הפרק היומי 27.11.07

Jasper Jasper

New member
ג'ניפר ../images/Emo99.gif

הסצינות של טק ומרלנה היו מעולות.מרלנה כפסיכית הרבה יותר מהנה ממה שהיה איתה בחודשיים האחרונים.בכל מקרה,השחקן של טק עשה עבודה לא רעה,לרוע המזל אני חושב שזה הסצינות היחידות שלו ששוות משהו בסדרה. מיסי הייתה מעולה! למרות שברצינות,הם לא יפסיקו עם התירוצים להוריד לפטריק את החולצה.מגוחך.אהבתי את הקרב אוכל של אבי וג'ניפר. שון כרגיל היה מעצבן,מגוחך שהופ פשוט משתפת אותו בחקירה ובהתייעצויות שלה ושל טק אבל מה אפשר לצפות. ואין לאליס מספרי פלאפון של האנשים במשפחה שלה!?

4hilla4

New member
ראיתי רק את הסוף

הצחיק אותי הזלזול של ג'ון בדברים של סלסט.. מתתי מצחוק- למה אף פעם כוחות הטוב לא עוזרים לך?! הרג אותי!!! דידרה שיחקה מצויין! באמת מרלנה ירדה מהפסים!!! טק מעצבן... הופ ושון היו נחמדים!!! ראיתי רק שג'ניפר מקבלת צירים אז אין לי כל כך מה להגיב על זה....

hillator

New member
מרלנה כפסיכית מעולה

דידרה ממש מראה כישרון משחק מעולה

הפרק המעולה של היום והפרק של אתמול אם כבר....

זה רק הולך ומשתפר ונהיה טוב יותר!!! מרלנה נהדרת... טק שיחק אותה...אהבתי שהוא דיבר אליה כזרה מוחלטת. ככה הכי קל להיות אובייקטיבי ולראות את ההתנהגות שלה. וזה שהיא אמרה לו "צא מכאן" "עוף מכאן"? ממש לא תרם לכיסוי שלה. אגב,למה היא זרקה את המסכה? זה לא פייר ולא לעיניין. ועוד משהו חשוב..איך היא הסתכנה ונכנסה לבית הקברות במטרה לחפש את הפתק שדאג השאיר? הרי היא לא ידעה שהמחשב של ג'ון יישאר אצלה בפנטהאוז. טוב..היא באמת מתחילה להתרשל. ג'ולי ובוני היו מעולות אתמול.. .. היה ממש מצחיק שג'ולי באה וראתה בלאגן ואת החשפנים האלה חחחחח היא גדולה. אבל תכלס אני לא מצדיקה את העיניין שככה היא מזלזלת בזכרה של מגי. זה לא בסדר. בל השתתקה לי משום מה ואני לא יודעת למה. אני כבר מתגעגעת.... הופ הולכת ונראית טוב יותר מפרק לפרק. בו ניקול ג'אן וכל השאר גם השתתקו לי וטוב שכך חח כיף בלי לראות את ניקול/בריידי. מרלנה באמת גדולה. אני לא חשבתי שהדמות שלה תגיע לקיצוניות מוחלטת שכזו. אבל היא הגיעה והרי זה משובח? חח לא יודעת...ימים יגידו.

2DH

New member
פרק מעולה - ספוילרי

הסצנות של ג'ן היו נחמדות. פטריק לא עצבן יתר על המידה . זה משעשע איך עד לפני יום אף אחד לא חדש במרלנה והפלא ופלא כולם כן
הסצנות בין מרלנה לטק היו מעולות - דידרה מעולה, השנה הזאת היא היית טובה, רעה ופסיכית - או במילים אחרות
סה"כ - אני צריכה לקנות קלטת להקליט עליה את הפרקים המדהימים שהולכים להיות ! פרקים מעולים בדרך אלינו.

המשך מעולה מאתמול

גו'ן תמים מידי כרגיל מרלנה כובשת איןעליה,"אוו טום נביא לך מתנה את אליס שלך" "אליס חכי אני באה לתפוס אותך" טק תותח על כל כבודלו,איך לא נתן למרלנה ללסבן אותו הופ הבינה סופסוף בזכות שון שיש סיכוי שמרלנה רוצחת אחלה פרק

למעלה