הפרק היומי 28.5.07

hillator

New member
הפרק היומי 28.5.07

אני יאלץ להפסיד צפייה מהנה לצופים

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif איזה פרק מצחיק

הבובה הפתטית שבריידי קנה לת'או,כנראה בחנות הכל בדולר.בריידי מרצה לויקטור וניקול על זה שהם חשודים והשחקנים נראים משועממים מוות מהסצינה ומהדיאלוג שלו. מיסי נתקעת בג'וש טיילור כשכולם יוצאים מהכנסייה. הפרצוף של דרייק בסצינה כשהפרמדיקים עושים לאייב החייאה קרע אותי! איזה שחקן גרוע. רנה ג'ונס שחקנית מעולה.אבל הקטע שלקסי החליטה לטפל באייב היה כזה מצחיק."תני לי כפפות וחלוק!". קייט מחביאה את האקדח..בשיחים של בית החולים? אה אה.. קריסטיאן אלפונסו נראתה מזעזע היום! כאילו לא מספיק העובדה שכל הפנים שלה שלד,הם שמו לה את האודם האדום הזה וכל הפנים שלה היו לבנות,כאילו היא ראתה את הראש המעופף של טום או משהו. זכורה לי תקופה שרקס ומימי היו נסבלים. אם לפי הפריוויו ג'ון אומר שאייב בטח שמי שירה בו,זה לא פוסל מיד את כל 7 החשודים? |צוחק|

2DH

New member
שני הפרקים האחרונים (בתוספת ספוילר...)

ראיתי את שני הפרקים ברצף אחרי שחזרתי מיומיים של מילואים (כן כן ... אבל היה כיף !) נסכם את שני הפרקים האחרונים בקצרה כי העייפות השתלטה ג'וש טיילור היה מזעזע כשהוא סיפור ללקסי על אייב פשוט התפוצצתי מצחוק ...רנה היית ממש טובה ברוב הסצנות. טינס + בריקול = נפילה מיוחלת למיכל החומצה שג'ק ניצל ממנו. מאט ומיסי היו טובים בשני הפרקים כנ'ל בופ למרות שהם היו הרבה פחות בולטים לורן , אליסון ובריין היו טובים . סופר ג'ון !!!
סה'כ היה חביב + + העם (אני... ) רוצה מרלנה ... אמריקה

2DH

New member
עושות ../images/Emo13.gif

זה לא נפוץ יותר מדי אבל זה בהחלט קיים ... כשהשתחררתי הסכמתי לעשות מילואים במידת הצורך .

הפרק של היום..עצוב אבל......ספויילר

אייב בפרקים הבאים יצביע על מגי כאשר ישאלו אותו מי היה רוצח... השאלה שלי היא למה מגי לא מתכוונת לספר שהיא ראתה בעצם אישה עם כפפות ומסכה (הרוצחת) שזו מ-ר-ל-נ-ה??? מה הקטע שלה בלספר?? היא צריכה לחשוב על כל המשפחה שלה שעתידה להיות בסיכון. ממש אנוכיות ובקשר לפרק...ג'ון משחק טוב....קייט סתומה ברמות!!! מה נראה לה שהיא תחביא אקדח בכניסה לבי"ח??? האמת כשאני חושבת על זה..גם ככה היא לא הרוצחת והיא יודעת את זה אז כנראה שלא הייתה לה בעייה להניח את האקדח שם! היא כבר יורדת מרשימת החשודים.... חחחח מי היה מאמין שזאת מרלנה....חח הכי מצחיק שיש את הצופים הקבועים שרואים ומנסים לפרש את עניין הרצחח שבעצם הם לא יודעים איזה ערמומיות יש לטוני וסטפנו האלווו מסכנים... קיצר....עצוב בלי אייב:( אבל יהיה שמח בלי ג'ק:) חחחח

natali84

New member
שאלה..../images/Emo58.gif

אם זו בעצם מרלנה, אז מה יהיה הסבר שלה לכל הדרמה הזאת?? מה המניע? אני לא זוכרת..

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

בהתחלה היא תאמר שהיא עדיין מאוהבת ברומן ושאייב גילה שהיא מתכננת להפריד בין רומן לקייט או משהו.אח"כ כמובן יתברר שזה בכלל טוני עומד מאחורי הכל

קרנוק

New member
אבל איך יסבירו את זה?

אני לא מבינה איך הם מתכוונים להסביר שמכשירים של בתי חולים הראו שליבם של אנשים נדם. איך השתילו למרלנה את המחשבות האילו מה כל ההיגיון פה? מי באמת היה מאחורי המסכה וביצע את הרציחות?מרלנה בשליטה של סטפנו או מישהו ממחנה סטפנו?ואיך עשו את הקטע עם טוני? לא ברור לי היגיון שכל האנשים האילו חזרו הם שתתו דם

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

הכל זה מזימה של משפחת דימרה.זה הולך להיות ההסבר הכללי לכל הדברים חסרי ההיגיון שיקרו בתק' ריילי. בכל מקרה,טוני סימם את מרלנה והפנט אותה בשביל להכניס לה את המחשבות האלה.כל הרופאים בסאלם עובדים עם משפחת דימרה,כולל אנשים במשטרה,אנשים בחדר המתים,האיש שמנהל את בית הקברות וכו'. כשראינו את המסיכה מבצעת את הרציחות זה בעצם היה בראש של מרלנה שחשבה שזה מה שהיא עשתה.מה שבאמת קרה,נגיד עם אייב,זה שמרלנה הייתה בטראנס וטוני ביצע את התקיפות(ירה באייב עם חץ בצוואר ואז פיזר סביבו דם בשביל שיחשבו שהוא מת ויתר שטויות כאלה). ההסבר לא ממש הגיוני ולא מתחבר לכלום,וזה בגלל שהתסריטאים עצלניים ולא יכולים להמציא שום דבר מקורי,וגם כי הם נאלצו לשנות את התוכניות המקוריות שלהם ולהחזיר את כולם לחיים(ואם מישהו מאמין לקורדיי שזו "תמיד" הייתה התוכנית,אז הוא יכול להיות ראש הממשלה הבא שלנו).

נטלייי

New member
פרק בסדר (פלוס טיפה ספוילר)

לקסי היתה טובה. הקטע עם בריידי, ניקול וויקטור באמת היתה קצת משעשעת, ולא מותחת כמו שזה אמור להיות. אני מקווה שבפרק שאייב ימות, ובפרקים הבאים כשחצי סאלם תמות, זה יראה יותר אמין ועצוב. לשם שינוי יש להם מה ללמוד מהשחקנים הישראלים - סיגי
, הפרקים של אתמול והיום היו מעולים חבל"ז, היום לא הפסקתי לבכות, הייתי חייבת לשתף. סיגי

מזי123

New member
כן גם אני!

נשבעת שבכיתי!ועוד הפסקתי לראות באמצע...לא יכולתי כבר חח איזה סתומים,הם מעיפים את השחקנים הכי טובים,ואת מיכל גבריאלוב?!איזה טיפשות.

natali84

New member
למה לבכות??../images/Emo58.gif

למה לבכות?? כולם חוזרים לתחיה כלומר לחיים בסופו של דבר..לא??!!

shiroshy

New member
לפי מה שהבנתי...

סיגי כן מתה אבל היא לא תעוף מהסידרה היא תהייה בסדרה בתור רוח או משהו כזה... היא דמות ראשית היא מופעיה בפתיחה אני בטוחה שהיא עוד תופיע בכל פרק ופ]רק.... וכן זה כל כך עצוב שהרגו את הדמות הכי טובה בסידרה... (אבל צפוי)

abcd80

New member
סיגי ../images/Emo10.gif

גם אני צפיתי אתמול בהאלופה.. כמה מזעזע! וחבל שהרגו את דמותה. בגדול אני חושבת שחלק מהשחקנים הישראלים בהאלופה לא מי יודע מה משחקים טוב. יש להם מין מנטליות כזו שגורמת להם להיראות לא אמינים.. אבל בהחלט ריטה הפתיעה אותי לטובה כי היא בד"כ שחקנית גרועה בעיניי..

למעלה