../images/Emo26.gif הפרק היומי ../images/Emo36.gif
היה פרק טוב, אבל זו רק אני או שעוד אנשים ייחלו לזה ששון ימות פתאום איכשהו ויפסיק להיות בסדרה? איזו דמות מרגיזה. כשהוא רק הגיע לסיילם הוא היה הדמות האהובה עליי אבל הוא הפך להיות כזה מעצבן ומחזיק מעצמו. מה הוא צועק על רקס כל הזמן? הוא לא מבין שעכשיו הם קרובי משפחה. רקס היה ממש נוגע ללב, איך שהוא אמר " אני מצטער סבתא"- כאילו למרות כל הנאום הזה על איך הוא שייך לדימרה הוא עדיין מרגיש קרבה לבריידים. אני חושבת שהוא אמר מה שהוא אמר כי הוא יודע שהם אף פעם לא יקבלו אותו ובסך הכל מה שהוא רוצה זה אהבה כמו כולם. ממש לא אהבתי את התגובות של רומן וקייט - אתם פאקינג מגלים שני ילדים חדשים. זהו? העיקר האיחוד שלכם. אתם לא בשוק? אתם לא רוצים להבין, להתעמק, לנסות לדבר איתם. משהו.... קייט הייתה נראית כאילו אין לה קשר אליהם. זה נתן הרגשה כאילו קאסי ורקס שוב לא שייכים לשום מקום. העניין עם הגילוי של קאסי באמת היה מוזר. מה הקטע עם המטבל? עוד משהו שממש הציק לי זה זה שכולם התחילו להתנשק בחדר בו שוכבת מישהי שנרצחה לפני כמה שעות. עם כל הכבוד, הגעתם להביע כבוד אז תתנהגו בהתאם. אחרי זה תלכו הבייתה ותתמזמזו כמה שבא לכם. סמי הייתה ממש פאטתית, מה את בת 6? למרות שאני ממש נגד כל ההשתלחויות האלה שאנשים עושים כלפיה, אני חושבת שעדיין כל מה שהיא מחפשת זה חום ואהבה, והדרך שבה היא מתנהגת זה כתוצאה מילדות מלאת חוויות רעות שהיא מדחיקה. סלסט וקרוליין היו מגוכחות ממש, למרות שזה דווקא היה יכול להיות די מדליק אם ג'ון היה רוצח את מרלנה- זה היה הופך את העלילה להרבה יותר מעניינת. בופ נעשו נורמלית ומימי כמו תמיד בודדה. פרק לעניין.