הפרק היומי 29.11.07

hillator

New member
הפרק היומי 29.11.07

ומהיום אנחנו פותחים בממנהג חדש, כל יום תופיע שאלה יומית. והרי להיום: איזה ארוע חשוב התרחש היום ומתי הוא קרה..

2DH

New member
עוד פרק מצוין - ספוילרי

נתעלם מקרקרס הרוחות שהיה אצל סלסט ... אבל נציין את זה שמזל ששון בא ושאל את סלסלט (כשהיא בהכרה חלקית): "מה לעשות להתקשר ללקסי ?" כן, מזל ששון הגיע. הסצנות של בל וסמי היו נחמדות, גם בל גאון הדור מצאה עם מי להתייעץ בנושא שקרים ... מה שכן אלה היו עצות סמיות טיפוסיות. עם ג'אן לא הית מתקרצצת שם כל הזמן המצב היה קצת יותר טוב . הסצנות של מרלנה ואליס - מעולות. דידרה ופרנסיס עשו עבודה מצוינת ! כמובן שנחמד לראות שוב את סוזן רוג'וס ופגי מקי ... את ג'וש קצת פחות. קשה לי עם סצנות של ג'ון וקייט ... סה"כ - פרק טוב . דידרה מעולה ושאלת ספוילר ... מתי ג'אן מתחלפת היא לא אמורה להתחלף ממש בקרוב ?! :)

תגובה+ספויילר בהמשך+הפרק היומי

שון וסלסט היו מצחיקים. הכי לא קשורים גם... אני לא יודעת מה גרם לו מלכתחילה להגיע אליה? הברק שפגע בסלסט ממש היה הזוי. איך ברק יכול להכנס לתוך בית? נו באמתתתת לגבי בל וסמי אני ממש נהניתי מהשתיים. רק שבל איכזבה אותי ברמות. היא דיברה לא בגובה עיניים עם סמי. כאילו שהיא נחותה ממנה.וזה ממש עיצבן והציק. אני חייבת לשבח את סמי על האופן שהיא מדברת עם בל. היא ממש נחמדה אליה וזה כבר לא אמור להגיע לבל נחמדות שכזו(עם כל אהבתי לבל..אבל יש גבול) היא חשבה רק על עצמה היום..בדר"כ כרגיל..ורק בסוף שאלה את סמי על חיייייייי האהבה שלה(וגם זה היה לדקה) ג'אן חולת הנפש עקבה אחריה אשכרה עד לסמי...היא באמת מטורפת על כל הראש. שמחתי שסמי סגרה עליה את הדלת בטריקה כי היה "קר לבל" חח מה שגרם לחולדה המצחינה לעוף משם. קייט וג'ון היה יפה ומצחיק שהיא פגעה בו עם הפסלון. חחחחחחחח מה נראה לה? אהבתי ממש את התגובה של קייט למשמע הרעיון שמרלנה היא הרוצחת. היא באמת שחקנית מצויינת!! אני משבחת אותה. ועעכשיו ברשותכם אני אעבור לגולת הכותרת...מרלנה חח ממש היה מגעיל לשמוע את מרלנה מדברת ככה לאליס ופוגעת בה "זקנה" ועוד כמה פעמים. אהבתי שמרלנה הרימה את הראש והשיער כזה עף לה לצדדים כמו מטורפת. הרוחות של מגי וקרוליין היו במקום!!! אני תמיד שמחה לראות את מגי. גם קרוליין קצת היתה לי חסרה חח לגבי רומן אני פשוט לא מגיבה.רובכם כבר יודעים את דעתי המרה עליו. הפרקים מעכשיו רק הולכים ומשתפרים... תשובת ספויילר לגבי ג'אן : היא מתחלפת בשבוע-שבועיים הקרובים.

abcd80

New member
שון הגיע לסלסט כי הוא רצה לדעת מי הקורבן

הבא. אמרו לו שסלסט חזתה שהקורבן הבא הוא בן הורטון אז הוא הלך אליה כדי לברר את זה.

abcd80

New member
אמרו לו כשהוא היה במשטרה

לא זוכרת מי אבל זה היה הופ או טק

abcd80

New member
פרק מעולהההה ../images/Emo121.gif

נהנתי ממש מהפרק ומדיידרה ופרנסיס
הן היו מעולות. כל עניין הרוחות היה קצת מוגזם.. אבל קרע אותי איך מרלנה ברחה משם כמו איזו פחדנית .. בל מצאה עם מי להתייעץ עם סמי מלכת המניפולציות.. זה היה ברור שהיא תגיד שהשקר היה בסדר. אבל כעת היא מגלה מקייט את האמת הכואבת על אימה ... סלסט.. לא הייתי רוצה להיות במקומה המסכנה הזו חיה כל היום עם רוחות, שדים ומה לא.. איזה פחד ! ג'אן הזו פשוט פודלית מעצבנת. היתה חייבת להידחף לסצנות של סמי ובל. אפילו לא שעשע אותי שהיא דמיינה איך היא הורגת את בל בכל מיני שיטות.. זה גם בגלל העובדה ששתיהן לא שיחקו מי יודע מה טוב במיוחד בל (כמו שג'ספר אמר - קירסטן סטורמס מביאה לרגשות של בל עומק כשל בריכת תינוקות
) סה"כ עוד פרק מצוין.

סרט אימה הודי

כן הסצנות של מרקילר ואליס היו מעולות!! אגב זה הזכיר לי את ההתחלה של הרצח של מגי.כשמרלנה חיכתה לה בין הצמחים בחוץ וחיכתה עד שתלך לישון. לגבי סמי וגילוי האמת? נו זאת סמי..היא אף פעם לא תודה שמה שנראה אמיתי ומוצק הוא באמת ככה. כי סמי תמיד תמצא איך לעגל את הפינות וכמובן לתפור את האשמה על מישהו אחר. וככה היא תעשה גם. סלסט והשדים זה יצא מפרופורציה. אוקיי הבנו שאת יודעת פחות או יותר את העתיד אבל להגיע לרמה של שטן וברקים זה כבר מוגזם!!!! ג'אן צריכה לשנות את השם לג'אן המחשמלת. והעובדה שהיא התקשרה לניקול היום לא ממש תרמה לפרק. הדרכים שבהם היא פינטזה על רצח בל היו מפגרות לחלוטין. נו מי חונק בנאדם עם מטפחת???

נטלייי

New member
פרק טוב

מרלנה והרוחות היה משעשע
ג'ון וקייט היה נחמד. בל הראתה גם היום כמה אהבלה היא יכולה להיות, לא מתייעצים עם סמי על דברים כאלה.

נטלי

את יודעת..בל עדיין מחשיבה את סמי כאחותה כן? ואין לה למי להתוודות אז נפלט לה עם סמי קורה..לא נורא

Jasper Jasper

New member
הפרק

אני באמת שאנסה להתעלם מהקטעים של סלסט,אבל בגלל קטעים מביכים כאלה אני מתבייש לפעמים שאני בכלל רואה את התוכנית הזו.המשחק שלה,אם אפשר לקרוא לזה ככה,בתוספת האפקטים המביכים בסצינת פגיעת הברק..עצוב. אליסון סוויני הייתה מצויינת היום כמו תמיד,בזמן שקירסטן הייתה גרועה כמו תמיד.וממש נמאס כבר מהת'ר אולסן,יאללה,שתסתלק כבר. פרנסס הייתה מעולה היום
גם דידרה כמובן,אבל חשבתי שפרנסס שיחקה את זה מצויין.היא מבוגרת,ורואים לפעמים שקשה לה,אבל היא התעלתה על כל זה ונתנה משחק מדוייק ומצויין. ודי השתעממתי מקייט וג'ון אם לומר את האמת.

abcd80

New member
../images/Emo45.gif פרנסיס

הרבה פעמים רואים שהיא עייפה קצת מהמשחק והיא משחקת בצורה דיי רגועה אבל אתמול נתנה משחק מצוין ורואים שהשקיעה בזה

אני איתך

אתה צודק לגבי סלסט זה הגיע לרמה של "תת-רמה" ובאמת נמאס כבר מג'אן!! גם מהשחקנית וגם מהדמות. ממש עצוב שהחליטו להחזיר חולדה למי ביוב. לגבי אליס המשחק שלה באמת התעלה על הדמות אפילו. כל הכבוד.. וזה עוד לא הכל. בפרקים הבאים היא תוכיח את עצמה יותר אפילו. ג'ון וקייט דווקא היה די נחמד. קייט הצילה את הסצנה.

פרק מצוין

אליס ומרלנה היו חזקות שיחקו אותה ביחד,כל כבודלהן הרוחות באו בזמן חחחחחחחחחחחח חבל רק שלא הביאו את קסי וטוני וגק' ואברהם בל ג'אן וסמי מיותרות על סט שון חכם רץ לסלסט ,חבל שפגע בה הברק אבל אחלה סצינות קיייט מעולה איך הבינה מי הרוצחת,ונכנסה לסמי באמצע, גו'ן אולי יתעוררר סופסוף אחרי שקיבל טלפון מאליס!! יום ראשון יהיה שמח

הרוח של קאסי וטוני

אני לא חושבת שאי פעם נזכה לראות אותם. בכלל--->מאז מותם גם פעם 1 לא הראו אפילו תמונה של טוני או קאסי. וזה די עצוב. זה כאילו הם נמחקו מעל פני האדמה.

abcd80

New member
אותו דבר גם ג'ק ../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה השחקן לא רצה לחזור בתור רוח.. אז ניראה לי שגם קאסי וטוני לא רצו לחזור.. לגבי טוני אני זוכרת שהשחקן פלט בטעות לויוה פלוס שמרלנה היא הרוצחת אז בימ"ח זעמו עליו ואולי בכלל לא רצו להחזיר אותו כרוח. אבל בכל מקרה טוני ישוב בעלילת האי.. את קאסי נראה פעם אחת או פעמיים וזהו ברוך שפטרנו ממנה

SPOILER---המשך...

ההפקה אכן זעמה על טוני שפלט לגבי מרלנה...וכנראה זו הסיבה שלא חזר. לגבי קאסי? היא לא חוזרת רק ל2 פרקים. הבנתי שלפחות לחודש. כמו שהיתה לקלואי הופעת אורח בדיוק ל3 שבועות בערך. וככה יהיה גם עם קאסי.

למעלה