הפרק היומי 2X16

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
הפרק היומי 2X16

הפרקים ניהיים רצינים וככל שזה מתקדם זה מזכיר לי למה אהבתי פעם יותר את העונה השנייה. למדנו היום קצת(הרבה) על הכת וגם על מקס. כמו שהבנתם הכל בכת הולך בשלשות - אחרי שבוחרים למישהו בת זוג הם מולידים שלושה ילדים- כאשר השניים הראשונים ימותו בכוונה בשביל שהשלישי יצא מחוזק יותר או משהו. אח"כ בגיל עשר הילדים נשלחים לבית הספר הזה בו הם לומדים את השפה ועוברים את טקס החניכה(לנו פשוט יש בר מצווה...) שבו רק "החזקים" שורדים והחלשים ימותו מזה. אם הם שרדו אז הם ממשיכים עם הכת לעתיד שקבעו להם. בפרק הזה ניסו להראות פן אנושי לוויט. בניגוד לרנפרו וליידקר שהיה בהם צד טוב - וויט מהתחלה ועד הפרק הזה היה השטן בהתגלמותו. בפרק הזה היה בו צד אבהי חזק- הכת פחות מעניין אותו מאשר הבן שלו. הוא מאד אוהב אותו ומראה רגש חזק- בניגוד לשאר חברי הכת שלא מראים רגשות כי זה מראה על חולשה. ומקס - סנדמן יצר אותה - והוסיף לה לדם כך שהדם של הנחש לא יהרוג אותה - בניגוד לאדם רגיל.

Nitzan122

New member
עוד שבוע נגמר../images/Emo7.gif

פרק יפה אני מתה על זה שמקס אומרת "אני מסתכלת אני לומדת אני גונבת סודה" (וואי זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית...) וויט מאניאק מסכנה וונדי ומסכן ריי אבל למה לא אומרים להם מה זה הבאים לפני שהם עוברים? אם הם לא יעברו הם במילא ימותו... ושאלה
איך לסנדמן היו שני בנים אם יש להם רק שלושה והורגים את השניים הראשונים?

Lorly

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת כי...

הבן הצעיר יותר, זה שהופיע לקראת סוף העונה (שכחתי איך קוראים לו) אז סנדמן ידע שהוא לא יצליח לעבור את המבחן אז הוא "הוציא" אותו, ופרש מהכת והתחיל את מנטיקור. אז אולי זה בגלל זה...

aj23

New member
../images/Emo58.gif

כן אבל בכל זאת - הקטע של הכת זה שלשות. ולכן לא אמור להיות 2 בנים אלא אם הם תאומים או משהו כזה. מה גם שוויט קרא לו "אח צעיר" - אז ככה אני די מבולבל מזה. בפרק שיהיה עם האח נסתכל טוב על המונולוגים ואולי נוכל לקלוט איזה מידע שלא קלטנו - וככה נבין את זה.

etoile

New member
בבקשה תסבירו לי כדי שאבים כמוכם

מה הקטע עם סנדמן? מה זאת אומרת שלישיית בנים ואיפה זה נאמר? עקבתי בדריכות אחר כל פרק ולא ראיתי את זה. בבקשה תסבירו לי כדי שאבין ואהיה בעניינים. תודה רבה רבה רבה רבה

aj23

New member
באחד הפרקים הראשונים של העונה ה2

מקס נכנסת למערה ומספרת ללוגן שראתה ציורים עתיקים שנראים כמו הסמל של מנטיקור. לוגן עשה חיפושים ומצא שזה כת עתיקה בת אלפי שנים - שאצלה הכל הולך בשלשות.(ומה שרשמתי בסיכום הפרק). סנדמן הוא אחד מהכת ההתרבות של וויט - וגם אחד מהיוצרים ממנטיקור. בהמשך את תביני מה הקשר וכל זה...

Omega Dark

New member
פרק נחמד

זה יפה שהם מראים את הצד האבאי של וייט, ולדעתי הגיע הזמן שהם יתחילו "לשפוך" מידע על הכת, כל-כך מסתורי כל הזמן עד שזה משגע את השכל!!

QueenMaria

New member
בהחלט../images/Emo70.gif רק חבל באמת שהם../images/Emo67.gif

לא עושים את זה.|מגלגלת עיניים|

14candy

New member
חייב כמה תמונות של אלק

אין אין על הפרצופים שהוא עושה אז קבלו

קאטי22

New member
מה?????

מה התמונות המעפנות שאתם שמים ....???? אם כבר שמים תמונות של אלק אז שימו משהו טוב כמו זה....

kitten4

New member
מנסה להבין כמה דברים..

קודם כל.. הצטרפתי רק בעונה הזו שעכשיו.. בחופש הייתי רואה רצוף.. עכשיו רק בימי חמישי (כי שישי אני לא לומדת). אתם מספרים כל יום על הפרק שהיה?... ומז'תומרת לסנדמן יש שתי בנים?..., הראו את סנדמן פעם בסדרה?.., מקס- היא אחת מאלו שגדלו במבחינה במנטיקור או שהביאו אותה ממקום אחר או משו כזה.. מה הקשר של סנדמן למנטיקור- ז'תומרת הוא טוב או רע?.. ומה כל הסיפור הזה שאומרים כל הזמן שמקס מיוחדת??.. מצטערת על כל השאלות- פשוט מנסה להבין מלא דברים.. אגב, מהרגע הראשון- התאהבתי בסדרה, נראה לי הכי טובה שראיתי!!!!... תודה לכם =) יעל.

aj23

New member
אויש!!!!!!!

נפלת על ספוילר וקראת אותו. תשכחי מהאחים בהמשך הפרקים תביני... אני לא יודע כמה אני יכול לספ]ר על סנדמן, פשוט כי אני יכול לעשות לך ספויילר. מקס מיוחדת כי אין לה ג'אנק דנא. היא מיוחדת למלא אנשים: לליידקר ששם בה קצת מהיופי של אישתו שנרצחה. סנדמן קרא לה מיוחדת שלו כי הוא זה "שתיכננן" אותה ואת מנטיקור בכלל. והוא זה שעשה אותה לכזו מיוחדת - עם הפרקים תביני הכל - לא נשאר עוד הרבה.

נצל"ש--סדרה פצצ..!!!

אני חיבת להגיד שחברה שלי שהיא בפורום של אקסיט תמיד אומרת לי שכולם שם חברים וכאלה ועכשיו אני מבינה שזה נכון.... בקשר לסידרה-----> סדרה סוףףף את האמת שהיא שודרה לפני זה באיזה יום ב-9 ככה חשבתי שזאת סדרה מטומטמת ורק עכשיו (כלומר בחופש) התחלתי לראות ואני חיבת לציין כמה עובדות אלק----- כזה כוסון לא רואים כל יום...!!! (אם בכלל חבל שלנו אין אחד כזה זה היה עושה את החיים הרבה יותר יפים) מקס--- מצחקיה אם כל ההערות הציניות שלה ולוגן--- הוא מאמי אב הוא צריך קצת ללמוד איך לצעוק..!!! טוב זהו לבינתתים נ.ב: אני מצטערת על כל הרישרושים אני עדין לא מבינה מזה בכלל? ולמה זה לא טוב? נשיקות *ראשלצ*ת"

Nitzan122

New member
זה שירשורים

לא רישרושים וזה פשוט דוחף הודעות אחרות לדפים האחרים אם את רוצה להגיב להודעה מסוימת את פשוט לוחצת על הכפתור "הוספת תגובה" שבסוף ההודעה וזה נקרא לשרשר להודעה וזה בסדר חצי מהאנשים החדשים פותחים הודעות חדשות פשוט תלמדי לשרשר אף אחד כאן לא יהרוג אותך בגלל זה...
ואני בהחלט מסכימה איתך בקשר לאלק מקס ולוגן

kitten4

New member
אהה..

הבנתי בערך.. ג'אנק די אנ איי- כמו טינגה?, שהיא הזדקנה אז?... ליידקר חי?.. אז זהו שאני לא יכולה לראות את הפרקים כי זה מאוחר מדיי- ואחרי זה בבוקר אני לא קמה כמו שצריך כי יש לי שעות אפס... ואני מאוד מאוד לא רוצה להפסיד!!!... חבל שאין פרקים חוזרים לפרקים חוזרים..חחח =/ תודה לך!!.. =)

Nitzan122

New member
אממ...

טינגה לא הזדקנה אלא ברין (טינגה היא זאת ששמו אותה במיכל הזה) ולא היה לזה שום קשר לג'אנק ד.נ.א אני לא ממש יודעת להסביר מה זה אבל זקן השבט נתן את ההגדרה של זה לפני כמה זמן את יכולה לחפש את זה בעמודים הבאים ואם את לא יכולה לראות את יכולה אולי להקליט ו
לספרים ליידקר חי האנשים של הכת חטפו אותו אבל הוא חי ואת הקטע עם אשתו אמרו עוד בסוף העונה הראשונה

למעלה