הפרק היומי 25.12

פרק סוף הדרך!

וואי אני פשוט המומה ממה שהתרחש בכל מהלך הפרק.... פרק אחד החזקים!!! לא היו ביזבוזים בכלל..טיפה עם קייט הנדחפת הזאת אבל בתאכלס הכל התרחש כ"כ מהר שכל סצנה הייתה ממש מדהימה! בדגש בבית הכלא. בו והופ....הם ממש מגעילים כלפי ג'ון..כאילו הוא זר בשבילם. בו עוד מכין את הסטופר יש לך 30 שניות לדבר איתה. מה נראה לו???? אני מודה שבהתחלה אהבתי אותו ואת הופ בכך שהם רוצים לעצור את מרלנה הרי זה מגיע לה היא אחראית לרציחות אבל עכשיו אחרי שאני יודעת שמרלנה בפרקים האחרונים חזרה לעצמה ואין בה טיפת רוע וכל מה שהיה לה בפרקים בהם היא הייתה מהופנטת אני יודעת שזאת לא הייתה היא, רואים שהיא לא זוכרת כלום מזה ועכשיו היא המרלנה האמיתית. (הכתיבה של ריילי הייתה בהחלט גורעה, הוא שיגע את הצופים בראייה שמרלנה היא הרעה פה בעצם ואחרי זה החליט לחזור בעצמו. ממש גרוע!) ובו והופ האלו נעשו חסרי לב. היא באמת טובה מידיי..לא מגיע לה להיות בכלא..היא לא אשמה זה מה שטוני וסטפנו עשו לה...רואים שהיא רק עכשיו חזרה לעצמה..בקיצור אני מאמינה שיהיה בסדר איתה...חח למרות שאני יודעת שיהיה. הסוהרת שמשתפת פעולה עם ניקול משחקת מצויין! אני זוכרת אותה כשחקנית ביפים והאמיצים. היא מופרעת לאללה. וניקול משקפת אותה, ממש דומות.. ניקול הזבל הזאת עוד תשלם על מה שהיא עושה בסידרה. בן אם זה למרלנה ובן אם זה לויקטור ובן אם זה לקולין. היא תמיד איכשהו מצליחה להציל את עצמה. עלק יש לה קשרים פתאום... כן רק לה. חייה בבועה משל עצמה בלי חברות בלי כלום פתאום היא מציחה להישתחל בקלות?? שונאת אותה!!! שיעיפו אותה כברררר איך היא מקבלת תפקיד כזה?? על כלום! לא עושה כלוםם רק שולחת עוזרים שיעשו את העבודה המלוכלת שהיא בעצמה כזאת מלוכלכת! שונאת אותה!!!! אני שמחה שג'ון החליט החלטה נכונה ולא השתכנע לבו והופ. ממש כל הכבוד! אני מקווה שסמי תעריך אותו מעכשיו על מה שעשה למען אמא שלה ואם היא תמשיך בגידופי פה המסריחים שלה אני ישתולל עליה אבל אני חושבת שנכנסה בה טיפת הבנה לא רק בנוגע לג'ון אלה גם בנוגע ללוקאס. או שבעצם היא תמשיך להיתנפל עליהם כי אין לה חיים. חח אני לא סגורה עליה בכלל היא לא צפויה. נקווה לטוב איתה בעצם היא לא מעניינת כבר. רק הפרק הזה היא איכשהו משכה את תשומת ליבי אבל בדר"כ היא תמיד רבה עם לוקאס וקייט וזה ממש לא מעניין אותי. סתם טוחנת מיים. ראיתם את בל?<? מסכנה... איך ג'אן שמה לה רגל והיא נפלה איזה נבלה הג'אן הזאת. חח פיליפ באמת רק מסכסך בין בל לשון כמו שכבר אמרה פה ABC הוא "בא לעזור" ובעצם הוא רק מקלקל איזה נדחףףףףף ראיתם שהוא גמר על שון במכות?? חחח מגיע לשון זהו בנתיים אם אני יזכר בעוד משהו אני ישמח לכתוב :)

abcd80

New member
איך אפשר לא לאהוב את סמי?

לדעתי היא אחת הדמויות הכי מעולות.. וכל פרק עם סמי זה פשוט תענוג
. היא כ"כ אמיתית וקל מאוד להזדהות עימה.. היא פשוט נהדרת!!

פרצלה

New member
הם מגעילים כלפי ג'ון? באמת אוי אוי אוי

אישתו סך הכל רצחה להם את ההורים סבא סבתא,חברים והוא סך הכל רוצה לשחרר אותה לחופשי. פויה,רעים רעים רעים

נכון חלקית

ברור שמותר להם להאמין שמרלנה רצחה הרי הם הולכים לפי החוקים ולפי ההוראות אבל איך שבו ככה דיבר בקשיחות עם ג'ון "יש לך 30 שניות" מה זה פה??? קצת עזרה לג'ון הרי הם לא זרים הם כבר מכירים שנים אז בשביל חבר לא תבוא לקראתו ותנסה להבין את אהבתו למרלנה? קצת רחמים גועל נפש!

כאילו תן לג'ון את הזמן שהוא צריך

בשביל להיפרד ממרלנה ואל תגדיר לו זמנים. תעשה לו טובה בתור חבר ותיק!

hillator

New member
זהו

כאילו לא יכולים לתת לו 20- שעות אבל גם לא צריך להגיד 30 שניות.. אפשר היה לתת 5 דקות

פרצלה

New member
גם שלושים שניות זה יותר מידי

היו צריכים לזרוק אותו החוצה יחד עם הפרצופים המעוותים שהוא עושה.

חח מה יש לך?

אם היית שוטרת הייתי מרחמת על האסירים בטח זמני ביקור היית מבטלת להם פחחחחחחחחח מי פה חושב שלג'ון לא היה צריך זמן להיפרד ממרלנה? 30" שניות זה יותר מידיי" אז זהו שרק את!

פרצלה

New member
נו את תרחמי על האסירים

ואני על הקורבנות שלהם....לדעתי זה סידור הולם

hillator

New member
שמעי גם לשלטון ולמשטרה יש גבולות

ובסאלם המשטרה אשכרה מתנהלת כמו משטרה טוטליטרית.. כל בן אדם שבו מחליט שהוא אשם אוטומטית אשם.. לא צריך חקירה משפט וכל שלב חוקתי אחר(ראי ניקול).. לגבי מרלנה גם בן אדם שהוא עציר לא משנה איה פשע חמור הוא עשה יש לו זכויות ובטח אם עוד לא היה משפט

צודקת הילטור

בו בהחלט עושה מה שבא לו ובכלל יש שם במשטרה הזאת חוקים משל עצמם טוב נו כולה סידרה

hillator

New member
חח

ה הילהתור.. ואפשר הילה... השם משפחה זה תור ורק בו? גם רומן.. ואייב בזמנו הכי מרגיז אותי שהשם דמירה אומר אוטומטית אשם

פרצלה

New member
אבל לא הבנתי איזה זכויות נשללו ממנה

יש מספר דקות קבוע בחוק לפרדה מבעל מפגר לפני כניסה למעצר?

לא..אבל

היה מגיע למרלנה יותר זמן עם ג'ון במיוחד אחרי שבו מכיר אותה ואת ג'ון שנים ויש בינהם קשר עדיין הם לא זרים מוחלטים...

למעלה