הפרק היומי 27/12/06

הפרק היומי 27/12/06

איך עוד לא נפתח
לינל מגיעה לבית (כן אתם לא טועים) ומספרת לבנות שיש להן היום תרגיל מיוחד!את התרגיל ביקש דר כץ לעשות והא צריך להיות מהבוקר ועד השעה של המפגש איתו. הן צריכות לבלות שעתיים וחצי קשורות בזוגות. הזוגות הן : קים וג'וסי , טאוונדה וסאמר סניי וגניפר. ג'ניפר מגלה שאין לה סבלנות לסניי בשיט, הן כל הזמן רבות וזה ממש מצחיק אגב .. טאוונדה סובלת בשקט עם סאמר אבל שום דבר מיוחד לא קורה וג'וסי וקים יושבות ומדברות ומגלות שהן ממש דומות ושהן בעצם מסתדרות מצויין. במפגש הקבוצתי לינל משחררת אותן ואז הם מדברים על זה יחד עם דר כץ, ג'וסי אומרת שהיא מכבדת עכשיו יותר את קים והיא מתנצלת על התקופה האחרונה. והשיחה על התרגיל הם מדברים על שיחה על יחסים בריאים ואיך לאף אחת מהן אין את זה עם בחורים כי כולן חושבות שבחורים הם חארות.
רונדה מטילה תרגיל לג'וסי וסאמר ביחד, הן צריכות ללכת לעשות סקר רחוב על אהבה! כי לשתהין מאוד קשה עם זה כי הן חושבות שהן לא ראיות לאהבה. ג'וסי ממש מתנגדת אבל התוצאות מקסימות . בערב כולן יושבות עם רונדה ומדברות על אהבה . ג'וסי וסניי ממש מתפרקות שם וגורמות לכולן לבכות.
אנדרה בעלה של טאוונדה עומד לבקר וטאוונדה קצת חוששת מה שיהיה כי בעזרת איאלינה היא מבינה שהיא השתנתה ושבעלה בעצם לא מכיר את הטאוונדה החדשה ושיכול להיות שהוא ממש לא יאהב את מה שהוא יראה . טאוונדה גם ממשיכה בכיתבה של האוטוביוגרפיה שלה והיא מדברת הפעם עם אמא שלה שמאוד בוטה אליה. זהו פרק מקסים עם המון!!!! דמעות!! צפיה נעימה

Jazz Singer

New member
סיכום מעולה

ואני חייבת לציין שהפרק הזה היה מאד מרגש, עד שאני עצמי דמעתי תוך כדי

סיכום מרתק, ומענין מאוד.

ראיתי רק חצי פרק עכשיו אראה את השאר. אני לאט לאט מתחברת יותר ויותר לסניי. בהתחלה לא כל כך . גי'ניפר הזאת יש בה משהו בדיבור שיכול להוציא אותך מדעתך.

והקטע שאני עצמי עדיין לא הבנתי מה

בדיוק.. בחיייייי זה פשוט מטרף אותי לפעמים מה שהיא אומרת/עושה... והיא נראת כזו תמימה...

s m i l e 2 4

New member
נכון!!!

ואני ותמי אמרנו את זה כבר לפני כמה ימים... שהג'ניפר הזאת לא כ"כ תמימה כמו שהיא עושה את עצמה עם הקול המתחנחן שלה..

נכון מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אני רקו מקווה שהבית יוציא ממנה את מה שאנחנו מנסות ללמוד :) עליה.

זה בטוח שכן...

השאלה היא רק מתי... כי בנתיים זה יוצא טיפין טיפין.. ולי היא עולה על העצבים לפעמים... אני לא מבינה למה היא חייבת להעביר ביקורת על כל דבר... לא יכולה לשתוק לשם שינוי?!

ממוש

ביקרות מגיע מהפחד להודות באמת שהאחר זה לא בדיוק מי שאתה. ואת זה היא תלמד שם . כן יש לה דיבור מתנשא כזה.

אלוש24

New member
האם רק אני שמתי לב ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אבל בפרק הקודם, ג'וסי נשאלה מי מהבנות טובה ומי רעה...והיא ענתה שלדעתה סניי רעה! בפרק הנוכחי, לאחר שסניי התפרצה בבכי, ג'וסי העלתה אינספור סיבות למה היא אוהבת את סניי ולמה היא בן אדם כזה נחמד. קצת צבועה, לא??? אני מקווה שזו לא באמת צביעות אלא השינוי נובע מהתרגיל של ג'וסי וסאמר ושהוא גרם לבנות להיפתח ולאהוב.. אגב, זו הסיבה שאני אוהבת את ג'ניפר..היא אומנם תמיד מביעה את עמדתה,ולפעמים באמת מסתכלת על השאר מלמעלה, אבל לפחות היא אמיתית ואומרת לרוב את מה שהיא מרגישה.. לסיכום, בהשראתו של הפרק אומר: LOVE IS ALL YOU NEED

פיפיטה

New member
אלוש גמאני שמתי לב

היה מהפך מ-רעההההההההההה ופתאם היום איזה בכי ואני אוהבת להקריא לך ואוהבת אותך אבל כנראה יש עוד דברים שקורים בבית ולא מראים לנו וגם ככל שהזמן עובר הבנות מתקשרות יותר טוב ומשתנות.

גם אני הבנתי את זה עכשיו

וזה אכן מוזר.. אבל לכל מערכת עליות ומורדות וזו בטח אחת מהן..

Y. Welis

New member
ג'וזי היתה חייבת לומר כן או לא

ומבלי לחשוב - לומר מיד את מה שעולה בדעתה. כמובן שבמציאות זה לא חד וחלק ויש תחושות באמצע, כך שזה לא אומר שהיא חשבה כך, וכשסניי ביקשה תמיכה היא גילתה (ומי יודע - אולי להפתעתה) שיש בה הרבה רצון לתת. זו מחשבה שמלווה אותי לאחרונה - עד כמה יש אנשים שרק מחכים שישאלו אותם את השאלה הנכונה, או שיאמרו להם משהו מסויים, כדי שהם יאמרו את מה שהם היו רוצים לומר או לתת את מה שהיו רוצים לתת כל הזמן. מעין מנעול שרק מצפה למפתח הנכון, ובינתיים מעלה אבק מרוב ציפיה. לכן חשוב לנסות קומבינציות - לבקש, לומר, ולהיפתח.

מנעול=מחסום.המחסומים שיש לנו,כדי לא

להפגע.מצחיק שכאשר מתגברים (או לא) על המחסום,מגלים לפתע כי השד לא היה נורא וכי צד ב' רק חיכה כל הזמן בציפיה.

פיפיטה

New member
היום היה אחלה פרק

כשטוואנדה דיברה לקראת הסוף אמרתי לעצמי שלא יגמר שלא יגמר וטרח זהו איזה באסה היה פרק מעניין ורציתי עוד איזה פרק מרגש וכולן שם בכו וגם אני כמובן איך בשאלה אחת נכונה אפשר להוציא ולדובב את הבנות וזה הופך לסיפר נוגע ללב ומרגש שאלת האהבה יו כמה דמעות ופתאם כולן מבינות אחת את השניה . גם אצלנו בקומונה המקסימה שלנו הרי אנו לא מכירות ורק אחרי תקופה שאנו מתכתבות אנו מרגישות צורך לדבר ולספר לדעתי אנו זורמות עם הסידרה ומתקדמות ביחד אההה?

למעלה