הפרק היומי 26.7

itayla

New member
הפרק היומי 26.7

משהו לא ברור קרוליין אמרה לסלסט שג'ון יהרוג את מרלנה ומוזר הרי כולנו יודעים תכלס מי הרוצח בסופו של דבר אז למה? וחוץ מזה הפרק הצחיק אותי איך כמעט הופ נחנקה חח וקרוליין דיברה אל בו כולה מחייכת

abcd80

New member
בטאגליינס כתוב

ולפרק.. קרוליין ממש עושה מעצמה צחוק בפרקים האחרונים. לא מתאים לה בכלל .(תודה לריילי) סמי ממש פאתטית עם חלום איחוד הוריה. נדמה כאילו היא חזרה לגיל 15 וחבל. היה כ"כ ברור שסמי תפלוט על אבא של רקס כי הוא דיבר בשחצנות כזו וראו שזה עמד לה על קצה הלשון ואני כזה על קוצים חיכיתי שסמי תספר כבר והנה היא פלטההה!
ראיתם שבפריוויו סמי כמעט נחנקה כשהבינה שקייט היא האמא
זה מחליא אותה לחשוב שלאביה היקר יש שני ילדים מהאישה שהיא הכי שונאת.. ג'ון כ"כ מרגיז עם הירידות שלו על סמי. הוא נהיה בלתי נסבל לאחרונה (ושוב תודה לריילי)

4hilla4

New member
לי אין מושג מי הרוצח..

היי אני חדשה! קוראים לי הילה אני בת 12. ראיתי לפני הרבה זמן ועכשיו חזרתי לראות והתמכרתי שוב!! אבל לי אין מושג מי הרוצח ואני לא רוצה לגלות!! אני רק מקווה שמרלנה לא תמות!! אני ממש אוהבת אותה.. זהו, לגבי הופ. ת'אמת לא אכפת לי שהיא תחנק.. אין לי בעייה הם זה. אהה.. כן ואני יותר אוהבת את רומן עם מרלנה :) :) :) זהו. מקווה להשתלב.. הילה

santa barbara

New member
ברוכה הבאה - ועיצה קטנה...

גם אני לא רציתי לדעת מי הרוצח ובכלל אני לא בעד ספויילרים אבל פה בפורום זה בלתי נמנע, בטח בקרוב כבר תדעי מי הרוצח מאחת ההודעות...

abcd80

New member
זה בגלל שלא דואגים לסמן פה ספוילרים

מאז שהצטרפו לפה חדשים (וזה מבורך) ספוילרים רצים פה חופשי בניגוד לתקנון הפורום.

4hilla4

New member
כן, לצערי קראתי ../images/Emo58.gif-לרוצח

אמרו שיש ספויילר על מרלנה אז נכנסתי ואז שורה ראשונה אומרים אני לא מאמינה שהיא הרוצחת!! ואני כזה- מהההה??????!!!!!!! לא אמרו לי שההודעה מכירלה את ספוילר הרוצח אז התבאסתי שקראתי... אבל, למה??? נ.ב.- מה נסגר עם רומן ומרלנה?!

2DH

New member
ברוכה הבאה !!! ../images/Emo13.gif

גם אני מתה על מרלנה

4hilla4

New member
חחחח..

כן בכל הפורומים שאני נמצאת בהם אני הכי קטנה...

4hilla4

New member
תודה!

כמו שאמרו לי להזהר מהודעות... תקשיבו כולם!== רק לטובתכם אם אתם מסמנים ספוילר על דמות מסוימת ובשורה הראשונה אומרים שהיא הרוצח\ת תסמנו בכותרת- ספויילר לרוצח!!! כי אני בטעות גיליתי.... נכנסתי למקום שהיה כתוב בו ספויילר על איזה שהיא דמות מהסדרה ואז שורה ראשונה היה כתוב שהיא\הוא הרוצח\ת! אז... כדאי שתכתבו ולא תרסו לאחרים :) הילה

Jasper Jasper

New member
הפרק

בדיוק השלמתי את הפרקים של שבוע שעבר,וכרגיל מיסי הייתה מעולה. לפרק היום: רק הופ יכולה לקחת לעצמה 20 דקות לפני שהיא אוכלת חתיכת גזר.בו בלתי נסבל כבר ברמות של שון,רקס מעצבן,סמי מעצבנת גם כן.קרוליין בכלל מעצבנת,והיא בכלל מתה. כרגיל,פרק גרוע,חוץ מהדקה האחרונה עם סמי.

2DH

New member
אוי אוי

איזה פרק טוב
התגובה הזאת היית כל כך צפויה אצלי. אבל מה לעשות הסצנות סביב מרלנה היו מעולות למרות שראיתי אותן כבר לא פעם ולא פעמיים וגם לא שלוש . סה'כ - הסצנות סביב מרלנה מעולות . שאר הפרק בסדר (העדר טינס תרם) . נתעלם מניקול/בריידי/ויקטור. הסוף היה מעולה סה'כ - זה די פשוט - נהינתי ! וגם ביום ראשון יהיה מרלנה.

2DH

New member
אני אסביר (ספוילר)

במשך התקופה הקרובה יהיה קו של 'ג'ון יהרוג את מרלנה' . צפויות כמה סצנות בכלל לא רעות. האם החזיון יתקיים ?! כן ולא . לא כי אף אחד לא מת . כן, כי מרלנה מתה על גג הכלא כשהיא רואה את ג'ון ורצה לעברו . רק כשמרלנה רצה לג'ון השוטרים על הגג מצליחים לירות ולפגוע ולכן בצורה זו או אחרת הנבואה כן התגשמה. וזה היה נושא שחקרנו לעומק בפורום של מרלנה אחרי שהיא 'מתה'

4hilla4

New member
מה?? ../images/Emo58.gif

מרלנה מתה?!?!?!?!!?@!?!?1?!@ מתי זה יקרה? ולמה?!?!?!1

2DH

New member
תשובת ספוילר

חחח. חשבתי שאת לא רוצה לקרוא ספוילרים (וסימנתי ספוילר... , רק רשמתי כי זה יותר קל ) בעקרון יש את זה בטאגליינס יחד עם כל סיפור הרוצח ... אחרי שמגלים שהיא הרוצחת היא הולכת לכלא , על גג הכלא מסוק יורה בה והיא מתה . אבל אז מגלים שכולם כולל כולם חיים על אי זהה לסאלם ... ואז מתחיל סיפור האי שממש ממש יקרב (לצערי) בין רומן למרלנה...

4hilla4

New member
גם אני חשבתי.. ../images/Emo58.gif

אבל בטעות נכנסתי להודעה ספויילר על מרלנה.. כי לא אכפת לי לדעת כמה דברים על מה שיקרה לה ופתאום אומרים שהיא הרוצחת!! אז אני מוכנה להוכיח את חפותה!!! חחח... לא... סתם... אז אני כבר סקרנית כי לא קורה לי הרבה שהדמות האהובה עליך היא רוצחת סדרתית.. למרות שעכשיו מסתבר שהיא לא... איך איך בדיוק הרשיעו אותה אם היא לא עשתה את זה?! והיא בצעה את הרציחות?? היא ידעה שירעילו אותה?- היא עשתה את זה בכוונה?? היה לה בכלל קשר לרציחות?

תשובות ../images/Emo58.gif

היא כן ולא עשתה את זה.... הכל בעצם היה שטיפת מוח שטוני ביצע לה (איכשהו, מתישהו- זה חור בעלילה הזאת, אחד מני רבים!) כדי שהיא כביכול "תרצח" את האנשים האלה... אף אחד מהם לא נרצח אלא טוני סימם אותם ככה שייראה שהם מתים (היה, אגב, משהו דומה, לפני המון שנים עם סטפנו- הוא שתה סם כזה שגרם לו להיראות מת ואז הוא קם לתחייה בארון מתים... זה היה חמוד...). אז במקרה של אייב וג'ק הוא פיזר חומר שנראה כמו דם (או שזה היה דם אבל לא שלהם) וכו' וכו', והייתה קונספירציה מאוד גדולה של המשטרה, בתי החולים, הקברנים וכו' שכולם עבדו אצל בני דימרה, ובעצם ה"גופות" הועברו לאי אחר שהוא העתק של סאלם.... מרלנה קשורה ל"רציחות" כי טוני הפנט אותה ככה שהיא תהיה בטראנס כל פעם שיתבצע "רצח" ואז היא בעצם עומדת שם ורואה הכל, ובסופו של דבר יחזרו אליה הזכרונות והיא תחשוב שהיא רצחה אותם.... ואז יגלו את זה ויחשבו שהיא הרוצחת... ומן הסתם היא לא ידעה שירעילו אותה, זה חלק מהתכנית של טוני להסרת חשד ממנה, כמו שטוני גם ביים את הרצח שלו כשנמר תוקף אותו, כביכול בביצועה של מרלנה אבל בעצם הכל מעשה ידיו.

אה יפה אז איך תסביר ש..ספוילר

היה רק בנאדם 1 בבית של מגי??? ומין הסתם זאת היתה מרלנה על זה אתה לא יכול להתמקח... מין הסתם זאת מרלנה זרקה עליה את הבקבוק!~!! אז זה לא טוני!! די כבר להגיד שזה הוא הוא סה"כ שטף לה את המח כדי שהיא תעשה את זה וזה מה שהיא עשתה.. נקודה!!!

וואו... מה זה העצבים האלה!! ../images/Emo58.gif

כל מה שרשמתי זה מידע שאני זוכר ממה ש- Jasper Jasper פעם רשם ואני חושב שאפשר להסכים שהוא בערך המומחה פה... אם אני צריך לשער, אני מניח שאו שמרלנה נכנסה ואז טוני סימם את מגי, או שמרלנה באמת חבטה בה בראש עם הבקבוק. בכל אופן, זה לא ממש קריטי.....

למעלה