הפרק היומי 25.12

פרצלה

New member
אבל הוא הבין

הוא פשוט החליט שהוא לא מעיד נגדה זה הכל. אףעלפי שכשמדובר בג'ון,הוא כל כך מפגר(שלעיתים אני בטוחה שלא רק הדמות מפגרת אלא גם השחק שמצליח להוציא פרצופים כל כך בבוניים) שהייתי יכולה להבין שהוא פשוט לא מבין.............

הוא עשה החלטה נכונה

מה נראה לכם שעדיף שמרלנה תישלח לכלא ותקבל גזר דין מוות שכל הסיפור הזה של הרציחות לא נסגר סופית? עדיין אין להם מספיק סיבות נכונות למה מרלנה עשתה את מה שעשתה זה לא הזמן לדעתי לשפוט אותה הם צריכים לחכות קצת ולתת לזמן לעשות את שלו ואז כבר הם יגיעו לשלב שבו כל הנרצחים חיים ואז הזמן באמת עשה שלו וג'ון פעל בשכל כי אם הוא היה מעיד נגד מרלנה היא הייתה כבר לא כאן וזאת הייתה טעות גדולה לעשות כי היא לא אשמה והיא לא רצחה חח מה סמי ובל היו עושות לו שלא נדבר על זה....

פרצלה

New member
תגידי

אם מרלנה היתה רוצחת את בל. נראה לך שהוא היה ממשיך להגן עליה?

hillator

New member
תאמת

אם הייתה לי בת כמו בל והיו רוצחים אותה ההיתי עושה מסיבה..

2DH

New member
פרק מעולה !

ואפילו אין לי מושג מי זה הבמאי של הפרק ... שם חדש ?! אני חייבת לציין שהפלאשבקים לא היו מוגזמים , הם היו בכמות המתאימה ובמקום המתאים . טינס - אני לא אתעלם מהם לחלוטין ואתהה ... כמה פעמים קרה שנפלתם וקיבלתם שפשוף בברך ?! האם כל העולם ניסה לסייע לכם כאילו לפחות נפלתם מצוק ?! עכשיו נמשיך להתעלם מהטניס. ניקול - אריאן עשתה עבודה טובה. עד כמה זה משעשע / אירוני שלאסירה בכלא קוראים קריסטל !? ולחלק העיקרי - אני מתה על ג'ון ומרלנה. אני מתה על ג'ון שהוא סרב להעיד נגד מרלנה. אני לא חושבת שמרלנה אמרה לג'ון שהיא אוהבת אותו בחזרה כבר לפחות 4 חודשים התגעגעתי
.הסצנות בטחנת המשטרה היו מעולות לומי גם היו מעולים , בראיין ואליסון שוב עשו עבודה טובה. היה ממש נחמד לראות את הפלאשבק של הסצנה בין מרלנה לסמי לפני ההוצאה להורג. הסצנות בכלא היו מעולות. דידרה עשתה כמו תמיד עבודה מצוינת. פרק ממש טוב (תוך התעלמות מהטינס).

פרק פשוט מעולה

בו והופ שיחקו אותה,התנהגו למרלנה כמו לרוצחת מגיע לה קלואי וג'אן ביזבוז בזמן,במיוחד ששון ופליפ רבו,חבל ששון לא הרג אותו גועלנפש נהיה הפליפ הזה, בל סתומה כרגיל אפילו במדרגות נופלת סצינות בכלא מעולות במיוחד בסוף שהודיעו אחת מתה סמי הפתיעה אותי ששיחררה את לוקאס שיכלה לינקום כל כבוד בלי בוני ובריידי י פשוט נהדר

hillator

New member
פרק מדהים

משחק חזק לסמי ומרלנה.. רק אני זהיתי את מורגן מהיפים בתפקיד האסירה?

abcd80

New member
פרק מצוין

כל הסצנות של מרלנה היו נהדרות..ממש ריחמתי עליה שהיתה תקועה עם כל האסירות האלו והיתה מפוחדת. סמי גם כן היתה נהדרת
והיה צפוי שהיא תיזכר כיצד לוקאס הציל אותה מהוצאה להורג ולכן היא גם שחררה אותו. רק קייט מעצבנת. גם כשסמי עושה משהו טוב, היא עדיין חושדת בה.
כל הטינס היה מיותר אבל היה טוב לראות איך פיליפ מקבל מכות הוא פשוט נהייה אנוכי וחבל - זה עוד אחת מהדמויות שריילי הרס. פרק פשוט מצוין והבימוי היה מעולה ! כן ירבו פרקים כאלה

Jasper Jasper

New member
קריסטל! ../images/Emo99.gif

פחות בדמות,יותר בשחקנית המדהימה שהיא כמובן כמו שהילה אמרה פה מורגן מהיפים והאמיצים אבל בשבילי לנצח תהיה אנני דאגלס מסנסט ביץ',אחת ה-דמויות(תחשבו ניקול וסמי מעורבבות באחת). יתר הפרק היה חביב.פיליפ/בל/שון שעממו ברמות והיו מיותרים.

abcd80

New member
אנני

נסיתי לשווא להיזכר מאיפה היא ואפילו שאמרו שזו מורגן מהיפים והאמיצים ולא היתה מוכרת לי בכל זאת. זהו אנני מסנסט ביץ'.. אחלה סדרה היתה!

dandush 24

New member
אני שונאת את פיליפ!../images/Emo46.gif

הוא פשוט בנאדם מגעיל ואנוכי. (אה בעצם הוא כמעט תמיד היה ככה)... שון היה די רכיכה.ג'אן החדשה מצחיקה אותי.. סצינות טובות עם סמי,לוקאס וקייט. בו מעצבן,ג'ון חמוד ומרלנה מסכנה

Jasper Jasper

New member
ג'אן החדשה מעולה!

היא משחקת את הפסיכית בצורה די כיפית ומגניבה כזו,שזה נחמד לראות.לא שהדמות שלה עדיין לא מיותרת,והיה הרבה יותר עדיף אם היא הייתה משחקת עם שחקנים אחרים/עלילה אחרת.

נטלייי

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

סמי ולוקאס היו מעולים, בכלל כל הסצינות במשטרה היו טובות. אהבתי את הפלאשבקים של סמי, אלה היו מהסצינות הטובות בעלילה הזאת, והיה כיף להיזכר. היה קשה לראות את מרלנה בכלא, ראו את הפחד שלה. ראו גם שהיה קשה לבו להשאיר אותה שם, וזה מראה שהוא לא אכזרי בקטע הזה.

למעלה