הפרק היומי 2X20 - מחר האחרון!!!!

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
הפרק היומי 2X20 - מחר האחרון!!!!

ווא איזה פרק! למדנו על סנדמן,על וויט,על מקס וגם מה האנשים חושבים על הטרנסג'נים. הקטע של הפתיחה עם החילוץ של איש הקרח ההוא ממש טוב- ביגס,אלק ומקס נוסעים באופנועים ומנסים להציל את הטרנסג'ני לפני שוויט יגע בו. אז סנדמן הוא האבא של מנטיקור, וגם חלק מכת ההתרבות. הוא פרש מהכת כי ידע שהבן שבן שלו לא ישרוד - אז הוא עזב את הכת ושם מבחינתו קץ לאלפי שנים של מסורת. סקאטצ'י למד היום שמקס ואלק הם טרנסג'נים- בהתחלה הוא שנא את הטרנסג'נים ועכשיו הם נראים לו בזוית אחרת לגמרי-מקס היא ידידה טובה שלו כמה שנים והוא לא יתן לדבר קטן(כמו העובדה שהיא נוצרה במעבדה) להרוס את הידידות בינהם. אני לא רוצה היום לרשום יותר מדי כי אני רוצה לשמור למחר את כל המידע. בכל מקרה לכולם - תכינו את הקלטות!!!!! מחר יהיה פרק ממש ענק(בלי קשר שהוא האחרון) אז אני ממש ממליץ להקליט אותו ולשמור את הקלטת - ככה אם יום אחד עוד כמה שנים תתגעגעו תמיד תוכלו לראות אותו!

aj23

New member
מה הולך פה???../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

הפרק האחרון הוא שעה ורבע. אבל הרגע נכנסתי למדריך תוכניות של ערוץ 3 והוא רושם לי שביום ה' יהייה את הפרק הזה, והיום לא יהייה????? מה המציא את זה? יום חמישי זה חג מה אני אמור לעשות??? (לא שלא ראיתי אבל אני רוצה להקליט). נקווה שהכל יסתדר והיום זה יהייה.

Nitzan122

New member
מה?

אין לי מושג מה הבעיה שם אבל בדיגיטלי כתוב שהיום יהיה את הפרק האחרון מ-23:39 עד 0:45

anauis

New member
גם אני בדקתי בלוח השידורים באנטרנט

ולא ראיתי שמופיע שמה מלאך שחור היום. אבל כשהסתכלתי ברייטיניג ביום חמישי לא הופיע שמה מלאך שחור,אז כנראה הם התבלבלו וזה היום ישודר הפרק.

14candy

New member
4../images/Emo58.gifכל התמונות!

אחרי שירו בו מסכן יפה שלי

14candy

New member
זה אמור להיות ספויילר אז..

אל תדאגי תנשמי עמוק ירו בו ביד ולא הוא לא ימות מזה

kitten4

New member
ואי.. נרגעתי..

איכשהו תמיד כשאני רואה שכתוב ספויילר- אני חייבת לקרוא!!.. חח =)

kitten4

New member
וואי.. פרק ענק!!.. כרגיל...

עכשיו ראיתי.. ההקלטה מאתמול בערב... אבל מה היה כתוב לה על הגוף?.. למה זה?.., איך וויט יודע לקרוא את מנואית או מה שזה לא יהיה??.. יעל=)

למעלה