הפרק היומי 2.1

2DH

New member
פרק מעולה + ספוילר

כולם היו ממש טובים (כמובן שאנחנו לא כוללים את שון ובל), אבל דידרה היית המלכה של הפרק , ואין צורך להוסיף על זה. פרק מעולה , דידרה מדהימה. פרקים טובים בדרך אלינו ובעתיד הקצת יותר רחוק ... אני כבר מכריזה על צורך בטישויים , ככה או ככה תוך חודש אנחנו מגיעים לאי.

מופתעים?

חח אני לא. אבל אני בטוחה שכל אלו שלא חשבו על זה שמרלנה רצחה כרגע בשוק של החיים. תאמת גם אני הייתי מופתעת כשראיתי את כל הסירטונים האלו ביוטויוב..היה קשה לי להאמין ובכלל הרגשתי שינאה חזקה למרלנה, אבל עכשיו כבר זה הישתנה אצלי ואני יודעת שמרלנה לא אשמה. (לא ניכנס לזה כרגע) אהבתי לראות את סמי שומעת את האמת הקשה. מגיע לה. מה שהכי עיצבן אותי שהיא ממשיכה להאשים את ג'ון בכל הקטע הזה וזה פשוט מחליא, היא דוחה בעצמה שהיא מאשימה אחרים בלי הגיון בכלל. בא לי להקיא עלייה! חיית פרא פשוט! בל הייתה אדישה לכל המצב. רואים איך בזמן שמרלנה מתוודה היא חושבת רק על מה הולך להיות הסוף בינה לבין שון. דוחה גם היא. פשוט עלובה! ג'ניפר לקחה את זה הכי קשה. פטריק יצא גבר ובוני הייתה מיותרת. ממממממממממממממממממ.....מה עוד? זהו מחכה כבר להיתקדמות הסופית של העלילה!

פרק אחד הטובים השבוע

מרלנה מלכה איך שהיא נזכרה ברציחות מסכנה לאקסי,וג'ינפר,לשמוע כזה דבר,אפילו מיקי בכה:( פשוט סצינות מעולות של הביתחולים סמי ולוקאס חמודים רצח,שיחקו אותה שניהם יחד,במיוחד סמי גו'לי נחמדה חח ביצ'ית כרגיל,בוני ופטריק מיותרים סהכ אחלה פרק מחר יהיה מעניין "אם רצחת את קסי שלי אולי נרצח את סמי שלך"<קייט למרלנה

תיקון-מה שקייט אמרה למרלנה

מרוב שאני רגילה לשמוע את קייט אומרת זאת לסמי חחחחח

מזי123

New member
פרק ממש טוב!:)

דידרה מעולה. אהבתי גם את מיסי... ואייייייי מה הולך להיות מחר עם קייייייייייטטטטטטטט מחכה חחחחחחחח לא יכולה לחכות אחד המשפטים החזקים !

נטלייי

New member
פרק מעולה

כל הסצינות בבית חולים היו טובות. בוני ופטריק קצת היו מיותרים בכלל שם, אבל התגברתי על זה

Jasper Jasper

New member
פרק מעולה

מיסי הייתה מצויינת בקטע שהיא התנפלה על מרלנה,רק חבל שלא נתנו לה להמשיך קצת וישר עברו לסמי.אבל כמובן,למה שיתנו למיסי לעשות משהו מעניין..

למעלה