הפרקטית

ועכשיו מובנת הנסיעה, לא סתם היא נראית כל כך טוב גם בגילה.

abcd80

New member
אם אני לא טועה השחקנית דיידרה הול

לוקחת כל שנה חופש בקיץ למשך חודש.

Jasper Jasper

New member
פרק משעמם

ההיסטריה של ג'ניפר הייתה כ"כ מעצבנת,במיוחד כי ג'ניפר האמיתית הייתה יוצאת מהבית ועוזרת לג'ק לחקור ולא יושבת בבית ובוכה כמו עקרת בית משנות ה50! מיסי ומאט עשו עבודה מעולה,למרות הכתיבה המזעזעת. ה-סצינה של הפרק? אליס אומרת "אה,אז עכשיו צריך 2 אנשים בשביל להוציא מפתח מדלת?"..איך שפרנסס אמרה את השורה קרע אותי.עוד סצינה מצחיקה הייתה כשסלסט ראתה את הקלף,התגובה שלה הייתה כ"כ מוגזמת ומשוחקת רע שלא יכולתי לצחוק. למרלנה אין מושג מהחיים שלה,אני שמח שנקבל ממנה ומהגניחות המעצבנות שלה(אה,צחוק) הפסקה. סמי פתטית,במיוחד בסצינה שהיא זרקה את המסמכים. פריוויו:ג'ק וג'ניפר/אליס נראה טוב,טינס ובופ לעומת זאת משעממים כרגיל.

מ ר ל נ ה!!!

אם באמת מרלנה היא הרוצחת הסידרתית..אז איך זה שבפרק האחרון היא הייתה בבית עם ג'ון ואצל לקסי ואייב הרוצח היה בחוץ בחלון?? לא הגיוני פה בכלל כל הקטע.. זה הגיוני שגם טוני הוא הרוצח שעוזר למרלנה? בטוח שיש עוד מישהו שמשתף איתה פעולה..אבל מי?!?

2DH

New member
אכן (ספוילר)

מדובר בחלקים בלתי מוסברים בעלילה... בגלל שהפן היצירתי שלי משתולל ברגע זה הנה הסבר שלי ... טוני שוטף למרלנה את המוח מתישהו במהלך הטיול לקולורדו לפיכך זה עדיין לא מרלנה... אלא משהו מטעם טוני שעוקב אחרי אייב ומכין את הקרקע לכשמרלנה תחזור ... (כלומר טוני כבר מתכנן הכל ושולח אנשים להפחיד את סלסלט ...) זו רק המצאה שלי ... התוכנית כמובן לא טרחה להסביר את זה מעולם ....

PRINCESS GINA

New member
אני דווקא חשבתי שזאת האטי...

או סמנתה, אחותה של מרלנה שאולי חזרה מהמתים!

למעלה