הפרק היומי 20.12

אחלה פרק

סצינות בבר של אליס נחמדות,אהבתי איך מימי נהייתה גבר רקס היה נחמד מאוד,השאר מיותרים בל ושון מעצבנים מרוכזים רק בתחת של עצמם עד כמה הופ וגו'ן יכולים להיות סתומים שמאמינים בחפותה של מרלנה ג'ולי מלכה היא ובו היחידים שעשו את הפרק מרלנה סבבה לגמרי עלק המדיקה מסדום פטריק וג'ינפר סביר לא יותר

אז ככה~

הפרק התחיל ממש ממש עלוב חשבתי שאני הולכת להירדם עם ג'ניפר ובל שהתחילו לדבר לעצמן בורררררנינג!!! אבל אח"כ הוא רק הלך והישתפר.... יש משהו שאני לא מבינה אצל ג'אן.... היא כ"כ עזרה לניקול לבצע את "הרצח" של ויקטור...וניקול בכלל הרוויחה ממנה המון גם בהסתרת הראיות של רצח קולין מרפי ומה בעצם ג'אן קיבלה מניקול??? הרכבת כלוב מסכן לשון?? ממש עלובב~~!!! אני לא מבינה בכלל מה ג'אן צריכה את ניקול...היא מסתדרת יפה מאוד גם בלעדיה. ובכלל ניקול הזאתי רק מייאשת אותה במקום להחזיר לה טובה ויותר על העזרה שלה בויקטור, היא רק מדברת ושופטת אותה שהיא לא תצליח להחזיק בשון. שונאת את ניקול הזאת!!!! בנוגע לבו...חח טוף אתם יודעים כמה שאני אוהבת אותו שימשיך לרדת על ניקול ומרלנה זה באמת מגיע להן!!!! גם ג'ולי עושה עבודה טובה מימי סנובית לא סובלת אותה זהו אנשים סופ שבוע מצוייןןןןןןן מחכה כבר לראות את שון בכלוב חח זה יהיה חזק

abcd80

New member
אבל ניקול צודקת

היא מבינה שג'אן פסיכית.. לכלוא את שון אצלה זה טירוף. תראי למשל ניקול היא מתה על בריידי אבל היא לא היתה חוטפת אותו וכולאת אותו כי זה כמו להכריח אותו להשאר איתה בניגוד לרצונו והיא מעדיפה שהוא יבוא אליה מרצונו החופשי . ככה היא חכמה יותר. ג'אן לא חכמה, היא רוצה לכלוא את שון והוא רק ישנא אותה. זה מה שאומרת לה ניקול שזה לא יעזור לה לגרום לשון לאהוב אותה.

חח

בריידי כבר בכלא אצל ניקול באחוזה של ויקטור מה היה יכול להיות לה יותר טוב מזה???? לא אמרתי שג'אן חכמה מה שהיא עושה זה מתוך חולנות לשון ואובססיה אבל היא עושה את זה בלית ברירה והיא פועלת בכוחות עצמה לבד. בניגוד לניקול שפוחדת מהצל של עצמה כל הזמן נעזרת בג'אן פשוט עלובה

abcd80

New member
ניקול יותר חכמה מג'אן זה בטוח

ניקול היתה צריכה אליבי כדי שלא תהיה בחדר בזמן שויקטור יירצח לכן אמרה לג'אן לעזור לה ! ומה פתאום בריידי בכלא באחוזה? ממה שאני רואה הוא עושה מה שבא לו ויוצא מתי שבא לו. ג'אן פועלת לבד היא עושה שטויות עוקבת אחרי שון ובל, מתפלחת לדירה של בל, מתחפשת לאחות בבית חולים ועוד ועוד היא פשוט פסיכית מטורפת ורק במקרה יש לה מזל שעדיין לא עלו עליה. זה לא הסטייל של ניקול ובקטע הזה יש לג'אן עוד מה ללמוד !

ג'אן וניקול

ניקול לא כזאת חכמה תאמת...ואני יגיד לך למה יפה שהיא סידרה לעצמה אליבי בזמן הירצחו של ויקטור אבל זה לא כזה מעשה חכם לעשות אם כבר כדי שלא יחשבו בכלל שהיא קשורה לזה היא הייתה יכולה לסדר לה אליבי גם בזמן שאר הרציחות ככה שבכלל תרד מרשימת חשודים אבל מה הדפוקה הזאת עשתה? עוד יותר משכה תשומת לב כי האליבי שלה התרחש בדיוק בזמן רצח ויקטור ולא בשאר הרציחות מה שמראה לכולם ובמיוחד לבו שהיא איכשהו מנסה להגן על עצמה כי היא יודעת שיאשימו אותה בדגש ברצח ויקטור! רק שזה לא מעשה חכם בכלל אלה מחשיד יותר!!! כמה שהיא שקופה....באמת נו דווקא ברצח ויקטור היא פתאום עם בריידי ממש טיפשה! רואים שהיא לא פעלה לבד כל אחד יכול להגיע למסקנה הזאת. בנוגע לבריידי...ברור שהוא עצמאי באחוזה.. אבל כל עוד הוא חיי איתה שם זה כמו כלוב בשבילה ככה שהיא לא צריכה לחשוב על דרך ללכוד אותו כמו שג'אן עושה בכלוב הוא כבר איתה באותה אחוזה. היא פשוט קיבלה אותו זמין ליידה 24 שעות והיסתדר לה ממש לא רע במיוחד אחרי שהיא היתפטרה מויקטור. ג'אן חולת נפש והיא אובססיבית לשון אבל היא יותר חכמה מניקול.. ניקול לא הייתה לוקחת סיכונים ומדברת עם שון פנים מול פנים כשיש סיכוי גדול שהוא יתפוס אותה ובכלל איך שג'אן נתנה לשון את הכתובת היא יצאה גדולה בקטע הזה לא רק ראתה אותו בלוויה (מה שחשבתי שרק לזה היא באה) היא גם הצליחה לגרום לו לחשוב "לנקות את הראש" בכפר ולהגיע אליה. אז ניקול הזאת לא עזרה לה בכלל ברעיון המעולה הזה היא רק מנצלת אותה לעבודות שחורות ובגלל זה היא כזאת מטונפת קיצר ג'אן יותר שווה מניקול וזהו!!!

פרצלה

New member
נשמה,איך ניקול יכלה לסדר לעצמה אליבי לשאר

הרציחות? היא לא היתה הרוצחת בשאר המקרים,היא לא נביאה בכדי לדעת מי ירצח ומתי. אז זה קצת בעייתי לסדר לעצמך אליבי לאירוע שאתה לא יודע שהולך להתרחש.......לא?

תאמיני לי שהיא יודעת הכל הנחשית הזאת

והיא ידעה טוב מאוד שיהיו עוד קורבנות הרי השמועה נפוצה ע"י סלסט היא לא ידעה זמנים מדוייקים אבל זה לא משנה גם היא יכלה לארגן איזושהיא הוכחה בדיוק מאותו רגע שהיא נכנסה לרשימת החשודים מרצח אייב\ אבל היא לא חכמה מספיק ובגלל זה היא לא עשתה את זה! חשבה על אליבי בדיוק ברצח ויקטור אוי כמה חכמה!

פרצלה

New member
את לא מדברת בהגיון,יכולת להיות תסריטאית

בימי חיינו

2DH

New member
פרק טוב

רק אני רוצה לשלוח את שון בל ג'אן ובריקול לכלוב של ג'אן לנעול אותם ולהשמיד את המפתח ?! הסצנות האחרות היו טובות. בו עדיין מעצבן אותי אבל דידרה ודרייק עשו שניהם עבודה מעולה . אני ממש אהבתי . סה"כ - פרק טוב. הפרק של יום ראשון הולך להיות מעולה.

Jasper Jasper

New member
הפרק

מיסי נראתה מעולה וזה כל מה שאפשר לומר על הסצינות שלה עם פטריק. היה די משעמם.

לא ראיתי שנים!

מה בדיוק הולך עכשיו בפרקים? יודעים כבר שמרלנה היא הרוצחת? ומי זו האטי? וכמובן, מה עם לומי?

abcd80

New member
האטי היא לא אחותה התאומה

סמנתה היא אחותה התאומה . האטי היא כפילה שעשתה ניתוחים פלסטיים כדי להידמות למרלנה

למעלה