הפרק היומי 26.4.07

Jasper Jasper

New member
שוב פרק גרוע! ../images/Emo31.gif

למה כל דבר צריך להתקשר לאהבת אמת? אולי סבא רבא של בל פשוט קנה שידה,בלי שנצטרך לשמוע סיפור "רומנטי" שמצוץ מהאצבע ולראות את בל ושון נמרחים אחד על השני ונדלקים מדיבורים על האהבה של ההורים שלהם? תודה לאל שסמי חסכה לי את הצרחות וצרחה עליהם לסתום. בו והופ.אני לא מבין למה בו כ"כ לחוץ,זה לא שהופ לא מתה לפחות 4 פעמים בעבר."ראיתי אותך מתה!",כן-בדיוק כמו שראית את ג'ינה מתה,או כשראית את הופ(או גרטה) נופלת לתוך חבית חומצה.בכל מקרה,שניהם שעממו כמו תמיד. לקסי ואייב היו פילר כמו תמיד.האישיות של לקסי נעלמה לה ברגע שהיא החליטה לחזור להיות טובה ומשעממת,ואייב ממשיך לגרור אותה כלפי מטה.וברנדון עוזר לילדים אחרי מלחמה? בסדר.. הסצינות בטוסקני..משעממות. מה בדיוק הייתה המטרה של לדחוף את בל ושון לפרק? לשנייה קיוויתי שנקבל עוד סצינות לומי כשלוקאס הופיע בפתח הבית של סמי(שמתם לב שאין לו חיים,אבל בניגוד לבריידי פה זה מהנה?).במקום קיבלנו סצינות של לוקאס ושון וסמי ובל(סמי באמת לא חשבה על ללכת לאייב בעצמה?כן,בטח). לפחות סמי נכנסה בקייט,תרתי משמע. פריוויו:הרסו לגמרי את הקליפהאנגר כשהראו שהכל בסדר עם קייט,והסצינה הזו עם סלסט נראית מצחיקה במיוחד.

hillator

New member
פרק לא משהו

רק אני לא מבינה איך זה פתאום אייב וברדון תוך יומים מתנהגים כמו אבא ובן?

2DH

New member
אוקי

קיומם של בל ושון היה מיותר כרגיל . גם קיומם של אייב ולקסי בפרק היה תמוהה אני חייבת לציין שלא התגעגעתי לברנדון עד כדי כך שאני ארצה לשמוע עליו חצי פרק . הסצנות בטוסקני היו ממש משעשעות ... והסצנה האחרונה של ג'ון ומרלנה
סה'כ בגלל הסצנות בטוסקני היה חביב +++

abcd80

New member
פרק בינוני ומטה

כששון ובל התחילו לדבר על ההורים הנפלאים ג'ון ומרלנה הקדושים, היה ברור שסמי תתעצבן ותצרח עליהם (סמי,את לא לבד גם אני לא סובלת את ג'ון ומרלנה!). רק היה משעשע איך לוקאס ירד על סמי מאחורי גבה. מעבר לזה כל השאר לא שווה איזכור.

למעלה