הפרק היומי 2.5.07

2DH

New member
אז ככה (מכיל גם ספוילרים)

הפרק התחלק לשניים לטוב ולרע ... (על המכוער אני עוד צריכה לחשוב.. ) הרע : ראיתם מה קרה לטינס אחרי פרק שלם עם אדי צבע ? אני לא אפרט יותר ... ואז עוד אזכרו את סטיב וקיילה
(לפני שלוש שנים הייתי מלהבת מהאזכור בלבד) הפנטזיה של סמי ... אני מצטערת ... אני לא מסוגלת לחשוב על מרלנה ורומן ככה ... וג'ון וקייט ...
ועכשיו לחלק הטוב : מרלנה עם חיוך רוב הפרק ... הסצנות עם ג'ון ...
הסצנות באחוזת דימרה היו ממש משעשעות , חרף העובדה שחששתי לעיינים של אייב בכמה קטעים . הסצנות של סמי וקייט היו מעולות כנ'ל הסצנות בטוסקני :) . אני אוהבת את הבנייה האפלה/דרמטית סביב אייב . סה'כ - היה ממש טוב בעיקר בגלל מרלנה
ומחר שוב יהיו שוב אליס סלסט והחזיונות וגם מרלנה !!! :)

Jasper Jasper

New member
בנייה? ../images/Emo58.gif

שפשוט ישימו כתובית על המסך שאומרת "מישהו הולך לרצוח את אייב!".הכתיבה של ריילי מעליבה אפילו ילדים בכיתה א'.

2DH

New member
זה בדיוק החלק המשעשע (ספוילר)

שברור שאייב הולך בי בי ... השאלה היא ע'י מי לכן אני משועשעת ... אבל יכול גם להיות שהסצנות של מרלנה השליכו על שאר הפרק החיוך של דידרה מספיק

Jasper Jasper

New member
אני חשבתי שזה היה ממש עלוב

במיוחד הפרק היום שכל שורה שניה הבהירה טוב מאוד מה הולך לקרות לאייב.חבל שערוץ 3 החליף את ימי חיינו בתשוקות ושכח לעדכן אותנו

2DH

New member
לא יודעת (ספוילר)

נכון לכרגע כמו אז לפני שלוש שנים אני באמת מתלהבת מהעלילה . כשנגיע לטירה אז ישלפו הציפורניים ... אבל נכון לעכשיו אני עדיין נהינת ... יש משהו בבניה שהיא כן טובה ... במיוחד למי שלא יודע מה העלילה .... :)

Jasper Jasper

New member
עוד פרק מטומטם

אין לי אפילו כוח להרחיב על המשחק הגרוע של דידרה,הפנטזיות העצובות של סמי והדמות הפתטית שהיא רקס/שון ובל.

נטלייי

New member
פרק ככה ככה

סמי וקייט היו משעשעות
הפנטזיה של סמי על בראד ההוא היתה מצחיקה, אבל הפנטזיה שהיא עורפת לג'ון וקייט את הראש היה בעיקר פטאתי.

למעלה