הפרק היומי 23.12

hillator

New member
הפרק

אהבתי את כל זיכרונות השטן.. היו ימים איך התגעגעתי לעלילה הזאת

dandush 24

New member
פרק טוב

חוץ מהחלום של מרלנה, כשהיא הקיאה על ג'ון את המרק אפונה
איכס איזה דוחה - ריילי הדוחה!

2DH

New member
פרק מעולה

נתחיל מהדברים המיותרים. הסצנות בטוסקני: למשהו איכפת אם האוכל חריף וסלסט כמעט נחנקה או שזה רק אני ?! שון ובל - הלאה. הסצנות בבית החולים - נתחיל מהפלאשבקים של השטן, אם לא היו האפקטים זה היה עוד יותר מושלם... אבל אהבתי !! החלום של מרלנה יורקת מרק אפונה על ג'ון - גאוני. הסצנות שג'ון מנחם את מרלנה ושניהם תוהים איך יעברו זאת ביחד
- אני מתה על ג'ון ומרלנה ומתה על הסצנות שלהם. דידרה ודרייק עשו עבודה מעולה. סה"כ פרק מעולה !!! ממש נהינתי.

4hilla4

New member
ראיתי רק את הדקה הראשונה../images/Emo58.gif

ואני חייבת להגיד שקייט פשוט הרגה אותי! איך אני אוהבת את לורן בתקופה הזאת!!! היא משחקת מדהים!! וגם ב- 2007 היא משחקת ממש מעולה והיא הפכה לביצ'ית!!... אולי יותר מידי... אבל אני חולה על קייט בתקופה הזאת... שהיא שמחה שסמי אולי מתה נפלתי מצחוק.. פשוט הייתי חייבת לציין את זה וגם את ג'ולי שהייתה קורעת בטירוף בהתחלה.. השאר מוקלט על המקס...

abcd80

New member
קייט דווקא מעצבנת

היא שכחה שהיא אלמנתו של רומן בריידי האבא של שנואת נפשה סמי.. והוא ביקש ממנה לנסות להתקרב לסמי והיא עושה את ההיפך. היא מנסה לעודד את לוקאס להפריד את וויל מסמי. היא פשוט מגעילה

פרק סביר ביותר

בפאב היה משעמם וגם בל ושון סתם רגיל בו והופ נחמד+ הסצינות בבית החולים הצילו תפרק סמי לוקאס וקייט נחמדים מאוד!

Jasper Jasper

New member
החלום של מרלנה היה שיא ההשפלה

בגלל סצינות כאלה אני מתבייש לפעמים שאני בכלל צופה בסדרה

abcd80

New member
../images/Emo45.gif מסכימה. החלום היה פשוט מבזה

ובכלל לא לרמתה של דיידרה.. בסצנות כאלו אני תוהה מה דיידרה חשבה לעצמה כשנאלצה לשחק את השטויות האלה.

dandush 24

New member
בדיוק מה שחשבתי לעצמי אתמול../images/Emo31.gif

וכמעט הקאתי בעצמי.מה זה השטויות האלה?! ריילי הדוחה.

חח אני מתביישת יותר :\ או שכולם ?!

המיוחד הקטעים עם סלסט אני מתפוצצת מצחוק על הרצפה ורואה את זה כמה פעמים . " אני רואה עוד מוות!!! " חח ומה הקטע עם הפאות ?! היא לא מתביישת על סצנות כאלה ? [ נראלי היא כזו באמת חח :\ ] כנ"ל בוני ומיקי . כנ"K הפרצופים של ג'ון !! אבל אני ממש אוהבת אותו , פתאום אני רואה שהוא מקסים בשביל מה שהוא עושה למרלנה . עוד כנ"ל ששכחתי ?!

נטלייי

New member
פרק טוב

סמי לוקאס וקייט היה טוב, רואים שלוקאס אוהב את סמי, ואני אוהבת את זה
הפלאשבקים היו טובים, היה כיף להיזכר בפרקים הראשונים שלי. החלום של מרלנה היה מגעיל, והסצנות בטוסקני היו מיותרות בהחלט.

abcd80

New member
רק לומי וקייט היו מעניינים

כמובן גם הפלאשבקים מעלילת השטן. זה רק הזכיר לי כמה הייתי "מפוחדת" כשצפיתי במרלנה המרושעת של אז.. היא היתה ממש מפחידה ! על השאר פשוט נדלג. מחר הולך להיות פרק טוב עם מרלנה בכנסייה ועם לומי !

למעלה