וואי אני פשוט המומה ממה שהתרחש בכל מהלך הפרק.... פרק אחד החזקים!!! לא היו ביזבוזים בכלל..טיפה עם קייט הנדחפת הזאת אבל בתאכלס הכל התרחש כ"כ מהר שכל סצנה הייתה ממש מדהימה! בדגש בבית הכלא. בו והופ....הם ממש מגעילים כלפי ג'ון..כאילו הוא זר בשבילם. בו עוד מכין את הסטופר יש לך 30 שניות לדבר איתה. מה נראה לו???? אני מודה שבהתחלה אהבתי אותו ואת הופ בכך שהם רוצים לעצור את מרלנה הרי זה מגיע לה היא אחראית לרציחות אבל עכשיו אחרי שאני יודעת שמרלנה בפרקים האחרונים חזרה לעצמה ואין בה טיפת רוע וכל מה שהיה לה בפרקים בהם היא הייתה מהופנטת אני יודעת שזאת לא הייתה היא, רואים שהיא לא זוכרת כלום מזה ועכשיו היא המרלנה האמיתית. (הכתיבה של ריילי הייתה בהחלט גורעה, הוא שיגע את הצופים בראייה שמרלנה היא הרעה פה בעצם ואחרי זה החליט לחזור בעצמו. ממש גרוע!) ובו והופ האלו נעשו חסרי לב. היא באמת טובה מידיי..לא מגיע לה להיות בכלא..היא לא אשמה זה מה שטוני וסטפנו עשו לה...רואים שהיא רק עכשיו חזרה לעצמה..בקיצור אני מאמינה שיהיה בסדר איתה...חח למרות שאני יודעת שיהיה. הסוהרת שמשתפת פעולה עם ניקול משחקת מצויין! אני זוכרת אותה כשחקנית ביפים והאמיצים. היא מופרעת לאללה. וניקול משקפת אותה, ממש דומות.. ניקול הזבל הזאת עוד תשלם על מה שהיא עושה בסידרה. בן אם זה למרלנה ובן אם זה לויקטור ובן אם זה לקולין. היא תמיד איכשהו מצליחה להציל את עצמה. עלק יש לה קשרים פתאום... כן רק לה. חייה בבועה משל עצמה בלי חברות בלי כלום פתאום היא מציחה להישתחל בקלות?? שונאת אותה!!! שיעיפו אותה כברררר איך היא מקבלת תפקיד כזה?? על כלום! לא עושה כלוםם רק שולחת עוזרים שיעשו את העבודה המלוכלת שהיא בעצמה כזאת מלוכלכת! שונאת אותה!!!! אני שמחה שג'ון החליט החלטה נכונה ולא השתכנע לבו והופ. ממש כל הכבוד! אני מקווה שסמי תעריך אותו מעכשיו על מה שעשה למען אמא שלה ואם היא תמשיך בגידופי פה המסריחים שלה אני ישתולל עליה אבל אני חושבת שנכנסה בה טיפת הבנה לא רק בנוגע לג'ון אלה גם בנוגע ללוקאס. או שבעצם היא תמשיך להיתנפל עליהם כי אין לה חיים. חח אני לא סגורה עליה בכלל היא לא צפויה. נקווה לטוב איתה בעצם היא לא מעניינת כבר. רק הפרק הזה היא איכשהו משכה את תשומת ליבי אבל בדר"כ היא תמיד רבה עם לוקאס וקייט וזה ממש לא מעניין אותי. סתם טוחנת מיים. ראיתם את בל?<? מסכנה... איך ג'אן שמה לה רגל והיא נפלה איזה נבלה הג'אן הזאת. חח פיליפ באמת רק מסכסך בין בל לשון כמו שכבר אמרה פה ABC הוא "בא לעזור" ובעצם הוא רק מקלקל איזה נדחףףףףף ראיתם שהוא גמר על שון במכות?? חחח מגיע לשון זהו בנתיים אם אני יזכר בעוד משהו אני ישמח לכתוב
ברור שמותר להם להאמין שמרלנה רצחה הרי הם הולכים לפי החוקים ולפי ההוראות אבל איך שבו ככה דיבר בקשיחות עם ג'ון "יש לך 30 שניות" מה זה פה??? קצת עזרה לג'ון הרי הם לא זרים הם כבר מכירים שנים אז בשביל חבר לא תבוא לקראתו ותנסה להבין את אהבתו למרלנה? קצת רחמים גועל נפש!
אם היית שוטרת הייתי מרחמת על האסירים בטח זמני ביקור היית מבטלת להם פחחחחחחחחח מי פה חושב שלג'ון לא היה צריך זמן להיפרד ממרלנה? 30" שניות זה יותר מידיי" אז זהו שרק את!
ובסאלם המשטרה אשכרה מתנהלת כמו משטרה טוטליטרית.. כל בן אדם שבו מחליט שהוא אשם אוטומטית אשם.. לא צריך חקירה משפט וכל שלב חוקתי אחר(ראי ניקול).. לגבי מרלנה גם בן אדם שהוא עציר לא משנה איה פשע חמור הוא עשה יש לו זכויות ובטח אם עוד לא היה משפט