הפרק היומי 25.12

abcd80

New member
אני זוכרת שראיתי פעם ביוטיוב

סרטונים ישנים של מרלנה משנות ה-80 בימי חיינו ואחד הקטעים היה זה שבו נישק אותה בהפתעה גמורה אני חושבת שזה היה הפעם הראשונה שהכירו.. 2DH תתקן אותי אם אני טועה.

פרצלה

New member
אני אגיד לך את האמת?

אני חושבת שמגיע לבו פרס על האיפוק,לו אני הייתי עומדת מול האדם שרצח את חצי משפחתי כולל הורי וכו'....הייתי חונקת אותה במו ידיי. בו עוד היה נחמד מספיק בשביל לא לגמור את המופרעת במו ידיו

פרצלה

New member
אבל הוא שולט בעצמו נהדר

לא נגרר לציבעות וגעל של העדפת העצירה כי הוא מכיר אותה. מצד שני לא פוגע בה חלילה כתגובה על רצח של כל כך הרבה אנשים. נוהג כמו שוטר,עוצר אותה,לא מניח לעצירה המסכונת להתחבק עם בעלה עד אור הבוקר כי זה לא מקובל ואפילו אסור. עוצר,נותן לג'ון 30 שניות יותר מידי להיפרד(שאדם אחר לא היה מקבל) כל מה שאתן כותבות על בו מופרך לחלוטין ונכתב רק כי אתן אוהבת את דמותה של מרלנה ורוצות שהיא תקבל יחס מועדף.

אני פשוט מרחמת עליה

ומנסה להבין באיזה מצב נפשי קשה היא נמצאת עכשיו אז זה כבר לא אהבה שלי אלייה אני לא מעריצה גדולה שלה תשאלי פה אפילו את כולם פה הם זוכרים כמה קיללתי אותה כשגיליתי שהיא הרוצחת אבל עכשיו זה השתנה אחרי שהיא הוצגה באופן אחר כמרלנה הישנה והטובה

abcd80

New member
חחח כן איזה בלאגן עוררת פה

עקשנית שכמותך

hillator

New member
אני די שונאת

את מרלנה ואני לא חושבת שהיא צריכה יחס מועדף.אני חושבת שאם בו היה שוטר הגון הוא היה נותן למישהו שלא קשור רגשית להיות מעורב

פרצלה

New member
אבל את לא מסבירה מה בו עשה לא בסדר

חוץ מלהיות קשוח עם ג'ון. את לא מראה איפה הוא הפר את הזכויות של מרלנה ואיך.

hillator

New member
מה בו עשה בתור שוטר

שמעי שוטר זה שוטר תפקידו לבצע את החוק לא לשפוט עצם העובדה שהוא ורק כל מיני הערות "אני אשלח אותך לתא הנידונים למוות" או "אני מוסיף לך עוד רצח לתיק" ה ממש לא לעניין. גם כל האשמה כלפי ניקול... שמעי אני מבינה שחצי משפחה שלו מתה ולכן אני לא חושבת שהוא הבן אדם המתאים לטפל בתיק

פרצלה

New member
עזבי נו לא נגיע לעמק השווה

לדעתי הוא דווקא נוהג באיפוק. בו הוא לא שוטר תנועה או שוטר פקיד. הוא חוקר ומפקד המשטרה,מותר לו בהחלט להגיד את הדברים. הוא לא שפט אותה כי אם כן הוא היה מוציא ואתה להורג.......אבל בתור חוקר מותר לו להגיד את מה שאמר,אני אשלח אותך לתא הנידונים....זו עובדה ומותר לו לציין את זה.

פרצלה

New member
כתבתי את זה קודם

לו הייתי עומדת מול האדם שחיסל את משפחתי לא רק שלא הייתי נותנת 30 שניות...נראה לי שלא הייתי שולטת בעצמי וחונקת את הרוצחת במו ידי. כך שלבו מגיע צל"ש על איפוק ואת ג'ון צריך לשלוח למכון לחקר המוח.

abcd80

New member
בו מתנהג ככה

כי זה בשביל צורכי העלילה. זו אופרת סבון. תראו את הופ, היא ספקנית לגבי אשמתה של מרלנה, וג'ון והבנות של מרלנה עומדות מאחוריה ללא עוררין, וחלק מהאחרים חושבים שהיא אשמה וחלק לא בטוחים וכו'.. אז עשו את בו שהוא יהיה הכי "קשוח" ויציג צד אחר - הכעס שמעוור אותו מלנסות לראות את זה מנקודת ראייה אחרת . כולם מורכבים וכל אחד מציג משהו אחר.. אז זה מתאים לבו לכעוס כי בו הוא בן אדם שמתלקח מהר.. ודיי קשוח . ואני חייבת לומר שוב, שדיידרה עושה עבודה מעולה.. היא פשוט מדהימה ואני לא מבינה למה בכלל לא קיבלה אמי באותה שנה!!! השופטים כניראה היו מסטולים אם לא נתנו לה לזכות.

וואלה לא ראיתי את הסצינה, אבל לפי מה שזה נשמע

אני עם פרצלה. נראה אתכם עומדים מול מישהו שרצח לכם חצי משפחה ונותנים לו עוד 5 דקות להתייחדות עם הבעל.

פרצלה

New member
למה את חושבת שההחלטה של ג'ון נכונה?

את נגד למצות את הדין עם רוצחים?

פרצלה

New member
כרגע כן והוא יודע את זה

הרי את לא חושבת שג'ון חושב שאליס שקרנית בסוד:אף אחד עוד לא גילה לג'ון את ההתפתחות בעלילה.

hillator

New member
צריכים לנסות להבין אותו

היא אישתו כאילו לא הכי קל להבין שבן אדם שחלקת איתו חיים רוצח

למעלה